Čestitam!!! ❤❤❤👍
Mala bucka... hehhehe
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Stigla je Lotta 4150, 49cm.. 💪 javimo se kasnije sa detaljima
Čestitam i puno sreće, mirnih dana i noći želim 💓💓
Bravo, čestitam!! 🥰 sve najbolje cijeloj obitelji a tebi brz oporavak 🍀💕🤱
Plavo nebo Čestitam 🥰... Ime prekrasno ... Mi smo se dvoumili između Lotte i Iris i onda tata pobijedio 🥰
Pokreti ma glupo mi je skroz ... Pratimo kroz 2 sata i ne mice se po 10 x u pola sata ... Bolje da me ostavila ili naručila sutra ponovno, bas se osjećam glupavo...
Do pregleda mi je bilo skroz normalno da je puno mirnija sad beba kad se sprema za izaći vanka, a SAD mi bas nešto blesavo..
E da, Jel vas gledaju svaki put jeste otvorene? Ja nisam imala vaginalni pregled od 12-tog tjedna ... I jos joj danas kažem kako sam imala bolove i kako su bas česti unazad par dana i nista ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cestitam🥰🥰🥰 zelim vam sve najbolje❤🥰🥰
Cestitam 🤗🤗Brz oporavak! Sve najbolje 🍀
Plavo_nebo cestitam, bravo!!😄🌹🌹 Bome velika bebica🤗Lotti zelim puno zdravlja, sretno i bezbrizno djetinjstvo💜 a tebi sto brzi oporavak!!🥰🍀 Cekamo te sa detaljima kasnije☺️
🌈💙👣🙏
Čestitim!! Uživajte i brz oporavak 💕
Hvala vam jučer na svemu napisanom, lakše mi je bilo nakon što sam pročitala sve to ❤️
Evo i ja baš pratim pokrete isto tako nema u pola sata 10 ih.. al se mrducka cijelo vrijeme, pa velika je već ne može baš akrobacije izvoditi kao prije.
Teica30 mene isto već dugo nisu vaginalno gledali, a probada me baš dolje.. al ne u rodnici nego negdje dublje je počelo uopće neznam kak bi opisala to
Sortiraj odgovore
Najstariji