Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    19. Listopad 2020. 00:40

Nama mala danas cijeli dan spava u kosari od kolica i to mi je otkirce.. u kindac mi je tesko ju stavljat jer se naslonim na ogradu pa me boli. I kosaru smo sad stavili pored kreveta i bila je do sad u njoj ali mi se sad cini ko da joj je hladno... Po danu je bila u bodyu, gore jednodjelno odjelce i deka tortilja i nekako su joj rukice hladne..
    Evo sad lezi pored mene i nisam pametna bi li ju u kosaru....

Ninche9
    19. Listopad 2020. 01:07

Bebe na ADu spavaju dulje u komadu jer je AD teze probavljiv za crijeva
    Majcino mlijeko se probavi puno brze i lakse ali s druge strane nosi u sebi svasta vazno za bebina crijeva i imunitet i najzdravije je.. to je ustvari glavni razlog zasto ja dojim, al nisam neki sektas oko toga,  planiram do 1.rodendana i onda preci na AD a dojenje ukinuti to sam sigurna da ce tako bit.. 
    I slazem se da si moramo olaksati koliko mozemo, ja isto trazim neku sredinu, balansiram izmedu njene dobrobiti i tog da ja budem dobro,kakva korist od nervozne nezadovoljne mame, nista nije vaznije od toga. 

Napokon 2804
    19. Listopad 2020. 03:32

Ma normalno da je dojenje važno i sve to stoji naravno... Evo ja sam prekjucer zgriješila sa hranom, jela kulena, francuske salate i popila gaziranog soka, i naravno nisam mu htjela dat sisu nego sam se izdajala i bacala to mlijeko, od preksinoc do jučer predvečer je bio na adu jer sam ovo bacala, predvečer je dobio moje mlijeko, evo noc nam je katastrofa. Svakih sat vremena place, u međuvremenu stanje i muci se, grci se..  srecom pa je baka tu pa na rate ga nosimo i tješimo, a ja bi išla skakati sa balkona jer je zbog moje guzice mu tako... a opet željna sam normalne začinjene hrane i željna sam gaziranog soka nakon ručka... 

Marta14
    19. Listopad 2020. 03:59

Hvala sto ste podijelile iskustva. 
    Ninche nije do dojenja u javnosti, do toga jos nisam dosla😅 nego kad krenem kod doktora pa da ostavim muzu mlijeko. Ja nekako ne mogu AD dati ako znam da imam mlijeka.. U biti trebam vidjeti da li uopce mogu sta izdojiti, ako ne onda ad..

Ne spavam satima vec, ova se toliko muci u snu. Stenje, neke zvukove ispusta.. Masiram ju, pa nekako jedva prdne.. Vec me panika pocela hvatat da nije nesto drugo

Demetria
    19. Listopad 2020. 04:41

Marta14

Ne spavam satima vec, ova se toliko muci u snu. Stenje, neke zvukove ispusta.. Masiram ju, pa nekako jedva prdne.. Vec me panika pocela hvatat da nije nesto drugo

Shvaćam te....mojoj u zadnje vrijeme drhti donja usna odmah mi je sto filmova u glavi i pitanje zašto???

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    19. Listopad 2020. 05:01

I nama je ovo vrlo budna noc... place on, placem i ja skupa sa njim... 

Demetria
    19. Listopad 2020. 05:14

Kako vi natjerate svoje štruce da normalno dišu dok sisaju?  Ja svoju malenu čujem kako hlapljivi susam pa joj izvadim pričekam i vratim a ona opet

*

Tejic
    19. Listopad 2020. 05:45

Demetria

Kako vi natjerate svoje štruce da normalno dišu dok sisaju? Ja svoju malenu čujem kako hlapljivi susam pa joj izvadim pričekam i vratim a ona opet

Demetria ista stvar i kod nas. Kao da ne zna uskladiti gutanje i disanje. A pogotovo kad je jace gladan, imam osjecaj da se sav naguta zraka kak hlapljivo jede 😆

Napokon 2804
    19. Listopad 2020. 06:57

Demetria

Kako vi natjerate svoje štruce da normalno dišu dok sisaju? Ja svoju malenu čujem kako hlapljivi susam pa joj izvadim pričekam i vratim a ona opet

Prekinemo papati dok se ne smiri, onda od početka...

Demetria
    19. Listopad 2020. 07:51

Napokon 2804

Demetria

Prekinemo papati dok se ne smiri, onda od početka…

Zaspe mi kad to napravim ...i onda ju idem dići odmah se razbudi.
    Evo puštam joj trenutno bijeli šum da joj navučem tri sata sna kako slabo spava ovih dana

*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.