Nego, da li je nekome bio povisen bilirubin i nakon mjesec dan?pedijatru se činila i dalje žuta pa smo vadili krv i mokracu, pa su poviseni leukociti i bilirubin, danas zovemo doktora sto dalje.
Inace, nisam uopce mislila kako se dobije urin kod malih beba. To je živi užas sa onim vrecicama. Za to se treba oboružat strpljenjem🤪
Ledolina, cestitke, da se brzo oporavis I uzivas sa Simunom kome zelimo zdravlje I srecu 🥰
Matea, Mina, super za dobre preglede. Sad samo srpljenja svi trebamo.
Neko vrijeme nije pisala Tina, 🙏 da je sve oke s njom I bebicom i da ce moci imati porod kakav zeli.
Isabela G, mislimo i na tebe 🤞
Sretno ovog tjedna svim curkama na cekanju, a bebicama I mamama zelimo napredak, mirne pupice I puno smijeha 💗
Demetria ako curi onda vjerojatno ne moze progutat tu kolicinu mlijeka pa se naguta zraka usput. Tako je i kod nas. Pokusavam minjat poze dojenja i drzat nju sto uspravnije i micem ju sa sise kad krene naglo mliko.
Ana ovako prema nekom mom iskustvu, izdajanje mlijeka se "racuna" kao da je dite cicalo sta znaci da sve sto izdojis ce se opet stvorit, jer pumpica daje jednak signal kao dite kad doji. Ako se ima visak onda treba rucno izdojit to, najlakse ispod tusa. Ako grijesim nek me neko iskusniji ispravi 😁
Neko vrijeme nije pisalaTina, 🙏 da je sve oke s njom I bebicom i da ce moci imati porod kakav zeli.
Ima puno posla doma od radnika do spremanja...dobro je :)
Dinosaurus prekidam ja nju ali eto hlapljiva mala.
Bar mi više ne radi grimase kao prvih tjedan dana kako je bilo prvih tjedan dana. I vise ne hvata po zraku sisu kao tasmanijski vrag 😂🤣😂🤣😂😂 koliko god mi je to bilo simpatično
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ledolina. Cestitam!! Tebi i malenom Simunu zelim sve najbolje! 💫😊
Nama bila patronazna, mali ima 2880 g, a izasli u srijedu iz bolnice s 2530 g. 💪 Kaze da nam super ide :)
.
Mi bi danas trebali pocet malenom davat one kapi koje se daju od 8 dana do 3 mjeseca, mislim da je vitamin D i jos nesto. Strah me grceva🙄
.
Koliko vama patronazna dolazi? Ja sam se iznenadila kad mi je moja rekla da dolazi jos 2x tjedno dok ne navrsi mjesec dana, pa pedijatar s mjesec, pa ona s mjesec i pol, pa pedijatar.. I tak do 6 mjeseci 🤯
Opet mozak ne radi.. Htjela sam napisat, moj dise normalno dok doji, u bolnici nije, ali mi je patronazna rekla da mu glava mora skroz bit prema gore, brada visoko, da mu se oslobodi nos i to uspjelo i sad je okej.
Ledolina. Cestitam!! Tebi i malenom Simunu zelim sve najbolje! 💫😊
Nama bila patronazna, mali ima 2880 g, a izasli u srijedu iz bolnice s 2530 g. 💪 Kaze da nam super ide :)
.
Mi bi danas trebali pocet malenom davat one kapi koje se daju od 8 dana do 3 mjeseca, mislim da je vitamin D i jos nesto. Strah me grceva🙄
.
Koliko vama patronazna dolazi? Ja sam se iznenadila kad mi je moja rekla da dolazi jos 2x tjedno dok ne navrsi mjesec dana, pa pedijatar s mjesec, pa ona s mjesec i pol, pa pedijatar.. I tak do 6 mjeseci 🤯
Uh, i meni dolazi dosta često. Od kad smo došli kući je kod nas 2 puta na tjedan. Ovaj tjedan (treći koji smo kući) će doći samo jednom i tako do prvog pregleda kod pedijatra. Za kasnije ću vidjet kako će, ali ako sam je dobro razumijela dolaziti će jednom na tjedan još neko vrijeme.
Ledolina čestitam od srca!
Mi smo obavili pregled, naručili me za srijedu za inducirani 🙀
Ledolina čestitam od srca!
Mi smo obavili pregled, naručili me za srijedu za inducirani 🙀
Zašto inducirani?
Sortiraj odgovore
Najstariji