Happy čestitam od srca, brz oporavak, malenoj sretno i bezbrižno djetinjstvo
Puno srece zdravlja ljubavi 🥰🥰🥰🥰
.
Plavo nebo sretnoooo
Miss Kriss i Happy M čestitam💜💙💜💙💜💙
Tina Antares moja je rođena s toliko verniksa da su se doktorica i babica cudom cudile. Ona je bila cijela ali cijela bijela i to u debelom sloju i takvu su je stavili na mene, tek ovlas obrisali rucnikom i pokrili i bile smo dobrih pola sata koza na kozu dok su me sivali. Poslije su je uzeli, mislim iskreno da su je cak i malo okupali, nema sanse da su je uspjeli samo rucnikon ocistiti od toliko verniksa..
Čestitke Miss Kriss i Happy M od srca, a plavo nebo tebi i ostalima curama koje su na korak do druženja s bebama, sretno ❤
Cure, čestitam na prinovama! 🎉🎉🎉, a Plavo nebo tebe čekamo! Nek bude što prije i što bezbolnije!
*
Tina, meni su ga dali na prsa prekrivenog verniksom nakon rođenja tih prvih sat vremena. Probali smo odmah dojenje i sve. Za pupčanu ti ne znam reći jer nisam bila toga svjesna 😂. A rodila sam u Petrovoj
Jutro krenulo veselo 😉😁
Happy_m čestitke na rođenju male curice. Nek je živa,sretna i zdrava. Tebi želim brz oporavak ❤️😘
Plavo nebo sretnoooo 😁🤞🤞🤞😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jucer navecer je na svijet dosla princeza Nicole, najljpsa djevojcica koju sam vidjela 🥰👼🍼🎀 49 cm i 3090 g.
Nemogu vam opisati osjecaj, ali cure koje ste rodile mislim da me razumijete 🥰🥰🥰
Kad se malo oporavim javim se s detaljima. 😘😘
MissKriss od srca ti cestitam 🍀🥰😘
Čestitam 🥰 svako dobro vam želim 🤱🍀💕
Otkak sam se vratila iz rodilišta kosa mi je stalno u punđi. Prala sam ju tek dvaput u tri+ tjedna. Što i nije takav problem kolko to da pumđu uopće ne skidam i sve mi se iza zapetljalo... 🙈 današnja misija - raščešljavanje. 😬😖
Sortiraj odgovore
Najstariji