Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia91
    29. Svibanj 2020. 11:43

Ajme kako pupe rastu! Cure divne ste 😊😊
    Što se tiče kupovanja robice ja više ne kupujem. Jučer kao da vidim što ima novo h&m i kad sam vidjela da ponovo imaju male brojeve, natrpala u košaricu svega za preko soma kuna 😨😨 i sad jedva čekam da stigne sve 😊😊 a robicu svu mislim prati tek u 9. mjesecu da bude svježe za mog malca. Sad sam naručila dosta tog neutralnih boja tako da može biti i za sljedeću bebu. Iako se slažem da za curice imaju puno puno veći izbor svugdje. 

Demetria
    29. Svibanj 2020. 11:55

Napokon 2804

Vita26

https://ibb.co/chk7Xyz

Moj trbuščić 17tjedana 🥰🥰puno vas pozdravljam

Ženo kako odlično izgledaš 😍😍😍 vjerujem da ti je muž oduševljen kakvu ženu bombu ima kraj sebe 😍😍😍😍😍

Potpisujem sve što je napokon rekla...dodala bih samo da zavidim ženama koje mogu nositi tako tanke i visoke potpetice. Ja ni prije trudnoće nisam tako šta nosila, ne usudim se jer moja težina je na petima pa se bojim da će to puknuti pod mnom. 
    Evo i slikice torte...muž danas časti u uredu za rođendan.
    Nisam ja radila, naručena je. Ne smiju trenutno nositi domaće torte. A s obzirom koliko je danas vruće i ova moja dostava mi je bila pakao a di da ju još radim.
    https://ibb.co/48c2Nzv

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ledolina
    29. Svibanj 2020. 11:56

Jel kupuje tko časopis Story, vidim da imaju kupone s popustima, a ne mogu naći online. Zanima me jel imaš šta za trgovine s dječjom opremom i odjećom. Gloria isto ima popuste ali tamo mi nema ništa posebno, eventualno Bennetton, e da i Ovs outlet ali to nema ovdje kod mene koliko znam. 

nada23
    29. Svibanj 2020. 11:59

Ajme Demetria, torta predobro izgleda! 👍😃 Taman kad sam odlučila smanjiti slatko vidim ovu sliku i odmah mi se jedeee 😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    29. Svibanj 2020. 11:59

Vita 😍 Svaka cast! 

Ledolina
    29. Svibanj 2020. 12:00

Demetria,  torta je baš divna, jednostavna... Plus jagode i čokolada, nikako ne može bit loša ☺️

Napokon 2804
    29. Svibanj 2020. 12:10

Demetria

Napokon 2804

Vita26

https://ibb.co/chk7Xyz

Moj trbuščić 17tjedana 🥰🥰puno vas pozdravljam

Ženo kako odlično izgledaš 😍😍😍 vjerujem da ti je muž oduševljen kakvu ženu bombu ima kraj sebe 😍😍😍😍😍

Potpisujem sve što je napokon rekla…dodala bih samo da zavidim ženama koje mogu nositi tako tanke i visoke potpetice. Ja ni prije trudnoće nisam tako šta nosila, ne usudim se jer moja težina je na petima pa se bojim da će to puknuti pod mnom.
    Evo i slikice torte…muž danas časti u uredu za rođendan.
    Nisam ja radila, naručena je. Ne smiju trenutno nositi domaće torte. A s obzirom koliko je danas vruće i ova moja dostava mi je bila pakao a di da ju još radim.
    https://ibb.co/48c2Nzv

Ovo mi uopće nije trebalo da zbog ove slike pojedem pola kile jagoda sa nutelom pred rucak. Izgleda savršeno 😍😍😍😍

Demetria
    29. Svibanj 2020. 12:18

A lijepo je lagana za jest,  nije preslatka i taman je uravnotežena.
    čokoladni biskvit pa su gore jagode ali u cijelome sloju ne samo ovo uz rub kao što se vidi i gore je krema od maskarponea i bijele čokolade a s obzirom da ja ne volim mascarpone ovaj je baš bio odličan jer se uopće ne osjeti i gore naravno ova glazura od čokolade i po jagodama gornjima koje su dekoracija, to se ne vidi je čokolade sa šljokicama

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

tashee7
    29. Svibanj 2020. 12:31

Demetria, divna torta! Mogla bi podijeliti recept :)
    Vita, ti si bomba od žene, stvarno prekrasno izgledaš! 
    bilo je riječi o vježbanju, ja sam krenula vježbat po videima one Lane i sva sam bila oduševljena... to je bilo prije tri tjedna. sad stalno odgađam jer se ili zakopam u neki posao, ili sa taj dan bila dosta aktivna pa kao to je to, ne trebam vježbat 

AngelEyes
    29. Svibanj 2020. 13:41

Tashee Lanine vježbe i ja pratim, svaki tjedan nove pa nije dosadno ali teško se nekad natjerati :) 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.