Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    29. Svibanj 2020. 15:11

Robica je prekrasnaaaaa 😍 dolazim u napast da idem obici trgovine opet 😂😂😂
    Slika bebaca 🥰😍😍😍😍
    Trbuh ni jedan nije ni pre mali ni pre veliki, svi su savršeni i posebni. Recimo kumina mama je nju rodila sa 18 i 9 mjeseci je skrivala trbuh, odnosno nosila je normalne majice i nije uopce dolazio do izražaja jer je beba bila vise na ledima, isto tako je bilo i sa drugim.... Btw frizura je odlična 
    .ne znam tko je spomenuo zapušteno, zadnju puta sam se nasminkala, ne znam kad hahahaha kosu redovito operem ali je opet u repu... Ne vidim neku silnu potrebnu sredivanja kad nikud ni ne idem 😂😂 muzu moram bit lijepa svakakva 😂

Tejic
    29. Svibanj 2020. 15:12

tashee7

2020, vaufrizura je mrak, i tetovaže mi se sviđaju
    sad kad vas gledam kako ste sve lijepe, imam osjećaj da sam se zapustila. nigdje nejdem, ne znam kad sam si zadnji put puder stavila. maskaru tu i tamo, reda radi
    ova robica iz Kika je preslatka. i niam znala da tamo imaju i štramplice, nisam ih vidjela… (izjurila sam jučer prebrzo)

Tashee7 nasla sam stramplice i cine mi se ugodne na dodir al su veličine 62-68 na dalje, bar nisam nasla manji br. I imaju dosta velike modele u odnosu na sve ostale trgovine. Vel 46 se moze nekako preklopiti sa 56 iz C&A tak da bas su me zbunile te njihove velicine odnosno modeli 🤔 

Napokon 2804
    29. Svibanj 2020. 15:13

Znala sam da sam zaboravila nest stramplice, velicinu 56 sam uzimala u kauflandu, a veličinu 62 u kiku. Znam da tamo uvijek bude. I muskih i zenskih

Vita26
    29. Svibanj 2020. 15:56

Dinosaurus Bice sve dobro 🥰🥰🥰
    Ivy88 predivna slikica i super ste po kilaži ,samo se vi debljajte❤️❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    29. Svibanj 2020. 16:08

ivy88

Naš dečkić od 463 grama :)
    https://ibb.co/G206BBv

Ajmr super se vidi 😍😍

mc_mouse
    29. Svibanj 2020. 16:28

Bokic cure 😁
    2020 i Vita, divne steeee 😍😍😍😍😍

Ja se osjećam tako umorno, kao da me vlak pregazio. Sa prvorođenim smo išli na kontrolu u Zagreb i put me satrao. Užas. Toliki pritisak, koma. Već se drugi dan oporavljam. Sve po kući stoji, prebrzo se umorim. 

Princess Mimi
    29. Svibanj 2020. 16:33

Vita i 2020, jako ste zgodne 🥰
    Dinosaurus, sretno!!! Bit će sigurno sve u redu i jedna velika briga manje! Puno pozitivnih misli vam šaljem 😊❤️
    Tejic, kamilicu običnu, bez šećera. Barem 4, 5 šalica dnevno dok me pecka tako... I izbjegavam sve slatko, iako je teško 😅

Bosco
    29. Svibanj 2020. 16:47

Curke, prezgodne ste trudnice 😉 2020. Cini mi se trbuh taman 😁
    Dinosaurus. Sretno! Da sve prođe u najboljem redu 😘
    Meni se cini da sam prvi put jucer osjetila da mi bebac kucka, ali samo jedanput i od tad nista 🤭

• justagirl2201
    29. Svibanj 2020. 17:31

Pozdrav ženice drage 😍 da vam priupitam - koristi li koja kućni dopler za slušanje bebinih otkucaja? Kupila sam neki dan i bas lijepo hvatamo otkucaje, divota za čut 😊 i kako su brziiii

Talija
    29. Svibanj 2020. 18:36

2020 i Vita, predivne ste. Ne mislim, 2020, da ti je premali trbuscic. I moj je te velicine, barem kako izgleda prema slici. Sad ce to. 🤰🏼
    Mi bili danas na pregledu.. sve ok. Teski oko 740g.. dobila uputnicu za secer, krvnu sliku..

Robica vam je preslatka!! Jesam li ja ovdje jedina koja nije kupila nijednu stvar za bebu? 😕🙈🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.