2020 i Vita, predivne ste. Ne mislim, 2020, da ti je premali trbuscic. I moj je te velicine, barem kako izgleda prema slici. Sad ce to. 🤰🏼
Mi bili danas na pregledu.. sve ok. Teski oko 740g.. dobila uputnicu za secer, krvnu sliku..
Robica vam je preslatka!! Jesam li ja ovdje jedina koja nije kupila nijednu stvar za bebu? 😕🙈🤭
Cestitam na urednom pregledu!🌸
Ja još isto nisam ništa kupila, ni jedan komad odjece nemam 🤭
2020ako ti je prva trudnoca onda je to po meni taman 🥰🥰izgledas mi ljepo🌞🌞🌸🥰
Vidim nosis pirs,ja svoj izvadila odmah 🙈🙈🙈 tebi ne smeta jos?
Ne smeta uopće 🤷♀️
2020 i Vita, predivne ste. Ne mislim, 2020, da ti je premali trbuscic. I moj je te velicine, barem kako izgleda prema slici. Sad ce to. 🤰🏼
Mi bili danas na pregledu.. sve ok. Teski oko 740g.. dobila uputnicu za secer, krvnu sliku..
Robica vam je preslatka!! Jesam li ja ovdje jedina koja nije kupila nijednu stvar za bebu? 😕🙈🤭
Alaaaaaaa ne vjerujem, a ja ak jednom u 2 dana ne preslozim nanovo robicu kao da je nemam
Nema na čemu Demetria. 😀 Knjiga je stvarno odlična i ima dosta korisnih informacija i savjeta… Evo nešto i o OGTT-u pošto ga stalno spominjemo u zadnje vrijeme.
Vita baš si zgodna trudnica. 😍
To imas knjigu u pdf-u? Bili mi ju mogla proslijediti?
To je knjiga koju sam nedavno spominjala “Trudna- tvoja saveznica u idućih 12 mjeseci “. Može se skinuti preko Rodine stranice. Ako ti je lakše, daj mi svoj mail pa ti pošaljem.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nisi jedina! Ni ja jos nista nisam 😊 jos uvijek se suzdrzavam. Ali mislim da bi vec trebala pomalo poceti kupovati. Curke, sve sto ste kupile je preslatko!
Nisi jedina Talija.... heheh
Ja isto nisam ništa kupila, a s obzirom kaj sam već sve dobila i kaj sve već imam od prvog djeteta, mislim da bi ti ne budem ništa kupovala. A još ću tek dobiti hrpu stvari. Planiram Samo izdajalicu i tako neke tehničke potrebštine kupovati...jer imamo dovoljno troškova. Treba urediti dio stana, staviti PVC stolariju, zatvoriti 2 balkona i urediti dječju sobicu starijoj curki... tak da je robica na 17tom.mjestu... heheh
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hej cure,
Prekokrasne ste! Prave fit trudnice 😍
Mi smo cilo jutro bili u pogonu. Isli danas kod djecjeg lirurga na pregled. Malac mora na operaciju kile sad sredinom 6. Ne znam kako cu to prizivit. 😪
Kazu oni to je rutinsko, ujutro op a popodne se vec ide doma ali eto, kad je tvoje dite u pitanju nista nije rutisnko i bas me strah.. Jedva cekam da prode i bude sve ok 😟
Saljemo vam 😘
I moj sin je operirao bruh sa 16 mjeseci, na preponi. Sad u veljači umrla sam od straha ali sve prošlo super također oporavio se sutradan jer je trčao i skakao kao da nije operiran 😁
url=https://lilypie.com]
Muzic i ja smo vecerali kebab i zalila sam ga sa pola litre coca cole. Sad sam se rasirila kolko sam duga i siroka i cekam da se slegne 😂😂
.
Kak je kolegica jedna doslovno jedno za drugim rodila (ostala trudna 6 mjeseci nakon poroda) i oba puta curica i nije maloj nista kupila, dok joj muz nije rekao da je ovo drugo dijete zapostavljeno i da mora ic kupiti nove robice, a ona sirota otisla i vratila se sa punom vrećicom robice da bi muzu srce bilo na mjestu😂😂😂😂
.
Operacija bruha je rutinska operacija, kao i kod muske djece ako se jajca ne spuste, to su mala djeca koja uglavnom ni ne znaju sta ih je snaslo pa sve to prehodaju bez problema, jer njima je samo igranje u planu... Tako da nema sekiracije...
.
Izgleda da nam se demetria izgubila medu djecjom robicom... Malo malo ulazim da vidim da li je slikice objavila
😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji