Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    29. Svibanj 2020. 22:12

Demetria

Slatke su patikice
    Baš to, kupiti bijelo i obojati.
    Imam osjećaj kao da gorim. Ne volim trgovačke centre.

Izgleda da nemam drugog izbora jer mi bas fale te boje... 
    A zamisli kako je ovdje, Mi smo u DE obavezni nositi maske (odnosno bilo sta sto pokriva nos i usta, moze biti i sal) i bilo gdje da ulazis moras imat masku, na ulici ako ima puno ljudi (npr centar grada i nesto se zaguzvalo) obavezno maska, policija te smije zaustaviti da setas i traziti te da im pokazes masku... Redovito imam epizode di me hladan znoj obljeva i da ne mogu udahnuti jer mi fali svjezi zrak... Tak da u potpunosti te razumijem.. 

Bosco
    29. Svibanj 2020. 22:15

I ja se bojim kad krenem kupovat da necu stat 🤣
    Demetria. Stvari su preslatke. Meni su bebe u neutralnom preslatke, volim te pastelne boje. 

Halila
    29. Svibanj 2020. 22:34

Napokon 2804

Halila

Demetria preslatko! Al vjerujem da je jako teško neutralne boje naći. Ne znam kako možete izdržat da ne znate spol, ja bih se pojela 😁 od prvog dana jedva čekam da saznam što nosim. No svi smo drugačiji.

Ja isto ništa ne kupujem i neću tako skoro. Za curicu imam sve od odjeće, a ak bude dečko, imaju mi frendice pa nije baš da ću nešto puno kupovat ionako, samo kolica i to sam već rezervirala rabljena
    Neće me dučani baš vidjet puno. Zato sebi kupujem sad… u dva dana sam si tri para cipela/patika kupila. Nisam mogla odabrat između dva modela pa sam uzela oba i još treći par slučajno pokupila. 😂

Volimo mi vidjeti i stvari za mamu…😂😂😂
    Evo mojih https://ibb.co/d50kwYg tako su mekane a i da razbijem monotoniju odjeće koju nosim 😂😂😂 a i dobro sam ih uhvatila… Zadnji broj ostao pa ih platila 30 eura (bile 60)
    Sutra planiram do c&a i ja otici, nagovorila sam muza da ide sa mnom zbog parkinga. 😁😁😁😁

Sad bi te moja kćer pitala jel si i drugu kupila 😂
    Kad sam frendici pokazivala cipele, ali samo jednu, ona je odmah naglasila da sam dvije kupila 😂 
    Lijepe su! Divna boja! I ja sam sad kupila rozne i srebrne, baš zato što uvijek sve crno kupujem od obuće pa da malo presječem to.

Halila
    29. Svibanj 2020. 22:37

Napokon 2804

Demetria

Slatke su patikice
    Baš to, kupiti bijelo i obojati.
    Imam osjećaj kao da gorim. Ne volim trgovačke centre.

Izgleda da nemam drugog izbora jer mi bas fale te boje…
    A zamisli kako je ovdje, Mi smo u DE obavezni nositi maske (odnosno bilo sta sto pokriva nos i usta, moze biti i sal) i bilo gdje da ulazis moras imat masku, na ulici ako ima puno ljudi (npr centar grada i nesto se zaguzvalo) obavezno maska, policija te smije zaustaviti da setas i traziti te da im pokazes masku… Redovito imam epizode di me hladan znoj obljeva i da ne mogu udahnuti jer mi fali svjezi zrak… Tak da u potpunosti te razumijem..

Ubijaju me te maske. Mi ih, hvala bogu, samo kod doktora moramo nositi pa to preživim nekako jedva, ali sve više od toga mi je užas pa mogu mislit kako ti je. 

2020
    29. Svibanj 2020. 22:39

Demetria

Pise veličine 12-13 druge 10 treće neke 15-17
    Tako neki mali brojevi. U c&a
    Kupili smo samo dva para ali nije pisala veličina. Čudno 🙈
    Za kapice je pisala veličina.
    Ovo vam je pokušaj kupovanje neutralnog kad ne znaš spol.
    Pitao me muž a šta ako je curica? Rekla sam da ću joj staviti mašnu nasred glave. Morat ću kupiti nešto i roza da izbalansiram malo. Jedino nema ništa lijepe žute boje 🙄🤔
    https://ibb.co/SX0Y3gW
    https://ibb.co/dfgdrFM
    https://ibb.co/XbfKYyW
    https://ibb.co/cQmWDcn

Dddddiiivnooo 😍🤗😍🤗😍🤗 ajme obožavam ovu zelenu ❣️

2020
    29. Svibanj 2020. 22:48

Napokon 2804

Demetria

Nije muž bio tvrd orah, nego su mu "babe" oko nas napunile uši. Ali baš je uživao vidjelo se.
    Baš sam zaljubljena u sve to i sretna.
    Sad shvaćam napokon zašto ne može prestati kupovati.
    Morwm priznati da je teško kupovati neutralno

