Teica mozda se i ona hoce "pokriti" pa te ostavlja na promatranju. Drzi nam se i bit ce sve u redu💜
Napokon kuzim te totalno, ni moj se nije dizao jer sam dojila pa mi bas nikako nije mogao pomoci, al kad bi mi ga dao u krilo da se ne moram dici i ici po njega u kimbic to mi je znacilo sve na svijetu
Cure princess mimi, marta, tina antares ja koja sam rekla da mi se cini da je chicco next to me preskupa investicija za to kratko vrijeme sto se koristi, povlačim svaku rijec. Uzeli smo ga i preporodila sam se. Najbolje potrosen novac ikad
Dinosaurus imas malu seficu. Volim procitati tvoje izvjesce jer se uvijek nasmijem. Kako je sin?
Rujanka, marta, samanta kako smo, gdje ste, sto ima?
Teica drzi se. Ako je sve uredno nemas razloga za brigu.
Cure cim ste ispirale ranu dolje koje ste sivane? Boli me ko ludo… Znam da mi je danas to frisko ali uzas je 🙈
Meni su rekli obicna voda i to je to... u bolnici su mi davali smrznute dnevne uloske i to mi je odlicno bilo... steta sto nisam pitala u detalje kako i sta su radili...
Žene moje u zaostatku sam 50 stranica,sada tijekom izdajanja bi moglo pocet citat🤣🙄
Svim novopecenim majkama cestitam❤️❤️
ŠAVOVI-Meni su rekli isto samo obicna voda i posusiti,tako i je bilo dok nisam dosla doma,zene moje hrastova kora ili kantariolovo ulje,ja bi se oprala tusnila doli veliki mlaz sve da se ispere sva ta krv i sve,lipo posusila rucnikom i na blazinicu vecu natopila kantar.ulje ono posteno i stavila dole na savove i mogu van rec SPAS.. i sad nakon 9 dana sam ko nova
Doslovno mi je rekla ctg je uredan, ali kad ste došli drugi put onda ćete ostati … Pa mislim … Tko bi lud odbio, jer jbg strah te.. A onda mi je i sestra na odjelu rekla da je školski primjer urednog ctg-a… I jednog i drugog.. Eto …sta reci.
Nece me poroditi, to samo da se snimi još ctg
Dušice tako sam i ja mislila kad su me u ponedjeljak ostavili u bolnici do daljnjega. A hospitalizirana u petak.
Uz napomenu ako tlak bude lud da će me inducirati ili na carski.
I onda sam se do ručka smirila i popričala s Pupom da ako krenemo prirodno i brzo se oporavimo prije ćemo biti u domu svome i s tatom.
Tražila sam ih pilates loptu i pol sata na lopti krenuli trudovi i to oni jaki.
Vrlo brzo i završna faza izgona.
Rekla sam mužu da sam sad zahvalna što su me ostavili jer ne bi izdržala doma te bolove sama. To je bilo baš u periodu kad je on bio na poslu dakle bila bi sama.
Nadam se da sam te bar malo utješila ❤️ duboko udahni pozitivno i izbaci negativno (kako moj kolega kaže)
Biti će sve u redu, možeš ti to.
*
Napokon sam uspjela pročitati sve, noćni podoj mi to omogućuje a i ne zaspem nad njom dok sisa hvala Bogu
Kasnije ću komentirati neke sitnice sad idem 5 minuta srediti sebe pa ću moju žilavicu jer je ionako prošlo 3h sna i čujem ju kako se sama razbuđuje.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Teica, nemoj se sekirati, prihvati to da si pod kontrolom i bit ce sve dobro, bez obzira na dobar ctg. Biti ce sve dobro. ❤️❤️❤️❤️
.
