Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    21. Svibanj 2020. 19:46

DoraGucci

Termin mi je 10.10 a bolnica u Splitu

Ja sam 6.10 isto split :) možda budemo i cimerice ako moje čudo produlji

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• ela32
    21. Svibanj 2020. 19:47

Evo i mene sa pregleda.. sve je super, bebica se uredno razvija, ja se nisam vise otvorila tako da mogu nastaviti u istom tempu.. i gin je potvrdila da je 100posto curica, kaze skolski se namjestila, uslikala mi i jos zaokruzila na slici, ali ja to nista ne kontam 😕😕
    https://ibb.co/2Sr7dQP

Marta14
    21. Svibanj 2020. 19:59

Ela cestitam 💜😊 

Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 20:14

ela32

Evo i mene sa pregleda.. sve je super, bebica se uredno razvija, ja se nisam vise otvorila tako da mogu nastaviti u istom tempu.. i gin je potvrdila da je 100posto curica, kaze skolski se namjestila, uslikala mi i jos zaokruzila na slici, ali ja to nista ne kontam 😕😕
    https://ibb.co/2Sr7dQP

Cestitaaaam 😍😍😍 bitno da je sve ok, a sto mi ne kuzimo nije toliko bitno 😂

21. Svibanj 2020. 20:18

Hvala svima na komentarima i savjetima. Puno ih je da odjednom odgovorim.
    Happymom cestitam na vjencanju. Zelim vam sve naj naj.
    Ne znam sto bih rekla na ponudu. Predivna je, ali mislim da je to previse za prihvatiti, posebno jer dok se ne vratim radit se ne bi mogla oduziti, a to je ko zna kada. Hvala ti puno na namjeri i volji. 
    Morat cu se pokusat sama izvuc nekako

nada23
    21. Svibanj 2020. 20:23

Ela čestitam na curici ! 🌸🌸 Najbitnije je da je sve ok. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

21. Svibanj 2020. 20:30

Tj imam samo jedno pitanje, dal meni fali neki gen za majcinstvo ili nesto, obzirom da se zene s puno gorim problemima ili tezim situacijama puno bolje nose i nalaze srecu? 

• ela32
    21. Svibanj 2020. 20:39

Bananaupidami

Tj imam samo jedno pitanje, dal meni fali neki gen za majcinstvo ili nesto, obzirom da se zene s puno gorim problemima ili tezim situacijama puno bolje nose i nalaze srecu?

Neke zene nisu nikako majcinski tipovi dok nemaju svoje dijete. Ali kada rode velika vecina njih osjeti to majcinstvo u sebi..nadam se da ce i kod tebe tako biti!!

Halila
    21. Svibanj 2020. 20:41

Bananaupidami

Možda samo malo lošije podnosiš ludovanje hormona. 😊 Vjerujem da ćeš bit bolje kad tad, samo se nemoj prepustit tom raspoloženju, najbitnije je da imaš volju izvući se iz toga i ne predbacuj si zato što se tako osjećaš. Nađi nešto što te veseli, svaka sitnica pomaže barem malo. 
    I ja sam danas jako loše cijeli dan bila, nikako se sabrat. Sutra će, nadam se, bit bolje. 

Vita26
    21. Svibanj 2020. 20:41

Cure hvala vam svima divne ste sve❤️🥰🌸malo sam danas odmarala danas pa imam sta sad i procitati🥰🌞
    Gledam stvarčice sta sto kupile kolica,krevetićia maaa joooj te sve pripreme su predivne.ja sam danas kupila mazilicu i dekicu Aj da malo obradujem sebe.😃😃🌸pocecu po malo i ja priprematsa ali ne previse ,jer ceka jos nas nase vjencanje💐💐💐
    Moram jos sve detaljno procitati ali mi zapelau oci objava od bananaupidjami tvoja objava me dirnula,i jako mi je zao sto ti tako se osjecas..smatram da svatka od nas nekad padne u taj neki teski period ali mora se truditi i kako je vec rekla Tejic nista nam nije dano da ne mozemo nositi na svoja ledja.ti imas za sta se boriti ❤️Mali andjeo 🌸🌸za to budi jaaaaaakaa saljem ti zagrljaj

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.