Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamino zlateko
    19. Listopad 2020. 08:14

Jutro..vidim da je tema izdajanje i spavanje..ja se izdojim oko 100ml,al to mu nije dosta,onda ga jos i dojim,pojede sad vec oko 130,a jede svaka skoro 4 sata,ovu noc jeo u 8,pa u pola noci i onda u pola 6 ujutro. Prije jela ga presvucem,pojede,podrigne,i onda je budan nekih pola sata i zaspi sam do sljedeceg hranjenja.. nekakvu rutinu uspjeli slozit,mozda i zbog tog sto je i u bolnici jeo svaka 3 sata..

Danas nam popodne dodje fizijatrica pokazat osnove baby handlinga i masaze,posto je on prerano rodjen,rekla nam pedica nek i to probamo..samo sto kod nas nema fizijatra u bolnici,samo privat..budemo vidjeli kak ce to izgledat

Ledolina
    19. Listopad 2020. 08:43

Pozdrav svima, evo da se i ja javim!
    U srijedu, 14.10.stigao nam je Šimun (4060/53)
    Porod je na kraju završio carskim. 
    Nisam čitala unazad ali čestitke ako ima novih mama i beba 🤗
    Mi danas trebamo doma, pa na maženje i uživanje 😊

Napokon 2804
    19. Listopad 2020. 08:57

Ledolina

Čestitam,  brz oporavak mami i Šimunu,  puno srece, zdravlja,  ljubavi 🥰🥰🥰🥰

19. Listopad 2020. 09:05

Čestitam, Ledolina, svako dobro vam želim 🥰🍀🤱💕

Marta14
    19. Listopad 2020. 09:20

Ledolina cestitam 🤗🎉Sve najbolje, brz oporavak! 

Marta14
    19. Listopad 2020. 09:26

Moja se nakon cijelonocnog stenjanja pokakala po prematalici, podu, mami i sad je mama sretna😁😍Odmah sam ujutro muza u ljekarnu poslala po kapi..
    Ninche kakve su to kapi iz Slovenije?
    I ja mojoj prekinem podoj kad hlapljivo jede.. Ali to nista ne pomaze, njoj i dalje kroz nos izlazi, pa se zagrcne, pa ne podriguje, onda nakon 1h bljuca, pa radi face kao da joj je kiselina itd itd, nisam odusevljena dojenjem zasad 

jasamja
    19. Listopad 2020. 09:28

Ledolina

Čestitam 😘💙

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Hip_Hopsica
    19. Listopad 2020. 09:29

Napokon 2804

Ma normalno da je dojenje važno i sve to stoji naravno… Evo ja sam prekjucer zgriješila sa hranom, jela kulena, francuske salate i popila gaziranog soka, i naravno nisam mu htjela dat sisu nego sam se izdajala i bacala to mlijeko, od preksinoc do jučer predvečer je bio na adu jer sam ovo bacala, predvečer je dobio moje mlijeko, evo noc nam je katastrofa. Svakih sat vremena place, u međuvremenu stanje i muci se, grci se.. srecom pa je baka tu pa na rate ga nosimo i tješimo, a ja bi išla skakati sa balkona jer je zbog moje guzice mu tako… a opet željna sam normalne začinjene hrane i željna sam gaziranog soka nakon ručka…

Ja sam sve normalo jela dok sam dojila. Jedino kad sam se izdajala i bacila mlijeko je dan nakon što sam bila kuma na vjenčanju pa sam pila. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Dinosaurus
    19. Listopad 2020. 09:33

Cestitke novim mamicama! 🎊🎉💕
    Marta moze li bit da imas prejak otpust mlijeka? Jel joj curi iz usta mliko dok jede?
    Ja sam sinoc izdajala visak mlijeka iz svake cicke jer me ona toliko nacuclila zadnjih dana da me cice bole svakih uru vrimena koliko su pune 😒
    Kod nas isto party svaki dan sta se nespavanja tice. Ali skuzila sam da ju ne muce grcici nego mi bude premorena i onda place i ne moze ju nista umirit, cak ni cica. 
    Sta se kupanja tice, sinoc smo uspili bez drame. Duda u usta i moram rukom buckat vodu pa ju zvuk zabavlja. Eto trik ako kome bude tribalo 😁

Hip_Hopsica
    19. Listopad 2020. 09:41

jesenica

Hiphopsica meni je pregled u četvrtak tek, dva tjedna od prošlog. Koliko često ti sad ideš na preglede? Možeš ispitati sve o testiranju? Na prošlom pregledu mi se to s testiranjem činilo još dalekim, pa smo samo o zdravstvenom stanju bebe pričali.A i očekivala sam da će napisati na nalazu da treba testiranje, ali nije. Ne znam uopće hoce li mi soc onda htjeti dati uputnicu. Ide li pratnja s tobom? Njima isto treba test koliko znam. A do četvrtka mi se čini kao da ima sto godina još…
    Zumamanazovi i pitaj. Ja sam se u 34. tjednu prebacila kod njih. Ne znam do kojeg tjedna uzimaju u obzir.
    Idem prirodno, u 3 od 5 poroda sam rodila u roku 15 minuta od dolaska u rodilište. Dva puta čak u odjeci jer nije bilo vremena za presvlačenje.
    Ali nikad mi nije bio ovakav stres da ti se doslovno može dogoditi da moraš šetati od jednog do drugog rodilišta jer se iz dana u dan mijenja situacija.
    Uživajte cure koje ste doma s bebicama. Doma je najljepše 🤗

Izgleda da je tebi pregled prije mene....hehehe ja sam naručena ovaj petak i razmak mi je 2 tjedna između 2 pregleda, ali mislim da će sada biti češće. Kad sam bila kod svoje soc.gin. nije bilo apsolutno niti najmanjeg probleme oko davanja uputnice za testiranje na Coronu, pa vjerujem da niti tvoj soc.gin. neće raditi probleme.
    A što se pratnje tiče, planiramo naravno da i tata bude podrška i prisutan na porodu alnon mora o svom trošku napraviti testiranje. Detalje o tome kad se trebamo testirati ću saznati u petak na pregledu. 
    S obzirom da si ti prije mene na pregledu daj please javi ak saznaš nešto.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.