Ajme dok sam polovila sve sto se danas pisalo 🙈
Marta, hvala ti sto si me se sjetila 😊 uspjeli smo uloviti 15% u Baby landu 😄
Demetria, dnevnik je iz Street of happiness. Narucila sam ga online i stigao je kroz par dana. Otraga ti jos ugraviraju recenicu kakvu zelis 🥰 cijena je 100 kuna. I ima raznih boja.
Tema muževi 😂 moj je stvarno sav u bebi i mojoj trudnoci. Pazi me i stalno mi govori da nas voli i da sam mu slatka ovako okrugla 🙈😂❤️ Ima dana naravno kad me izivciraju gluposti, ali to je više do mojih hormona pa kad skuzim da sam zivcana bez razloga, ispricam se 😅
Kupili smo skoro sve za sad. Još nam fali robice i i tetra pelena ali budemo i to stigli.
Danas nam se pokvarila sušilica pa ćemo kupiti novu i to nam je sad nenadani trošak 🙄 ali onda od sljedećeg mjeseca i ja dolazim na red sa svojim stvarima za bolnicu i svime što će mi trebati za torbu, da budem spremna 🤗
Super Mimi 😊
Napokon, jesi li ti imala prosle godine operaciju? Boli li te to sta?
Pozdrav mame! Nova sam ovdje. 18 tjedan termin 15.10. legla sam u krevet da se nebi otvorila kao u prvoj trudnoći. Pijem USTROGESTAN i drugi tjedan kontrola da vidi ginekologica dali treba sav. Ima li slicnih iskustva? Treba mi podrška ☹️ sretnooo svima!
Dobro jutro cure :)
Jedno buđenje za wc oko 3h i ko zna kad sam zaspala opet.Mozak je prevrnuo milijun tema.
Tuš i spremanje za pregled. Pred prošli pregled sam bila puno nervoznija nego danas i gore sam tada spavala.
Sretno svima danas na pregledu.
Sinoć su nas izvukli na društvenim mrežama i osvojili smo personalizirani poklon za bebicu.
Srećom ljudima ne smeta to što će čekati četiri mjeseca kad će to i izraditi. Samo da ja ne zaboravim :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro.
Demetria sretno na pregledu.
Pročitala sam sve, puno je tema, ne stignem komentirati.
Ja bi tako željela next to me krevetić, ali mala nam je soba. Svi su širine 60cm,to mi ne stane uz krevet. Ali našla sam rješenje na Vivreu, razmišljam da taj uzmem. https://imgur.com/a/VO0WAty
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Super Mimi 😊
Napokon, jesi li ti imala prosle godine operaciju? Boli li te to sta?
Jesam da. Osjecam jedino ako se pre forsiram, a od savova di su bili osjecam jedino pupak, ali njega osjecam i na promjenu vremena. Nekako su mutavo vezali i ostao mi je dio konca u njemu, nije sam ispao kako je receno, a kad sam otisla dr nisu ga mogli izvaditi pa su ga nategli i odrezali
Jutrooo svimaa, nadam se da ste lijepo spavale 😊 do prije nekoliko danas sam imala 1 dizanje u noci oko 5h, sad se to pomaknulo na pola 4 i drugo u 8h 🙈
Demetria sretnoooo na pregledu 😊 😊 i svima ostalim curkama koje idu 💕💕 cekamo lijepe vijesti i slikice 🤗🤗
*
Kukala sam prije kak me muci začepljen nos od samog pocetka trudnoce i alergija. Kad sam prosli tjedan bila na pregledu gin mi nasao napokon tablete koje bi po sastojcima mogla koristiti. Znaci nakon tog dana meni se magicno otcepio nos SAM OD SEBE i kihnem mozda nekoliko puta u danu i samo malo smrcam, znaci to je NISTA kak je bilo, a tablete evo stoje netaknute (hvala bogu) 😂😂
Demetria sretno na pregledu!!
A šta se tiče dragog, on je u svemu uzivljen koliko i ja. Zasad smo samo robicu kupovali i sve smo zajedno birali i gledali. Sama jedino gledan po internetu kolica i autosjedalice, ali ćemo i to skupa u dućanu izabrati kad budemo kupovali. Ne da mi ništa da se forsiran, čin me nešto zaboli cili bude zabrinut, ne da mi satima nakon maknit se s kauca ili kreveta. Ginekologica je isto oduševljena sa njin, da malo kad vidi takvog oca, kao da su svi sretni, al da je on nešto posebno. Ma ja stvarno neman rici za prigovorit mu.
Često pomislin kako je nekin ženama čiji nisu takvi i baš mi ih bude nekako žao..
ja nocas nisam nikak spavala... sve me nešto bolilo i žuljalo. nikak se namjestit.i onda sam najljepse zaspala kad je alarm krenuo zvonit da moram na poso haha
Sortiraj odgovore
Najstariji