Demetria i ostale koje imaju pregled sretno 🍀😊Ja sam nicas ludovala..
Zaspala sam na kaucu do 1h,otisla u wc nes me probadalo dok sam pisala sa desne strane, legla i pocelo mi se svasta po glavi vrtiti, zaspala sam tek poslije 4h sa par budenja do 8.Sad se osjecam kao nakon izlazaka..
Zadnjih par dana imam problema sa probavom, nesto stalno kruli, mekana stolica, zeludac bolucka.. Pa sam zabrijala da imam upalu slijepog crijeva, da sam se otovala, ovo ono.. Boze.. Jos sam uspjela neko ubojstvo sanjati pa me probudilo lupanje srca 😁
Demetria i ostale koje imaju pregled sretno 🍀😊Ja sam nicas ludovala..
Zaspala sam na kaucu do 1h,otisla u wc nes me probadalo dok sam pisala sa desne strane, legla i pocelo mi se svasta po glavi vrtiti, zaspala sam tek poslije 4h sa par budenja do 8.Sad se osjecam kao nakon izlazaka..
Zadnjih par dana imam problema sa probavom, nesto stalno kruli, mekana stolica, zeludac bolucka.. Pa sam zabrijala da imam upalu slijepog crijeva, da sam se otovala, ovo ono.. Boze.. Jos sam uspjela neko ubojstvo sanjati pa me probudilo lupanje srca 😁
Ja sam neki dan isla kao piti caj. Popila 4 guta caja i da izvines proljev, isto panika sta je ovo ono, medutim nakon toga ništa. A probadanja me zna ako lezim na tvrdom, ili duze sjedim, tako da sam ja nonstop u krevetu
A noc, katastrofa sve me boli, nonstop na wc... Nikako se namjestit, uzas
Jutro curke!🥰evo i nas dvoje🤰
Demetria sretno na pregledu, cekamo te sa lijepim vijestima!😃🍀🤞Druge cure koje danas imaju pregled takoder sretno!
Spavanje - Mi proslu noc super spavali, jucer do 10 ujutro, bas sam bila cijeli dan odmorna, a nocas zaspali u 2 i evo vec od 7 pola 8 budni..tako to valjda ide par noci nespavanja, pa se koju naspavas i eto reklo bi se slatke trudnicke muke😁😆a i kao da me nesto trbuh vise boli, neznam mislim da je to jer par danas nisam na wcu bila, dns udri po donatu😅😂
Muz- moj je sto se tice trudnoce i svega naravno presretan, jer smo to jako dugo zeljeli, cekali i evo napokon dosli do nase srecice tako da sad stvarno uzivamo, on je neki dan isao do citya nesto za posao obaviti i vrati se s vrecicom kaze ovo je za maloga, kad ono kompletic trenirkice mali mali, uz to majcica, i jos je uzeo kao drugi komplet male kao traper tregerice i uz to bodiic sa kragnicom, i paket carapica💙...kako je on to sve lijepo iskombinirao, a materijal premekan, ima puno gumba onako naprijed kod nogu i sve za lakse oblacenje, ma rasplakao me🥰
🌈💙👣🙏
Demetria i ostale.cure koje imaju pregled danas-sretno! Moj je u ponedjeljak, jedva čekam vidjet svog malog juniora 😊
Ja svog muža moram pohvaliti. Jučer smo išli u CC, malo u šoping. I u početku mu se nije dalo, al kad smo ušli u c&A, postao je gori od mene. Hrpu robice smo uzeli, a za sebe ništa nismo gledali. Čak i čita knjigu o roditeljstvu, da pušu u trbuh svaku večer i jutro, priča mu.. 💙
I ja moram pohvalit svog sto me trpi 😁I slazem se sa onime sto je Ninche pisala.
Sto se stvari tice mi smo od onih koji ce od sljedeceg mjeseca u shopping.
