Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 15:34

happy_m

Cure cestitam na urednim pregledima, vidim sve vise curica imamo 🥰🥰🥰
    Stvarcice su preslatke 🥰🤗🤗
    Nisam se javila nekoliko dana jer evo vec 3 dana mi je zubno meso dole naoteceno i bas me boli. Danas sam zvala zubarku koja mi je prepisala klavocin ( 7 dana, po dvije tablete dnevno ).
    Odmah sam zvala ginekologicu koja je to odobrila i prepisala mi vaginalete i probiotik uz to da nebi dobila gljivice.
    Bez obzira na sve, bas sam zabrinuta oko uzimanja antibiotika u trudnoći. Ima li koja od vas vise iskustva? Bilo koji savjet je dobrodosao! 😘😘

Ja sam pila 2 puta antibiotike sa 3 dana pauze... Sve je ok, bitno samo probiotike uzimati i puno tekucine

bebacica
    21. Svibanj 2020. 15:39

Vita26

Mi smo vratili s pregleda,sve je uredu odgovaramo 16tj.
    124grama teski.
    Stize nam decko,pa mozete mi stavite srce🌸
    Sad sljedeci pregled imamo 18.6
    I da vas pitam sta je to anomalija test,kaze sa 21.tj radicemo to.kod nje sta se to radi?
    Ovako je sve super❤️
    Slikice nema ovaj put.
    Ostalim curama sretno na pregled tko ide❤️

Cestitke na urednom pregledu i malom deckicu 💙

Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 15:42

Cure cestitam na uspjesnim pregledima 😘😘

• DoraGucci
    21. Svibanj 2020. 15:44

Napokon 2804

DoraGucci

Caoo cure,evo mene opet pozdravljam sve i vase bebace
    Dosla sam se samo javit da sam bila na pregledu prekjucer i sve je u redu beba polako raste i saznala sam da ce bit curicanadam se da ste svi dobro i zelim vam samo srecu i puno zdravlja🤗
    E da vas jos pitam imam bijeli iscjedak od pocetka trudnoce i znan da je to normalno ali danas sam vidjela kad sam isla na wc neku duguljastu bijelu sluz izgledala je bas kao slinaje li to normalno ili razlog za zabrinuti se? Inace sam u 19 tjednu
    Unaprid hvalaa

Cijelo vrijeme imam iscjedak… Mislim da nije bista za zabrinuti se, ali inzistiraj na brisevima i ostalom… Eventualno nek ti da neke vaginaletice… Bas sluzasto sam imala kad bih se napalila, inace je samo glupi dosadni bijeli iscjedak

I ja isto cijelo vrijeme bili iscjedak ali ovo je bilo bas dosl kao duguljasti komad sline bas neka sluz ljepljiva rastezljiva fuj,a meni bi bio uvik isti i kad bi se napalila i ovako inace pa sad nez...

bebacica
    21. Svibanj 2020. 15:45

happy_m

Cure cestitam na urednim pregledima, vidim sve vise curica imamo 🥰🥰🥰
    Stvarcice su preslatke 🥰🤗🤗
    Nisam se javila nekoliko dana jer evo vec 3 dana mi je zubno meso dole naoteceno i bas me boli. Danas sam zvala zubarku koja mi je prepisala klavocin ( 7 dana, po dvije tablete dnevno ).
    Odmah sam zvala ginekologicu koja je to odobrila i prepisala mi vaginalete i probiotik uz to da nebi dobila gljivice.
    Bez obzira na sve, bas sam zabrinuta oko uzimanja antibiotika u trudnoći. Ima li koja od vas vise iskustva? Bilo koji savjet je dobrodosao! 😘😘

Ja sam ih pila na pocetku trudnoce 2x po tjedan dana. Ionako se daju antibiotici u trudnoci zbog urinarnih infekcija. Tako da ne brini. Bolje da rijesis probleme s zubima odmah, nego da imas poslije problema.

Napokon 2804
    21. Svibanj 2020. 15:53

DoraGucci

Napokon 2804

DoraGucci

Caoo cure,evo mene opet pozdravljam sve i vase bebace
    Dosla sam se samo javit da sam bila na pregledu prekjucer i sve je u redu beba polako raste i saznala sam da ce bit curicanadam se da ste svi dobro i zelim vam samo srecu i puno zdravlja🤗
    E da vas jos pitam imam bijeli iscjedak od pocetka trudnoce i znan da je to normalno ali danas sam vidjela kad sam isla na wc neku duguljastu bijelu sluz izgledala je bas kao slinaje li to normalno ili razlog za zabrinuti se? Inace sam u 19 tjednu
    Unaprid hvalaa

Cijelo vrijeme imam iscjedak… Mislim da nije bista za zabrinuti se, ali inzistiraj na brisevima i ostalom… Eventualno nek ti da neke vaginaletice… Bas sluzasto sam imala kad bih se napalila, inace je samo glupi dosadni bijeli iscjedak

