Mjere li vama trbuh na pregledu? Onako metrom.. U prvoj su mi mjerili sad nisu..
Banaanupidzami ZENA ZMAJ, SUPER MAMA, MAMA LAVICA molim te digni se iz ocaja i prihvati svu pomoc koju mozes dobiti i smanji ocekivanja prvo od sebe a potom i od partnera! I njemu je sigurno tesko, znas muski mozak i ponekad vjesto skrivaju a pojeli bi se u sebi, samo zato jer se ne znaju izraziti..
Sad hormoni i situacija rade svoje al pothitno trebas poceti raditi na tome "da se vratis" u red! Tvoja bebica te treba, tvojoj bebici si ti sve! Moras krenuti malim koracima prema pozitivi, moras pronaci sto te veseli! Kad se beba rodi bit ces nenaspavana umorna ponekad i kao da si sama na svijetu, ali beba osjeca mamine suze i tesko joj je kad je mama tuzna
Necu ti lagat, mrzim reklame sto prikazuju trudnocu kao najljepse razdoblje na svijetu i da je bajka kad se beba rodi, prikazuju sve kroz ruzicaste naocale i sve mame imaju osmijehe na licu dok guraju kolica!
Nije tako, jako je tesko, milijun puta teze nego si mozete zamisliti, u pocetku budenje nocu, bocica, bolne cice, bolan rez od carskog ili rane, ne mozes van kad zelis nego se organiziras prema bebi, ne mozes nista onako kako ti zelis nego kako zeli beba.. Ali opet sve to vrijedi samo za jedan pogled na to nemocno malo bice koje ima samo tebe, svoju mamicu..
Imam divnog muza, i prva beba je bila zeljena al kazem ako se tad nismo rastali necemo se nikad! Prva godina je najteza. Neispavani, nervozni, sami bez pomoci, nova situacija i stres, sve se promijeni, grcici, prva temperatura i panika, a opet tvoj partner i ti imate jedno drugo i to malo zlato sto vas zauvijek veze, najvise cete se svadat al i najvise voljet jer ste zauvijek vezani..
Saljem veliki virtualni zagrljaj
Daaa, kad se nismo tad rastali, nećemo se nikad 😂 baš se pronalazim u tome. Trudnoća je rollercoaster, al ono nakon poroda je još tri puta gore. Barem je meni tako bilo s prvom bebom. Time da sam si sama još više otežala tako što se godinu i pol nisam maknula nikud! Prvi puta sam otišla s frendicama na cugu nakon godinu i pol i nisam bila svjesna do tada koliko mi je to falilo, maknut se malo i opustit. A šizila sam na muža svaki put kad bi otišao nekud s dečkima jer "on može, a ja ne", što nije bila istina. Puno puta same sebi otežavamo, a nismo toga svjesne.
24 Curica 💜 31 Dečko 💙 12 🌞 = 67 bebice naše lijepe jesenske
*
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.8. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08.🌞 Split
Mabel 28.8. Curica 💜
Celaena 28.8. Dečko 💙 Merkur (Zg)
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09 Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09 Dečko 💙 Slavonski Brod
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
tashee 08.09. Dečko💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica💜
_ana_ 11.09. Dečko 💙
LoMa 15.09. Dečko 💙 Petrova
Malisa 15.09.🌞
Talija 17.09. Dečko 💙 Zabok
StizeBeba2020 17.09. Curica 💜
Ivana_Du 17.09. Dečko 💙 Dubrovnik
Ninche 18.09. Curica 💜
Mona1309 18.09. Curica 💜 Osijek
mc_mouse 19.09. Dečko💙 Virovitica
Sanja* 19.09. Dečko💙 Koprivnica
Marta 20.09.Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙 Merkur (Zg)
Ana1305 21.09.Curica 💜 Virovitica
Bulba 23.09. Dečko 💙Sveti Duh(ZG)
Starfish 23.09. Curica 💜 Merkur (Zg)
Judita 24.9. Curica 💜 Zadar
2020 25.09. Curica 💜Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.9 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.9. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Sif 03.10. Curica 💜 Varaždin
Bebacica 04.10.🌞 Zabok
Demetria 06.10.🌞 Split
Zel 06.10. Dečko 💙 Petrova
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10. Curica 💜 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜 Šibenik
DoraGucci 10.10. Curica 💜 Split
Leia91 11.10. Dečko 💙 Petrova
Martina1988 20.10.🌞 Pula
Orangina 21.10.🌞
Ketty1309 22.10. 🌞 Koprivnica
Ledolina 22.10. Dečko 💙 Osijek
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić/Petrova
Kikic 27.10. Dečko 💙 Split
Bosco 30.10. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Teica30 30.10. Curica 💜 Osijek
Mina 29 31.10. Dečko 💙 Zabok
Zojo 02.11. 🌞 Pula
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11. Curica 💜 Zabok
SmileA 05.11. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Malamala 06.11. Curica 💜 Koprivnica
Vita26 07.11. Dečko 💙 Osijek
Halila 07.11 🌞 Koprivnica
Unakit 09.11 Curica 💜
Hip_hopsica 13.11 Dečko 💙
Shine 19.11. 🌞
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Oprostiti ćete mi ako sam šta izostavila jer me ujutro čeka pregled u 8h i sad hitno opet pred spavanje moram napraviti depilaciju i ostalo grrr kako to mrzim kad mi se razvuće tako kasno.
