Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZuMama
    15. Listopad 2020. 12:15

teica30

Viticasretno 🥰😁
    Zumamae pa bas blesavo se osjećam … Ne znam uopće koliko pratiti tokom dana, sta je, a sta nije normalno… Logično mi je da se umirila, i da je porod tu.
    A dobro, u svakom slucaju najlakše mi otici da naprave još jedan ctg ako ne budem sigurna, pa ili nek me porode ili nek me ne sekiraju 😆

Bas tak nekak si i ja mislim... sam se nemoj brinuti iako je to nemoguce jer sam i ja u brizi vec par dana ali kad se saberem skuzim da je to njegov ritam🙂
    Ma jedva cekam da dode, a onda krecu nove brige... izgleda da nebum vise bezbrizna😂😂

• ZuMama
    15. Listopad 2020. 12:16

2020

Sanja* tako sam i ja bila non stop u punđi i oprala kao ti 2put u 3 tjedna😅 išla sam rodit s kosom slanom od mora i još danima iza toga nisam oprala.. sreća pa mi se kosa ne masti a ma baš nikad.
    Baš sam fuj
    Sad sam promijenila frizuru 🤣 i perem redovno. Bit će mi kosa do guzice dok odem kod frizerke

2020 blago tebi... moja se ludacki masti... sto bi dala da mogu tak ko vi... nego nemrem je ni svezati u rep jer se fakat vidi da je zmazana... sad ju perem non stop jer ak zavrsim u rodilistu nez kad cu je moc prat obzirom na carski... 

15. Listopad 2020. 12:29

ZuMama haha jesi me nasmijala 😂
    I ja sam prije morala prati kosu svaka tri dana ali kosa mi se preporodila u trudnoći. Zapravo SVA sam se preporodila (osim zdjelice i cica). Da bar znam u čemu je točno štos pa da mogu održati to stanje... Sigurno u tome kaj nisam išla na posel pa nisam bila pod stresom 😏
    .
    Vita Vitica sretno 🤞🍀💕
    Sretno svima, kaj god da imate danas 🍀💕

Napokon 2804
    15. Listopad 2020. 12:30

Vita sretno 😘😘😘😘

Tina.Antares
    15. Listopad 2020. 12:42

Happy_m čestitam!
    plavo nebo vitica sretno i da što prije držite svoje ribice!

Ja sam danas se konačno udostojila obaviti šoping, još mi fali izdajalica, mam komprese i navlake za krevete. Toplomjer imam digitalni i alkoholni, pa ću vidjeti za neki beskontaktni, vi ste pisale al ne znam više koji je na kraju se pokazao najboljim. 
     Došao i zadnji (zasad ) paket za bebu iz Nexta, a počeli su pozivi kaj nam treba. Nije da trebam za tri tjedna rodit i da smo sve živo rješili. 

teica30
    15. Listopad 2020. 12:51

ZuMama

teica30

Viticasretno 🥰😁
    Zumamae pa bas blesavo se osjećam … Ne znam uopće koliko pratiti tokom dana, sta je, a sta nije normalno… Logično mi je da se umirila, i da je porod tu.
    A dobro, u svakom slucaju najlakše mi otici da naprave još jedan ctg ako ne budem sigurna, pa ili nek me porode ili nek me ne sekiraju 😆

Bas tak nekak si i ja mislim… sam se nemoj brinuti iako je to nemoguce jer sam i ja u brizi vec par dana ali kad se saberem skuzim da je to njegov ritam🙂
    Ma jedva cekam da dode, a onda krecu nove brige… izgleda da nebum vise bezbrizna😂😂

Ma iskreno nisam zabrinuta jer ja nju osjetim, samo sto to ne bude uvijek po 10 pokreta u pola sata. I onda mi glupo npr otići tamo jer ju nisam osjetila tad kad sam pratila. Dok god se miču dobro je 😁... Pa nije ni njima svaki dan isti 🥰😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    15. Listopad 2020. 12:53

Joj bas si razmišljam sto bi bilo super da nam sutra sjednu pare od porodiljnog... Da se mogu baciti u još jedan bezbrižni šoping prije nego stigne cura 😆... 
    Držim palčeve da nas sutra iznenade 😀😁🥳

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Mina 29
    15. Listopad 2020. 13:09

teica30

Joj bas si razmišljam sto bi bilo super da nam sutra sjednu pare od porodiljnog… Da se mogu baciti u još jedan bezbrižni šoping prije nego stigne cura 😆…
    Držim palčeve da nas sutra iznenade 😀😁🥳

Drago mi je da je sve dobro.. 💪🤞
    Mislim da su se sad manje više svi umirili.. Doduše moja je bila baš zadnja 3 dana jako aktivna danas nešto slabo skoro ništa.. Ali ne brinem.
    I mene čeka opet u pon pregled.. 
    Bit će sve dobro 

jasamja
    15. Listopad 2020. 13:24

Vitica sretno 🤞🤞
    Kosa meni je i sad stalno u punđi i jako mi se brzo masti 😂
    Pokreti i ja sam primjetila da se beba ovaj tjedan dosta smirila naspram prošlog tjedna. Budemo sutra vidili na pregledu di smo i šta smo.
    .
    .
    Evo ja sam 14 dana prije termina danas napokon spakirala torbu za rodilište 😂😁😁😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

plavo_nebo
    15. Listopad 2020. 13:26

Stigla je Lotta 4150, 49cm.. 💪 javimo se kasnije sa detaljima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.