Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    15. Listopad 2020. 09:03

Happy čestitam od srca, brz oporavak,  malenoj sretno i bezbrižno djetinjstvo 
    Puno srece zdravlja ljubavi 🥰🥰🥰🥰
    .
    Plavo nebo sretnoooo

Ninche9
    15. Listopad 2020. 09:11

Miss Kriss i Happy M čestitam💜💙💜💙💜💙
    Tina Antares moja je rođena s toliko verniksa da su se doktorica i babica cudom cudile. Ona je bila cijela ali cijela bijela i to u debelom sloju i takvu su je stavili na mene, tek ovlas obrisali rucnikom i pokrili i bile smo dobrih pola sata koza na kozu dok su me sivali. Poslije su je uzeli, mislim iskreno da su je cak i malo okupali, nema sanse da su je uspjeli samo rucnikon ocistiti od toliko verniksa..

NikPik
    15. Listopad 2020. 09:59

Čestitke Miss Kriss i Happy M od srca, a plavo nebo tebi i ostalima curama koje su na korak do druženja s bebama, sretno ❤

keksic
    15. Listopad 2020. 10:01

Cure, čestitam na prinovama! 🎉🎉🎉, a Plavo nebo tebe čekamo! Nek bude što prije i što bezbolnije!
    *
    Tina, meni su ga dali na prsa prekrivenog verniksom nakon rođenja tih prvih sat vremena. Probali smo odmah dojenje i sve. Za pupčanu ti ne znam reći jer nisam bila toga svjesna 😂. A rodila sam u Petrovoj

jasamja
    15. Listopad 2020. 10:03

Jutro krenulo veselo 😉😁
    Happy_m čestitke na rođenju male curice. Nek je živa,sretna i zdrava. Tebi želim brz oporavak ❤️😘
    Plavo nebo sretnoooo 😁🤞🤞🤞😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

15. Listopad 2020. 10:22

happy_m

Jucer navecer je na svijet dosla princeza Nicole, najljpsa djevojcica koju sam vidjela 🥰👼🍼🎀 49 cm i 3090 g.
    Nemogu vam opisati osjecaj, ali cure koje ste rodile mislim da me razumijete 🥰🥰🥰
    Kad se malo oporavim javim se s detaljima. 😘😘
    MissKriss od srca ti cestitam 🍀🥰😘

Čestitam 🥰 svako dobro vam želim 🤱🍀💕 

15. Listopad 2020. 10:23

Plavo nebo sretno!!! 💪🍀💕

Marta14
    15. Listopad 2020. 10:25

Happy i MissKriss cestitam 🎉🎈
    Plavo nebo sretnoo 🤞

15. Listopad 2020. 10:30

Otkak sam se vratila iz rodilišta kosa mi je stalno u punđi. Prala sam ju tek dvaput u tri+ tjedna. Što i nije takav problem kolko to da pumđu uopće ne skidam i sve mi se iza zapetljalo... 🙈 današnja misija - raščešljavanje. 😬😖

• Lullee
    15. Listopad 2020. 10:50

Happy_m cestitke ❤️🎉🤗i brz oporavak💪🙏
    Plavo_nebo drz’se💪🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.