Napokon sve sam pročitala ali nisam komentirala jer se muž nekako stalno vuće iza mojih leđa kao da zna da tipkamo o muževima :))
*
Oprostiti ćete mi ako sam šta izostavila jer me ujutro čeka pregled u 8h i sad hitno opet pred spavanje moram napraviti depilaciju i ostalo grrr kako to mrzim kad mi se razvuće tako kasno.
Napokon sve sam pročitala ali nisam komentirala jer se muž nekako stalno vuće iza mojih leđa kao da zna da tipkamo o muževima :))
Sretno na pregledu 😘😘😘😘😘
Hvala :) mislim da će mi sutra biti onaj malo dulji uzv jer smo na polovici.
Evo i bebica se razbudila. Sad će biti veselo sat dva vremena
*
Demetria vidim da si pisala za krevetić i visinu. Ja bi isto da mi bude sto bbliže i da ne ustajem puno prve dane, a blesavo mi je davati silne novce za nexttome.
Ugl, htjedoh reci, u babycentru imaš jedan super kojem se ogradica može spustiti skroz ispod madraca, podnica ide i 5 razina- pa jedna ce sigurno biti u visini kreveta, a i cijena mu je dosta ok - 1600 kN
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
I... Cestitam na urednim pregledima i sretno sutra tko ide 😘 citam, ali ne pamtim jer imam radove po stanu, pa ne stignem.
Netko je napisao da se udaje u subotu, sretno s organizacijom i samo lagano, meni su se svi planovi poremetili pa je bilo i bolje nego sto smo ocekivali! 🥳
Demetriavidim da si pisala za krevetić i visinu. Ja bi isto da mi bude sto bbliže i da ne ustajem puno prve dane, a blesavo mi je davati silne novce za nexttome.
Ugl, htjedoh reci, u babycentru imaš jedan super kojem se ogradica može spustiti skroz ispod madraca, podnica ide i 5 razina- pa jedna ce sigurno biti u visini kreveta, a i cijena mu je dosta ok - 1600 kN
Koji mu je naziv? Ma vjerojatno ću uzeti isti ovaj jer medvjedici dobra srca su mi bude topla sjećanja iz djetinjstva i voljela bih baš taj.
Ali mi je plan ne staviti treću stranicu, i madrac moramo kupiti novi. Pa ću uzeti najveći. Onda će razlika biti možda 5 cm.
*
Daaa, kad se nismo tad rastali, nećemo se nikad 😂 baš se pronalazim u tome. Trudnoća je rollercoaster, al ono nakon poroda je još tri puta gore. Barem je meni tako bilo s prvom bebom. Time da sam si sama još više otežala tako što se godinu i pol nisam maknula nikud! Prvi puta sam otišla s frendicama na cugu nakon godinu i pol i nisam bila svjesna do tada koliko mi je to falilo, maknut se malo i opustit. A šizila sam na muža svaki put kad bi otišao nekud s dečkima jer "on može, a ja ne", što nije bila istina. Puno puta same sebi otežavamo, a nismo toga svjesne.
Moram iskreno priznati da sam imala prevelika ocekivanja od muza jer sam ocekivala da ce raditi sve sto i ja, napunila mi se glava glupostima o savrsenom suprugu koji procita bar 3 knjige o bebama prije nego se beba rodi i mora znati sve kao i ja..
Svi smo ljudi od krvi i mesa, kad sam prihvatila da u on daje milijun posto sebe za nasu obitelj i kucanstvo samo na svoj nacin stvari su se bas lijepo poslozile..
Veselim se novim pobjedama..
MARTA ne mjere mi trbuh
Sortiraj odgovore
Najstariji