Mi smo eto planirali dijete i doslo je u vrijeme kada je sve bilo na mjestu, taman smo novi stan opremili i sve slozili, ali nismo ocekivali sljedeci mjesec koronu i da ce muz biti 2 mjeseca doma🙈Zivot..
Jutro cure 🌸
Ja jos uvijek izdrzim noc bez piskenja usred noci 🥳
Pirs. Ja sam jedna od onih nadobudnih koji su mislili skinut na porodu pirs, nakraju ga jucer skinula. Probudila sam se s jakom boli u rupici gdje je pirs, nikakve krvi ni upale, ali sam ga maknula za svaki slucaj.
Muž. Meni je moj super, kad ja panicarim, on smiruje, jako se brine di cemo sto od namjestaja za bebu staviti, neda mi da radim po kuci, posebno sad u radovima...
Curke, dodite s dobrim vijestima danas na pregledima 💝
Ana1305, Leia91, TinchiSk, Marta14, Skakavac - hvala. Da teska sam (mentalno) i imam faze kad se povlacim u grinca/dr Housa. Beba je zeljena i planirana.
Partner se trudi (on je opcenito introvertirana osoba) i ustvari se ljuti na moju grinc/House fazu, a nije bas brz da skuzi da u tom trenu treba sutit i zagrlit me - znam nije vidovit, al oboje smo teski i tvrdoglavi karakter (pa tu bude svega, iako se obozavamo, ponekad smo ko pas i macka)... Ok, meni je lakse nosit se sa novim situacijama kad se informiram - to je moj nacin, i spasio me kroz zivot dosta puta (i onda mi je lakse nosit se sa teskim situacijama kad dodu - iako zvuci kontradiktorno sad, al da lakse mi je...). Mislim da bi se muski trebali informirat, jer onda dolazi do glupih situacija, tipa on se boji primit djete, ili ne usudi se ostat sam sa djetetom - meni je to nedopustivo (znam grozna sam!)...
Svjesna sam da te nista ne moze pripremiti na dolazak djeteta, ali manjak znanja ne pomaze.
I mene su mucnine unistavale do 16 tjedna no to lako... uzasno se bojim tog prijevremenog poroda, jer mi nitko nista ne govori (ok na pregledu mi je bilo previse informacija i nisam se snasla - otisla sam plakat u wc), ne znam dal cu sutra rodit, nista... (a kamoli dal ce sve bit ok sa bebom, to se uopce ne usudim razmisljat)... Izluduje me to :( najgora stvar da se sve moglo prije znat i mozda i sprijecit, u 15tt sam imala crijevnu virozu i zavrsila na hitnoj zbog dehidracije, u 5 ujutro me pregledala divna doktorica (izmedu carskog i 2 poroda) samo da vidi kuca li srce i da viroza i naprezanje nisu naskodili, i bilo je sve ok (kratki brzi pregled), ali onda moja dr nije u 16tt napravila redoviti pregled nego je samo prepisala nalaz iz bolnice, a tada da me malo bolje pregledala mozda se vec moglo vidjet i previju i cerviks (tad bi pocela mirovat i situacija bi sigurno bila puno puno bolja) - tako da sam luda na nju (a inace je medu boljim dr u mom gradu...) zalosno
Dobro jutro 🤗
Vidim da smo sinoć sve loše spavale 🙈 i ja sam zaspala tek oko 3 ujutro, sto misli u glavi i nikako nije islo. Srećom pa je većina nas doma, zao mi je plavo nebo koja onda mora na posao 🙈
Jutro cure i sretno svima na pregledima ! 🤗🍀 Čekamo još lijepih vijesti i slikica. 😊
.
Ja sam se lijepo naspavala iako sam se dizala 3 puta na wc... Ujutro kad se dignem me baš jako boli cijeli donji dio trbuha oko mjehura prema jajnicima. U početku je to bilo sa desne strane pa je dr rekao da je to od ožiljka od operacije slijepog crijeva, ali mi se sad sve čini da nije od toga 🤷♀️ Bol se javlja i nakon dužeg sjedanja.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji