Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    30. Svibanj 2020. 13:29

2020

Napokone jesam se nasmijala kad sam vidjela da si opet shoppingirala 🤣🤣 svaki dan po nešto i imat će mali odjeće spremno i za krenut u školu 😁 ali preslatko je sve i teško je odolit!
    It's a Girl isto mi se sveeee baš sve sviđaaa 😍😍😍😍😍

Vjerojatno i za srednju kad bude zavrsavao se nade nešto od robice 😂😂😂😂

• Gonal
    30. Svibanj 2020. 13:31

[quote=It's a Girl 👧][quote=Princess Mimi][b]It's a girl, gdje si kupila "born in 2020" kompletić?😍

C&a

Mene zanima gdje si kupila ovu dekicu na minnie i igrackice?

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Hannica0 👧
    30. Svibanj 2020. 13:45

Gonal

[quote=It's a Girl 👧][quote=Princess Mimi][b]It's a girl, gdje si kupila "born in 2020" kompletić?😍

C&a

Mene zanima gdje si kupila ovu dekicu na minnie i igrackice?

Pepco :)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• SmileA
    30. Svibanj 2020. 14:04

Napokon2804 ajme opet ti 🤭haha neka neka samo uzivaj 😃🥰prekrasne su stvarcice
    It's a girl prepre je sve😍😍 znaci definitivno moram u c&a imaju stvarno super stvari

🌈💙👣🙏

2020
    30. Svibanj 2020. 14:05

Mana_Mare

Ja kad sam rekla muzu da nam fali jos SAMO par komada bodija 62 reko je, pa jos se nije ni rodila a mislim da ima vise robe od mene 😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Skakavac
    30. Svibanj 2020. 14:35

Dobar dan zelin svim dragim zenama :)) citala san ali nikako se javit. Muz mi je dosa s puta ima dva tjedna pa san se vrtila po kuci, s njin i tako. Zelin dobro dosli u novim mamama i ludima koje čekaju. Neman pojma koje sve teme su bile na tapeti 🙆‍♀️🤭 zab san.
    Cetitan mojoj cetvrtkasici Mana_Mare s malim zakasnjenjem. Ja u 27., ti u 28. Ne stvarno se cini 😌😍
    Kod mene sve po starom osim vodice koja povremeno izlazi na bradavice ali i kontrakcija. Pojave se najvise predvečer i bas su nekkao neugodne. Mozda je do toga sta san ih iskusila po prvi puta, ali blesav neki osjecaj kad se cili trbuh stvrdne, bas bas.

Vidin na veliko se kupuje torbica, gust je citat koliko vas veseli. Ja san mozda dvaput u zadnjih 20 dana, sramezljivo usla u hma.. Blesava san vjer ce rec vecina ali eto. Niti komada a usla u 27.tjedan. Mislin da cu iza pregleda s muzem otic. Gledan tu robicu i ne virujen da cu tako male stvarcice kupovat. 😌💓💓
    Nadan se da ste sve dobro, osim standardnih simptoma. Danas neradan dan, svaki mi je takav 😅 u Splitu nego bzvz vrime, rucat popit kavu i ic s muzem da baci stap za ribe u more. Lip pozdrav svima 💓

Skakavac
    30. Svibanj 2020. 14:36

Koliko lapsusa mili Boze.. Dobrodoslicu mamama i čudima koje čekaju 🙄💞

Demetria
    30. Svibanj 2020. 15:16

[quote=It's a Girl 👧]Jučerašnji shopping🤩 svega po malo[/quote]

Za žuti winnie komplet si rekla Hm a di si komplet s tigrom našla?
    Napokon meni si ti kraljica (muž mi već po smijehu zna da si ti bila u shoppingu) 😂🤣 a onaj komplet sea mi je predivan i mi ga imamo
    Ja ću u ponedjeljak po skrivečki otići u dodatni shopping moram jače je to od mene 🙈🙈🙈☺️☺️☺️
    Draga moja [b]skakavac[/b] falila si nam 🥰😍

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    30. Svibanj 2020. 15:18

Lijepa vam je robica ☺️😍

30. Svibanj 2020. 15:34

Pozdrav svima, baš vas je lijepo vidjeti kak uživate u shoppingu, pogotovo one koje su dugo čekale 😉😊
    Drago mi je da vas ima još kojima fale boje i nadam se da će na jesen osvanuti nove kolekcije po našem guštu. 
    Želim vam ugodan vikend! 🍀🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.