Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    2020
    29. Svibanj 2020. 14:25

Demetria ta torta bi mi sad sjela ko budali šamar, bolje da ju nisam vidjela
    Tejic stvarčice su medene 🤗🤗🤗
    Ja sam jutros provela 5 sati u frizeraju pa vas moram zagnjavit još jednom slijom. Dosta ljudi mi kaže da mi stomak izgleda malo za 5mj, ali meni se čini ok 🤷

Dinosaurus
    29. Svibanj 2020. 14:35

Hej cure, 
    Prekokrasne ste! Prave fit trudnice 😍
    Mi smo cilo jutro bili u pogonu. Isli danas kod djecjeg lirurga na pregled. Malac mora na operaciju kile sad sredinom 6. Ne znam kako cu to prizivit. 😪
    Kazu oni to je rutinsko, ujutro op a popodne se vec ide doma ali eto, kad je tvoje dite u pitanju nista nije rutisnko i bas me strah.. Jedva cekam da prode i bude sve ok 😟
    Saljemo vam 😘

Tejic
    29. Svibanj 2020. 14:37

Vita i 2020 waaauu bas sjajite, i bas ste zgodne trudnice 😍😍
    Jaooo Demetria tortaaaaa, unistila si me sad😍😍😍😂🙈
    *
    Nemojte zamjeriti ako nekome nisam nesto cestitala il komentirala, ne stignem citati sve zaostatke 🙈 

Vita26
    29. Svibanj 2020. 14:37

2020 ako ti je prva trudnoca onda je to po meni taman 🥰🥰izgledas mi ljepo🌞🌞🌸🥰
    Vidim nosis pirs,ja svoj izvadila odmah 🙈🙈🙈 tebi ne smeta jos?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    29. Svibanj 2020. 14:38

Tejic samo mogu uzvratiti ❤️❤️I ti si predivna

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• ivy88
    29. Svibanj 2020. 14:45

Naš dečkić od 463 grama :)
    https://ibb.co/G206BBv

Marta14
    29. Svibanj 2020. 14:46

2020 ja imam manji trbuh od tebe.. Frizura je 👌
    Netko je stavio robicu 😍 preslatko
    Dinosaurus bit ce to sve ok. Ali da i ja bih brinula, normalno je to.. 

tashee7
    29. Svibanj 2020. 14:53

2020, vau  frizura je mrak, i tetovaže mi se sviđaju 
    sad kad vas gledam kako ste sve lijepe, imam osjećaj da sam se zapustila. nigdje nejdem, ne znam kad sam si zadnji put puder stavila. maskaru tu i tamo, reda radi 
    ova robica iz Kika je preslatka. i niam znala da tamo imaju i štramplice, nisam ih vidjela... (izjurila sam jučer prebrzo)

Tejic
    29. Svibanj 2020. 15:06

Princess Mimi

Ja bdijem noćas očito 😂
    Imala sam neke noćne more i probudila se oko 3. Od tad nema spavanja…
    Čini mi se i kao da me malo pecka oko mjehura i bolucka, nadam se da nije upala, pit ću sutra puno čaja da to sve ispere 🙈

Princess Mimi koji caj pijes? I ja prijavljujem iste probleme s bockanjem i peckanjem u mjehuru. Jedino nisam sigurna dal je to bockanje po mjehuru bilo zapravo od bebaca jer je zadnja dva dana okrenut tako da osjecam i lupkanje po mjehuru il je neka urinoinfekcija 🤔 

• LoMa
    29. Svibanj 2020. 15:07

Štramplice je li ko di vidio za dečkića? Ja nisam nigdje uspjela naći nikakve , osim u h&m-u, ali su mi malo tamne...je li u kiku imaju za dečkiće? Nemrem popratiti sve te slike 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.