Cure koje su rodile Čestitam 🥰🥰🥰🥰... Želim vam sto brzi oporavak.
Cure koje au trenutno u radaoni želim da vama što prije bude gotovo i da se mazite sa bebicama 🥰🥰🥰.
Čitala sam malo jutros, mmalo sad pa sam pola zaboravila.
Mi smo obavile pregled, ctg nam nije bas bio dobar, ali na uzv sve super pa nas je teta doktorica narucila u ponedjeljak već na kontrolu. Rekla da pratim pokrete i ako nema 10 pokreta u pola sata da svakako dođem i prije ponedjeljka... Po njenom čini mi se da je kraj blizu.
Cura ima 3060, vise manje sve u tjednima. N
Sad me bas uplašila s tim pokretima, jer inace preko dana nisam uopće na to obraćala pažnju ... Ali kaže da bi se trebala svaki put pocegi micati kad se ja ummirim ... Ajd sad ćemo pratiti pa vidjeti...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cure koje su rodile Čestitam 🥰🥰🥰🥰… Želim vam sto brzi oporavak.
Cure koje au trenutno u radaoni želim da vama što prije bude gotovo i da se mazite sa bebicama 🥰🥰🥰.
Čitala sam malo jutros, mmalo sad pa sam pola zaboravila.
Mi smo obavile pregled, ctg nam nije bas bio dobar, ali na uzv sve super pa nas je teta doktorica narucila u ponedjeljak već na kontrolu. Rekla da pratim pokrete i ako nema 10 pokreta u pola sata da svakako dođem i prije ponedjeljka… Po njenom čini mi se da je kraj blizu.
Cura ima 3060, vise manje sve u tjednima. N
Sad me bas uplašila s tim pokretima, jer inace preko dana nisam uopće na to obraćala pažnju … Ali kaže da bi se trebala svaki put pocegi micati kad se ja ummirim … Ajd sad ćemo pratiti pa vidjeti…
E tocno znam kako ti je. Vidis da je vec danima to komentiram. I kad se legnem da izbrojim pomrete on je naravno miran. A kad se zaboravim na to onda ga osjetim... gurne me tu i tamo... iako se umirio u odnosu na prije ali mi je to i logicno... vise pajki i nema bas mjesta toliko pa je to vise naguravanje nego bas udarci. On je meni navecer uvijek aktivan i tak i sad pratim... jednostavno beba ima svoj ritam a ne kak oni hoce...
Otkak sam se vratila iz rodilišta kosa mi je stalno u punđi. Prala sam ju tek dvaput u tri+ tjedna. Što i nije takav problem kolko to da pumđu uopće ne skidam i sve mi se iza zapetljalo… 🙈 današnja misija - raščešljavanje. 😬😖
Sanja svaka cast, ja kosu moram prat svaka 3 dana inace bi mi se nekaj izleglo na glavi garant🙈
Happy i misskriss cestitam ❤❤❤
Mene su pripemili,cekam da dodjem na red,danas puno ima carska.nadam sd uzskoro da me.pozove i idem.na carski,glaadna sam
Happy i misskriss cestitam ❤❤❤Mene su pripemili,cekam da dodjem na red,danas puno ima carska.nadam sd uzskoro da me.pozove i idem.na carski,glaadna sam
Aa jos jedna bebica dns onda dolazi!!🤗🤗🤗💙Sretno Vitica!😘😘🤞🍀💪
🌈💙👣🙏
Happy i misskriss cestitam ❤❤❤Mene su pripemili,cekam da dodjem na red,danas puno ima carska.nadam sd uzskoro da me.pozove i idem.na carski,glaadna sam
Vitica sretno, javi nam.se cim ces moc da cujemo sve. Samo hrabro🤞💪
MissKriss i happy m ČESTITAM!!! Bebama želim zdravlje i sreću, vama brz oporavak ❣️
Plavo nebo i Vita SRETNO!! Neka vam bude što brže i bezbolnije!! ❣️❣️
Vitica sretno 🥰😁
Zumama e pa bas blesavo se osjećam ... Ne znam uopće koliko pratiti tokom dana, sta je, a sta nije normalno... Logično mi je da se umirila, i da je porod tu.
A dobro, u svakom slucaju najlakše mi otici da naprave još jedan ctg ako ne budem sigurna, pa ili nek me porode ili nek me ne sekiraju 😆
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Sanja* tako sam i ja bila non stop u punđi i oprala kao ti 2put u 3 tjedna😅 išla sam rodit s kosom slanom od mora i još danima iza toga nisam oprala.. sreća pa mi se kosa ne masti a ma baš nikad.
Baš sam fuj
Sad sam promijenila frizuru 🤣 i perem redovno. Bit će mi kosa do guzice dok odem kod frizerke
Sortiraj odgovore
Najstariji