Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZuMama
    15. Listopad 2020. 18:52

SmileA

ZuMama

plavo_nebo

Malu su odnjeli na kupanje pa da napisem.

Znaci jucer hospitalizirane, otvorena 3-4 cm, plodna voda mlijecna, visok tlak.
    Danas ujutro indukcija. Od ponoci svaka 4 sata antibiotik za streptokok. U pol 8 mi buse vodenjak i prikopcavaju drip. Prvih pol sata nista.. ali kad je krenulo…. Bitno da sam ja govorila kaj ce meni epiduralna.. na kraju je bilo samo daj sta god das.. cak sam u jednom trenu izgubila svijest i tlak mi je skroz pao.. u 12.15 je stigla Lotta. Dosta je velika.. uz pomoc babice koja ju je okretala i doktora koji je stisnuo trbuh. unutra su me sivali i iz vana 4 sava. Kaze da sam dobro prosla jer je velika i jos ju je okretala kolko sam skuzila pa ima hematomcic na ruci.
    Nju su mi odma dali na prsa dok su me šivali.. mene je i porod i šivanje uzasno bolilo… A inace nisam neka mimozica…
    Kad su me zasili mala je probala cicat, povukla par minuta i zaspala.. i skoro do pola 4 su nas pustili u boxu da se mazimo. Jedino nam je falio tata 😔z

Bravo!! Bas si to posteno odradila. Neka ste vi zive i zdrave. Brz oporavak zelim🥰
    ZuMama jos ja i ti ostale za Vinogradsku🤗ja sutra ipak imam pregled pa javim sve kako je…vjerujem da ces ti iduci tjedan na porod a ja se nadam da cu i ja sljedeci ako ne tek onaj tj 26-og🙃voljela bi ipak sad sljedeci ici ali kako bude vidjet cemo sve

Super, ja iduci tj sigurno imam porod a u pon dogovor za carski. Ajde javi kako je proso pregled, sta su rekli i kakva je procedura za carski sad... 
    Plavo nebo hvala za info. Ovo radanje pod maskom je koma... svaka vam cast svima koji ste to vec obavili👍

• SmileA
    15. Listopad 2020. 19:12

plavo_nebo

SmileAmeni je svo osoblje ok. Jedino je netko rekao da ih je pola u izolaciji i to je ocito istina. Oni su rastrgani, lete u salu, lete u rađaonu. Sestre sa odjela pomažu u rađaoni…
    Stvarno se ne mogu požaliti što god se pita uvijek su spremni pomoci.
    E da maska je obavezna cijeli porod… Ali i ti i ZuMama idete na carski ako sam dobro ulovila…

Plavo_nebo hvala ti😃🤗da i ja sam cula da ih je pola u izolaciji, ali lijepo je cuti da i ovo malo sto ih ima je ok, nije ni njima lako..Da da na carski, ja se nadam slj tjedan, a ako ne onda onaj iza, jedva cekam da idem bas mi je tesko a i radi cijele situacije s tom koronom bi htjela sto prije, al najvise da upoznam svoje sunceko🥰💙 al dobro kako bude ako ne bude sad slj tjedan onda onaj iza, par dana nece me spasiti..Kolko vas je u sobi?

🌈💙👣🙏

Bosco
    15. Listopad 2020. 19:12

MissKriss, happy_m i plavo_nebo.   Cestitam od srca 💕 zelim vam sve najbolje, zdravlja i bezbrizno djetinjstvo za malene, a vama brz oporavak.

Maska na porodu. Ja sam je morala imat kad bi netko bio u boxu, ali imala sam je spustenu cim bi izasli.

Nama danas bila patronazna, pomogla nam je stvarno jako punooo, dolazi sutra i jos sljedeći tjedan. Sutra se vazemo, rodio se s 2770 g, izasli s 2530 g, pa me bas zanima situacija sada.
     Malo imali problema s dojenjem, patronazna je pomogla koliko je mogla, sav unutrasnji me danas bas boli, cim kihnem, sve zvijezde vidim 😔

Cure koje tek trebaju rodit, sretno 😘

Ja bas ne stignem citat, jos se ufuravamo u najljepsu i najtezu ulogu u zivotu  i moram rec, da nema ljepseg osjecaja nego kad mi je muz prvi put vidio malenog, bas cudo 🥰

• SmileA
    15. Listopad 2020. 19:14

ZuMama

SmileA

ZuMama

plavo_nebo

Danas ujutro indukcija. Od ponoci svaka 4 sata antibiotik za streptokok. U pol 8 mi buse vodenjak i prikopcavaju drip. Prvih pol sata nista.. ali kad je krenulo…. Bitno da sam ja govorila kaj ce meni epiduralna.. na kraju je bilo samo daj sta god das.. cak sam u jednom trenu izgubila svijest i tlak mi je skroz pao.. u 12.15 je stigla Lotta. Dosta je velika.. uz pomoc babice koja ju je okretala i doktora koji je stisnuo trbuh. unutra su me sivali i iz vana 4 sava. Kaze da sam dobro prosla jer je velika i jos ju je okretala kolko sam skuzila pa ima hematomcic na ruci.
    Nju su mi odma dali na prsa dok su me šivali.. mene je i porod i šivanje uzasno bolilo… A inace nisam neka mimozica…
    Kad su me zasili mala je probala cicat, povukla par minuta i zaspala.. i skoro do pola 4 su nas pustili u boxu da se mazimo. Jedino nam je falio tata 😔z