Zato ti ja ne slusam nikoga, ni muza, nego samo donesem kuci 😂
    .
    Meni je prezao sto nema oni lijepih zivih boja, kao žuta (ne one ugasene ruzne, nego bas zuta) narančasta, zelena… A to su sve neutralne boje… Realno kad gledam sve je ili rozo, plavo, sivo i bijelo…
    Uzeli moji majcice na kopcanje sa strane u pepcu cisto bijele, ali planiram ja njih ili obojati (boja sa tkaninu) ili uzeti one kao naljepnice za robu sto se lijepe peglom…
    Ja sam osoba koja voli nositi crno, ali zelim da mi dijete bude zivahno obuceno

I meni fali drugih boja! Rekla sam neću kupovat samo rozo a na kraju nemaš puno izbora 🤷‍♀️ kupit ću nešto i s muškog odjela 😁
    Tene su ti super, imam i ja u toj boji adidaske i baš razbiju crnilo 🖤

Napokon 2804
    29. Svibanj 2020. 23:29

Halila

Napokon 2804

Halila

Demetria preslatko! Al vjerujem da je jako teško neutralne boje naći. Ne znam kako možete izdržat da ne znate spol, ja bih se pojela 😁 od prvog dana jedva čekam da saznam što nosim. No svi smo drugačiji.

Ja isto ništa ne kupujem i neću tako skoro. Za curicu imam sve od odjeće, a ak bude dečko, imaju mi frendice pa nije baš da ću nešto puno kupovat ionako, samo kolica i to sam već rezervirala rabljena
    Neće me dučani baš vidjet puno. Zato sebi kupujem sad… u dva dana sam si tri para cipela/patika kupila. Nisam mogla odabrat između dva modela pa sam uzela oba i još treći par slučajno pokupila. 😂

Volimo mi vidjeti i stvari za mamu…😂😂😂
    Evo mojih https://ibb.co/d50kwYg tako su mekane a i da razbijem monotoniju odjeće koju nosim 😂😂😂 a i dobro sam ih uhvatila… Zadnji broj ostao pa ih platila 30 eura (bile 60)
    Sutra planiram do c&a i ja otici, nagovorila sam muza da ide sa mnom zbog parkinga. 😁😁😁😁

Sad bi te moja kćer pitala jel si i drugu kupila 😂
    Kad sam frendici pokazivala cipele, ali samo jednu, ona je odmah naglasila da sam dvije kupila 😂
    Lijepe su! Divna boja! I ja sam sad kupila rozne i srebrne, baš zato što uvijek sve crno kupujem od obuće pa da malo presječem to.

Hahahahahaha jesi me nasmijala kcerka ti je legenda😂😂😂😂
    2020 sportska elegancija. Nije pre jaka boja, a opet razbije malo 

jasamja
    30. Svibanj 2020. 08:40

Dobro jutro svima 😊 evo mi smo budni od 6 i pol jer smo imali akciju u trbuhu 😊 osjetila sam prvi puta pred 3-4 dana,ali nisam bila sigurna jel to to. I sad ležim na kauču i opet se javlja. Čak se osjeti i izvana 😊😊😊 ma sva sam sretna i uzbuđena i nemogu vjerovat da tako rano osjetim. 

Curke sve ste predivne i u top linijama 👌 i sva robuca i ostale stvarčice su vam super. ❤️💙

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Bosco
    30. Svibanj 2020. 09:15

jasamja

Dobro jutro svima 😊 evo mi smo budni od 6 i pol jer smo imali akciju u trbuhu 😊 osjetila sam prvi puta pred 3-4 dana,ali nisam bila sigurna jel to to. I sad ležim na kauču i opet se javlja. Čak se osjeti i izvana 😊😊😊 ma sva sam sretna i uzbuđena i nemogu vjerovat da tako rano osjetim.

Curke sve ste predivne i u top linijama 👌 i sva robuca i ostale stvarčice su vam super. ❤️💙

Jutro! Bas lijep osjecaj, samo uzivaj u udarcima 🤗
    mene je do sada kucnuo samo jedanput i to prekjucer, neznam kak da ga potaknem😞🤷‍♀️

jasamja
    30. Svibanj 2020. 10:05

Bosco

jasamja

Jutro! Bas lijep osjecaj, samo uzivaj u udarcima 🤗
    mene je do sada kucnuo samo jedanput i to prekjucer, neznam kak da ga potaknem😞🤷‍♀️

Ja sam ga jutros dirala malo jače da može i muž osjetit ali nisam ga uspjela potaknut na micanje. 🙍

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.