Ja sam ljuta kao ris na muza. Ok 2 tjedna su prosla nije nam nitko dosao, i sad se vec polako najavljuju za babinje i naravno, muz sad ocekuje da se goste pocasti lijepo, da napravim nekakav kolac, da pripremim neku mezu… I ne mozes mu objasnit da babinje nisu na sjedanje i ne znam ni ja sta, nego dodu vidjet nas, bebu, cak i pomoc ako sta treba i da idu… Jebe se njemu, preko dana je super sa bebacem, idealno, muz se i igra sa njim, i hrani ga, ma sve, al po noci nema sanse da ga probudis da ga on nahrani, a kamol ista drugo, a ja kao zombi hodam….
Ako procitate u novinama žena bacila muza sa balkona jer je glup, znajte da sam to ja
Heheheh... kad bi ih bacali kroz prozor radi gluposti, kroz 10ak godina ne bi ih više bilo... 🤣🤣🤣
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Teica, zadnji put kad su me ostavili u bolnici na promatranju I meni su suze potekle ali se utjesi time da ste na sigurnom.
Nije mi jasno bas sto su te ostavili kad je sve bilo ok, ali mozda te puste brzo.
Napokon, isprintaj mu recept za neki kolač i nađi na netu tutorial kako složiti mezu pa nek sam napravi i animira goste. Vidjet ces da ce brzo odustati od tih ideja. 😀
Hvala Vam cure moje.... Nije mi uopće lako, s jedne strane jer imam osjecaj da me svi poprijeko gledaju, a opet drago mi je da sam došla jer sam sigurna da je sve ok... Evo jednostavno je beba ujutro mirna ... Cijelo popodne i noć lumpuje, a ujutro spava...
Moja dr je popodne pa se nadam da bi mogle dogovoriti da idem kuci, najkasnije sutra ujutro... Ali držim palčeve da to bude popodne.
Zatvorena, trudova nema, cura sve super... I dr u viziti rekla - ajmo napraviti ctg da nešto napravimo... Hahah eto ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cure cim ste ispirale ranu dolje koje ste sivane? Boli me ko ludo… Znam da mi je danas to frisko ali uzas je 🙈
Plavo_nebo bas sam te mislila jucer pitati reko jel te boli sta dolje tako nakon vaginalnog, jer vidim da se o tome toliko ne pise (pretpostavljam da íboli ali ono nikad nitko puno ne spominje pa reko ajde rodis i lakse je) ali nisam te htjela gnjaviti bilo mi neugodno..Kad evo ti se bas za to javis🙃
Ja sam citala a i prijateljica mi je rekla koja je gore isto rodila da si je ona spricala sa Octeniseptom i da joj je to spas bio i brzo zaraslo..e sad mozda ima jos koja takvo iskustvo pa se nadoveze
🌈💙👣🙏
Cure cim ste ispirale ranu dolje koje ste sivane? Boli me ko ludo… Znam da mi je danas to frisko ali uzas je 🙈Plavo_nebo bas sam te mislila jucer pitati reko jel te boli sta dolje tako nakon vaginalnog, jer vidim da se o tome toliko ne pise (pretpostavljam da íboli ali ono nikad nitko puno ne spominje pa reko ajde rodis i lakse je) ali nisam te htjela gnjaviti bilo mi neugodno..Kad evo ti se bas za to javis🙃
Ja sam citala a i prijateljica mi je rekla koja je gore isto rodila da si je ona spricala sa Octeniseptom i da joj je to spas bio i brzo zaraslo..e sad mozda ima jos koja takvo iskustvo pa se nadoveze
Mene je bolilo dosta prvih tjedan dana...kada sam došla doma sam se otuširala u miru (i napokon oprala kosu koja se masti nakon dva dana a nisam ju u bolnici oprala a bila tamo tjedan dana) i onda sam uložak pošpricala octaniseptom i stavila ga...baš mi godi kako hladi. Navodno dobro zarasta, ja se ne usudim pogledati dolje a ne znam kako bi obrijala da patronažna može dobro vidjeti.
U bolnici sam ispirala ranu s bocom jane ona s pipkom svaki puta iza wca.
Koje uloške koristite sada dok vam traju babinje? meni toto mama malo preskupi a puno mi opet krenula curiti a virove neću nikad više uzeti to mi je baš baš užas.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji