Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keksic
    15. Listopad 2020. 21:46

Hvala cure na potpori. Izgleda da nikad nisu svi zadovoljni, ni kad dojiš, ni kad ne dojiš ni kad daješ dohranu 😂

teica30
    15. Listopad 2020. 22:07

Cure evo da se javim... Odlucili oni mene ostaviti... Tako da sam oplakala i još plačem od muke...prvo ctg odličan, školski primjer, ali komentar "prekrasne" doktorice - pa kad ste već došli drugi put onda ćete i ostati... 
    Ponovljen ctg kasnije, isto savršen ... Cura lupa kao luda, uopće ne prestaje... I eto .. Onda još vise placem jer znam da sam tu doslovno za ništa... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• ZuMama
    15. Listopad 2020. 22:12

teica30

Cure evo da se javim… Odlucili oni mene ostaviti… Tako da sam oplakala i još plačem od muke…prvo ctg odličan, školski primjer, ali komentar "prekrasne" doktorice - pa kad ste već došli drugi put onda ćete i ostati…
    Ponovljen ctg kasnije, isto savršen … Cura lupa kao luda, uopće ne prestaje… I eto .. Onda još vise placem jer znam da sam tu doslovno za ništa…

Pa zasto su te ostavili ako je sve ok? Jesi samo na promatranju ili ces na porod? Nisam skuzila...

Matea02
    15. Listopad 2020. 22:27

teica30

Cure evo da se javim… Odlucili oni mene ostaviti… Tako da sam oplakala i još plačem od muke…prvo ctg odličan, školski primjer, ali komentar "prekrasne" doktorice - pa kad ste već došli drugi put onda ćete i ostati…
    Ponovljen ctg kasnije, isto savršen … Cura lupa kao luda, uopće ne prestaje… I eto .. Onda još vise placem jer znam da sam tu doslovno za ništa…

Isuse Bože ne mogu vjerovat!!! Pa šta te pate bezveze kad je sve u redu?!!

Zojo
    15. Listopad 2020. 22:36

teica pa jesu ti objasnili zbog čega točno ostaješ? Glup mi razlog zato što si došla drugi put na ctg, nema mi smisla-a on super i bebica aktivna. Drži se i budi hrabra, nisi sama vidiš da i tvoje malo sunce ti daje do znanja da je sve super kad se igrate i lupkate. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    15. Listopad 2020. 22:38

Teica, nemoj se sekirati, prihvati to da si pod kontrolom i bit ce sve dobro, bez obzira na dobar ctg. Biti ce sve dobro. ❤️❤️❤️❤️

Ja sam ljuta kao ris na muza. Ok 2 tjedna su prosla nije nam nitko dosao, i sad se vec polako najavljuju za babinje i naravno, muz sad ocekuje da se goste pocasti lijepo, da napravim nekakav kolac, da pripremim neku mezu... I ne mozes mu objasnit da babinje nisu na sjedanje i ne znam ni ja sta, nego dodu vidjet nas, bebu, cak i pomoc ako sta treba i da idu... Jebe se njemu, preko dana je super sa bebacem, idealno, muz se i igra sa njim, i hrani ga, ma sve, al po noci nema sanse da ga probudis da ga on nahrani, a kamol ista drugo, a ja kao zombi hodam....
    Ako procitate u novinama žena bacila muza sa balkona jer je glup, znajte da sam to ja 

teica30
    15. Listopad 2020. 22:50

Doslovno mi je rekla ctg je uredan, ali kad ste došli drugi put onda ćete ostati ... Pa mislim ... Tko bi lud odbio, jer jbg strah te.. A onda mi je i sestra na odjelu rekla da je školski primjer urednog ctg-a... I jednog i drugog.. Eto ...sta reci.
    Nece me poroditi, to samo da se snimi još ctg 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

plavo_nebo
    15. Listopad 2020. 23:16

Teica drzi se. Ako je sve uredno nemas razloga za brigu.
    Cure cim ste ispirale ranu dolje koje ste sivane? Boli me ko ludo... Znam da mi je danas to frisko ali uzas je 🙈

• Lullee
    15. Listopad 2020. 23:28

Plavo-nebo cestitke🎉🙏🤗i brz oporavak❤️
    Teice bitno da je sve ok💪🙏🤗drz’se!
    Napokon😂😂😂😂suosijecam,ja svojem vec sad objasnjavam da babinja nece biti dok ne dodje cjepivo na koronu,zabranila sam svima da uopce pomisljaju! Dovoljan strees mi je starija kci koja ide u skolu,zivci ce mi pregoriti do poroda. Pekla bih 3 kolaca dnevno samo da nestane glupa korona i ova psihoza u kojoj zivimo.

• Lullee
    15. Listopad 2020. 23:29

Plavo nebo super ime😀i ja imam Lotu❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.