Bravo!! Bas si to posteno odradila. Neka ste vi zive i zdrave. Brz oporavak zelim🥰
    ZuMama jos ja i ti ostale za Vinogradsku🤗ja sutra ipak imam pregled pa javim sve kako je…vjerujem da ces ti iduci tjedan na porod a ja se nadam da cu i ja sljedeci ako ne tek onaj tj 26-og🙃voljela bi ipak sad sljedeci ici ali kako bude vidjet cemo sve

Super, ja iduci tj sigurno imam porod a u pon dogovor za carski. Ajde javi kako je proso pregled, sta su rekli i kakva je procedura za carski sad…
    Plavo nebo hvala za info. Ovo radanje pod maskom je koma… svaka vam cast svima koji ste to vec obavili👍

Moze javim, ja cu sutra valjda imati vaginalni i ctg a neznam jos nista dal ce mi reci za carski...da barem🙏 jer rekao je doktor porod u 37 tj ili 38 tj tako da mozda idem tek onaj sljedeci tjedan..ali sta god cujem i saznam dojavim😃

🌈💙👣🙏

Ketty1309
    15. Listopad 2020. 19:35

Čestitam svim curama na rođenju bebica i želim brz oporavak. Nek su vam vaša sunca živa i zdrava!
    Moja cura se danas vratila mami u sobu jer su krvni nalazi bolji što znači da terapija djeluje. Imamo infuziju na glavici pa moramo na to jako paziti al bitno da smo opet zajedno. Sutra ću znati koliko jiš dugo moramo dobivati terapiju... 
    Pomalo sisamo, meni mlijeko nadošlo, ima ga u potocima a ona dosta spava jer dobova glukozu 24 sata dnevno. Još imam jednu uvučenu bradavicu pa nju teško uhvati i to samo dok ju okupaju pa se skroz razbudi. Šeširić ju opće ne zanima već ga samo žvače i ispljune. Vidjet ćemo kako će biti kad se skinemo s infuzije... 

15. Listopad 2020. 20:12

plavo_nebo

Kad su me zasili mala je probala cicat, povukla par minuta i zaspala.. i skoro do pola 4 su nas pustili u boxu da se mazimo. Jedino nam je falio tata 😔

A jadna jesu te izmučili... ko da je bilo za silu tolko požurivati. Držim fige da se dobro i brzo oporaviš i što prije idete doma, pazi na sebe, na ranu i šavove, i uživaj u malenoj 💕🍀

plavo_nebo
    15. Listopad 2020. 20:21

3 nas je u sobi.

I sad vise ne znam tko je pitao za sveti duh.. navodno danas tamo nisu primali i slali sve u vinogradsku.. ovdje su stajale u redu ispred radaone da udu uopce.. kako bi netko izasao iz boxa odma ulazi druga...

Zojo
    15. Listopad 2020. 20:38

Hvala vam svima na podršci, malo sam se sabrala-prvenstveno zbog bebice, zbog sebe pa i zbog njih da ne osjete da sam zabrinuta. Jedino mama ima simptome, temperaturu i bolove u mišićima, a drugi su zasad hvala Bogu svi ok bez simptoma,nadam se da će proći bez posljedica(dobili su brufene i lupocet, još sam joj ja rekla nek uzima vitamin c šumeći da ojača imunitet). Evo moj malac je i dalje hiperaktivan, otkad vodimo dnevnik udaraca 10 nabrojim u 8-20 min. Samo neka mi je on dobro, sve drugo ćemo rješavat kako bude došlo zajedničkim snagama. Kod nas ne treba maska na porodu i tate mogu bit na porođaju(uz tečaj i zaštitnu opremu) i držim fige da se to ne promijeni dok mi dođemo na red. Sad smo u fazi nagovaranja malca da ostane još desetak dana dok nam tata bude na godišnjem i dok se bake oporave...

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Zojo
    15. Listopad 2020. 20:45

I baš mi je žao za sv. Duh, jučer sam čitala da nije bajna situacija uopće. Nije lako nikome, ali potrudit ćemo se izdržati sve za naše male buhtlice. Mi smo našu sreću čekali skoro 3 godine, tako da kakvi god uvjeti budu bili za vrijene poroda i boravka u bolnici sve ću izdržati samo da dođe živ i zdrav mali žilavac naš(inače nadimak mu je Hulk još otkad sam saznala da sam trudna dok nisam ni znala da je dečko). Budemo sve pregrmili zajedno sa tatom, pošto nam je prvo dijete još nismo ni svjesni šta nas sve čeka ali budemo mi to izgurali sve zajedničkim snagama.
    Keksic baš mi je drago da vi super napredujete, ne brini se previše za komentare-ti najbolje znaš kad ti je dijete gladno i želi papati i samo tako nastavi! 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Dinosaurus
    15. Listopad 2020. 21:46

Cure cestitke na novim bebicama! Zelim vam brz oporavak i malisima dug i sretan zivot 💕🎊🎉
    Komentare za trajanje/ucestalost dojenja totalno ignoriram. Nebitno od koga su dosli. Dojim isto na zahtjev i nudim cicku cim je uznemirena (citaj stalno). Podoj traje nekad 5 min nekad 15min. Nekad je skroz gladna nekad se samo napije prvog mlika jer je zedna a nekad cucli do iznemoglosti.
    Vidim da neki imaju vec ustaljen ritam u smislu kupanje, hranjenje, spavanac i sl. Ja sam danas kupala svog teroristu i naravno bila je dreka tolika da je muz usa u wc (uspavljiva je starijeg) i pita jel sve ok. Prisvlacenje je isto tu negdi u tom rangu, vikanje i sl. Jel samo meni tako veselo ili ima neko ko dijeli moje veselje da se mozemo skupa - veselit? 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.