I ja isto cijelo vrijeme bili iscjedak ali ovo je bilo bas dosl kao duguljasti komad sline bas neka sluz ljepljiva rastezljiva fuj,a meni bi bio uvik isti i kad bi se napalila i ovako inace pa sad nez…

A vidi ja sam takva da sam kod ginica ili na hitnoj za sve sto mi ne cudno, tako da u krajnjem slucaju nazovi ginica ako radi ili hitnu i reci im, pa ce ti oni dati savjet

Demetria
    21. Svibanj 2020. 16:31

DoraGucci molim te da nam javiš termin poroda i bolnicu jer nema te na listi :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ledolina
    21. Svibanj 2020. 16:36

Banana, kao prvo želim ti da trudnoću izguraš do kraja. Vjerujem da ti je jako stresno. Što se tiće osjećaja za trudnoću, bebu, osjećala sam se isto tako u prvoj prije 5g. Nekad sam se zapital dal sam uopće normalna, ali sam to sve pridala hormonima i ne kaže se bezveze drugo stanje. Nisam osoba koja se lako privikava na promjene, sve dosta psihički utječe na mene. Ovaj put su me mučnine iscrpile više psihički nego fizički jer odjednom ne možeš funkcionirati kao do sad i ne osjećaš se dobro.a korona je sve pogoršala. Pa sam se pitala jesam li pogriješila, mogla sam kasnije ostat trudna, jer nisam ovo ili ono napravila, postigla... Ali kako su dani odmicali, bilo je bolje... Što se tiće stručne pomoći, razgovora, ne znam zašto ti je problem da za to nitko ne zna (jel to osuda društva ili nešto treće), mogu ti reći da sam i sama bila takva i smatrala da samo luđaci idu kod psihijatra,štp naravno nije točno. O ovakvim i sličnim problemima treba se pričati, ne zadržavati u sebi jer će biti još gore. Ako stvarno ne možeš popričati s nekim bližnjim, barem sad imaš psihologe s kojima možeš komunicirati online, bar pokušati, izbaciti sve iz sebe, sve što te muči...znam da košta ali probaj, pregrizi jer je*eš novce, tvoje zdravlje je najbitnije. Tvoja beba te treba! Želim ti puno sreće! 

Tejic
    21. Svibanj 2020. 16:41

Vita čestitam na urednom pregledu i na deckicku 🤗 💙 💙 💙
    E taj dnevnik iz Dm i ja imam 😁😁 samo sam ga malo zapostavila sad kak smo radove imali 🙈
    DoraGucci čestitam i tebi na uspjesnom pregledu i curici maloj 🤗🤗😍💜💜
    Bananaupidzami mislim da su cure sve rekle i nemam nesto posebno nadodati, drzi se prvenstveno radi tog malog nevinog bica koje nosis u sebi a i radi sebe, budi jaka kako si i dosad bila, znas da to mozes 💪💪🥰🥰 nisam neki veliki vjernik al smatram da nikome nije dat teret koji ne moze podnjeti. Saljem ti veliki zagrljaj i ako bilo sto trebas tu je ova nasa mala zajednica, tu smo svi kao mala obitelj i sve si mozemo reci i povjeriti se, izjadati, plakati, pohvaliti, smijati, saliti se🤗🤗❤️❤️❤️❤️

Demetria
    21. Svibanj 2020. 17:06

Napokon 2804

https://ibb.co/rGRqtMw
    Evo razlike 50, 56 i 62…

Ajme što su slatki 
    ovaj od 50 nema onaj dio oko glavice da ti bude lakše za obući?
    Mislim da je ovaj što sam kupila veličine 62, bar mi tako liči.
    A tvoj referat ja se slažem u potpunosti s tobom, samo muški to razmišljaju drukčije.
    Mi smo uštedjeli malo više od 10.000kuna s tim da je pola već otišlo na kolica i autosjedalicu, tako da i kupimo odjednom ostalo neće biti problem, ali imaš pravo i ja bi voljela svaki mjesec pomalo da ne bi nakraju nešto što bude bitno preskočila.
    I čisto sumnjam da će popusti biti za mjesec dana kad budemo išli gledati stvari.
    Popričala sma s mužem danas za ručkom i rekla ajmo u subotu otići prošetati po trgovinama ne moramo ništa kupiti samo da vidi koliko će nam teško biti naći nešto univerzalno jer nećemo znati spol do kraja.
    Jer ja danas di god sam ušla sam s početka prodavaonice vidjela isključivo plavu ili roza.
    Mislim da je body ipak utjecao na njega ;) rekao je da bi i on volio u shopping... 
    Ipak se isplatilo
    *
    Čestitam objema na uspješnim pregledima.
    Dora javi nam podatke ako hoćeš da te dodamo na našu veselu listu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.