Plavo_nebo cestitam mami brz oporavak, malenoj sretno i bezbrižno djetinjstvo, puno srece, zdravlja, ljubavi 😘😘😘
Plavo_nebo čestitam 😊 brzo si ti to odradila za prvi porod 👍 maloj velikoj Lotti sretno i bezbrižno djetinjstvo 😘❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
happy_m i Plavo_nebo čestitke na vašim srećicama, neka vam je brz oporavak i što više ljubavi i maženja...
Ja u bedu danas, upravo saznala da mi mama ima koronu, svi su u izolaciji a mene brine kako će oni to prebolit. Mama mi ima 60god,a tata 68 i on me najviše brine jer neče popit ni šumeću tabletu, a kamoli kakav lijek. Nisu blizu nas(600km) i to me isto brine da ne bi sakrivali od mene kakvo im je stanje da se ne brinem sad pred kraj trudnoće. Baš me potreslo to sve, pravim se da nije ništa ali glava mi je ko bubanj-mozak radi sto na sat. 😩
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Matea ja sam odlučila svakako otići kasnije u bolnicu pa nek oni ponove ctg da ja budem mirna, a ne da strepim do ponedjeljka. Recimo sad je imala 30 pokreta u pola sata, ali svejedno ... Zbog svog mira nek se ponovi, ne Kosta me nista.
Zojo drži se... Misli samo pozitivno, mora sve biti OK ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
happy_m i Plavo_nebo čestitke na vašim srećicama, neka vam je brz oporavak i što više ljubavi i maženja…
Ja u bedu danas, upravo saznala da mi mama ima koronu, svi su u izolaciji a mene brine kako će oni to prebolit. Mama mi ima 60god,a tata 68 i on me najviše brine jer neče popit ni šumeću tabletu, a kamoli kakav lijek. Nisu blizu nas(600km) i to me isto brine da ne bi sakrivali od mene kakvo im je stanje da se ne brinem sad pred kraj trudnoće. Baš me potreslo to sve, pravim se da nije ništa ali glava mi je ko bubanj-mozak radi sto na sat. 😩
Draga misli pozitivino i sve ce biti dobro... ❤❤❤❤❤
.
Teica najbolje radi svog mira otidi i bas te briga... lakse ce ti biti ❤
Teica30 mene su svaki put vaginalno pogledali a za bolove i probadanja rekli da je to sve normalno i bitno da ne krvarim... moj maleni se mice, pa spava i tak... idem u pon na kontrolu, sad kad sam se opustila sam skuzila da je sve ok, a ovo kad sam brojala ne bi se pomaknuo za inat🤣 ali odi da budes sigurnija.
Zojo bas mi je zao.. sve ce biti ok, ova korona je bas zakomplicirala stvari. Moram priznat da mi uopce nije svejedno kad cujem da svaki dan x lijecnika i sestara ode u izolaciju. Sve se bojim ko ce nas poradati...
Drzi se i probaj se ne nervirati🙏
Malu su odnjeli na kupanje pa da napisem.
Znaci jucer hospitalizirane, otvorena 3-4 cm, plodna voda mlijecna, visok tlak.
Danas ujutro indukcija. Od ponoci svaka 4 sata antibiotik za streptokok. U pol 8 mi buse vodenjak i prikopcavaju drip. Prvih pol sata nista.. ali kad je krenulo.... Bitno da sam ja govorila kaj ce meni epiduralna.. na kraju je bilo samo daj sta god das.. cak sam u jednom trenu izgubila svijest i tlak mi je skroz pao.. u 12.15 je stigla Lotta. Dosta je velika.. uz pomoc babice koja ju je okretala i doktora koji je stisnuo trbuh. unutra su me sivali i iz vana 4 sava. Kaze da sam dobro prosla jer je velika i jos ju je okretala kolko sam skuzila pa ima hematomcic na ruci.
Nju su mi odma dali na prsa dok su me šivali.. mene je i porod i šivanje uzasno bolilo... A inace nisam neka mimozica...
Kad su me zasili mala je probala cicat, povukla par minuta i zaspala.. i skoro do pola 4 su nas pustili u boxu da se mazimo. Jedino nam je falio tata 😔
Zojo, drži se i mi držimo fige. Znam sad već dosta ljudi koji su imali blaži oblik korone i to je sve ispalo ok na kraju. Općenito vam svima želim da što prije rodite (unutar termina) pa da imate jednu brigu manje. Meni je prije poroda bilo grozno jer sam stalno strepila da će me bližnji zaraziti, sad kad se on rodio i napunio mjesec dana lakše se diše
Ana, bravo za mamu i bebu 😁😁
*
Prvi pregled kod pedijatra - kod nas sve odlično i isto je dobio više od 1kg, ali me naživcirao komentar pedijatrice da bi mi razmaci između podoja trebali biti veći i kao " dobro je on sad dobio, ne mora tak često više jesti". Mislim dojim na zahtjev, nije da mu na silu dajem 🙄. Eto živcira me jer sam se napatila da uspostavim dojenje i onda me svaki komentar na dojenje živcira 🤭
Malu su odnjeli na kupanje pa da napisem.
Znaci jucer hospitalizirane, otvorena 3-4 cm, plodna voda mlijecna, visok tlak.
Danas ujutro indukcija. Od ponoci svaka 4 sata antibiotik za streptokok. U pol 8 mi buse vodenjak i prikopcavaju drip. Prvih pol sata nista.. ali kad je krenulo…. Bitno da sam ja govorila kaj ce meni epiduralna.. na kraju je bilo samo daj sta god das.. cak sam u jednom trenu izgubila svijest i tlak mi je skroz pao.. u 12.15 je stigla Lotta. Dosta je velika.. uz pomoc babice koja ju je okretala i doktora koji je stisnuo trbuh. unutra su me sivali i iz vana 4 sava. Kaze da sam dobro prosla jer je velika i jos ju je okretala kolko sam skuzila pa ima hematomcic na ruci.
Nju su mi odma dali na prsa dok su me šivali.. mene je i porod i šivanje uzasno bolilo… A inace nisam neka mimozica…
Kad su me zasili mala je probala cicat, povukla par minuta i zaspala.. i skoro do pola 4 su nas pustili u boxu da se mazimo. Jedino nam je falio tata 😔z
Bravo!! Bas si to posteno odradila. Neka ste vi zive i zdrave. Brz oporavak zelim🥰
Happy M I Plavo nebo, bravo curke, zelimo vam brz oporavak a Nicole i Lotta da uzivaju u zdravlju I sreci 🥰
Sanja, ti me redovito nasmijes. Ja oprala kosu u nedjelju, znaci imam fore jos 9 dana jer se I meni ne masti ali je zato upletena u neko ludilo mozga. 2020 ti si ipak pobjednik ovog natjecaja 🤣
Teica, ZuMama i cure na cekanju, ja vam moram priznat da sam u zadnje vrijeme pocela koristit onaj mali doppler sto smo neke kupovale prije pola godine. Pokreti su opravdano manje brojni, ali je smirujuce slusat srceko I pratit frekvenciju. Ono nis nije 100% sigurno, ali eto, ako imate od ranije mozete si posluziti.
Ja sam sinoc u 3 zaspala, muz hrce a ja podrigujem ka iz Exorcista koliko me zgaravica rastura, kontam pesice su istraumatizirane danas 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji