Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    15. Listopad 2020. 07:55

happy_m

Jucer navecer je na svijet dosla princeza Nicole, najljpsa djevojcica koju sam vidjela 🥰👼🍼🎀 49 cm i 3090 g.
    Nemogu vam opisati osjecaj, ali cure koje ste rodile mislim da me razumijete 🥰🥰🥰
    Kad se malo oporavim javim se s detaljima. 😘😘
    MissKriss od srca ti cestitam 🍀🥰😘

Happy_m cestitam!!😃🌹Nicole zelim puno zdravlja, sretno i bezbrizno djetinjstvo💜🥰 a tebi sto brzi oporavak i odlazak kuci na mazenje sa svojom ljepoticom!  🍀😘

🌈💙👣🙏

Tina.Antares
    15. Listopad 2020. 07:58

Nada Bosco Ketty MissKriss čestitam na prinovi i želim brz oporavak i odlazak doma tatama na maženje
    Babyboy2 ne znam za dvoje djece u kući još, ali znam kako mi je s jednom od 9 i pol(ni slučajno tih magičnih pola zaboraviti) i njenim sad lagano i pubertetskim izljevima. Normalno je da se izvičeš i nisi loša mama, ako te slomi. Djeca trebaju naučiti imenovati sve emocije jer ih pročživljavaju sve i nije normalno da im se servira cvijeće i sve je ružičasto jer to tako u stvarnom svijetu nije. Mi ih želimo zaštititi što je duže moguće, ali kad ne ide, ne ide. Oni znaju da ih mi volimo. :)

jesenica ja se grozim mogućnosti da mi primalja neće moći doći, kod Podobnika ne bih išla jer za njega je VBAC nešto što je turbo rijetko i većinom bude opet CR, a sad najviše mi je Sv. Duh ok. Jedan od glavnih razloga zašto sam pristaša kućnog poroda je upravo period iza rađanja, pulsiranje pupkovine, ostavljanje verniksa, povezivanje koža na kožu s tatom i odmah podoj. 
    A apsolutno te razumijem za cerviks, ne znam duljinu, ali mi je rekao neka se pokrenem i radim sve da se omekša, jer je tvrd i zatvoren. Sad guglam i kopam po netu što sve raditi uz redovno. 

plavo_nebo
    15. Listopad 2020. 08:15

Cure ja sam na dripu, otvorena 6cm. Drzite fige 🤞🤗🤗

• SmileA
    15. Listopad 2020. 08:24

plavo_nebo

U super znaci ide to relativno brzo!😃Sretno jos jednom!🤞🍀

🌈💙👣🙏

Unakit
    15. Listopad 2020. 08:32

plavo_nebo

🤞💪🤗

Mina 29
    15. Listopad 2020. 08:52

happy_m

Jucer navecer je na svijet dosla princeza Nicole, najljpsa djevojcica koju sam vidjela 🥰👼🍼🎀 49 cm i 3090 g.
    Nemogu vam opisati osjecaj, ali cure koje ste rodile mislim da me razumijete 🥰🥰🥰

Čestitke na predivnoj djevojčici ❤️❤️❤️

Mina 29
    15. Listopad 2020. 08:54

plavo_nebo

Sretno 🙉🙉🙉🙏💪💙💙💙

• ZuMama
    15. Listopad 2020. 08:58

plavo_nebo

Sretno🤞👍

• ZuMama
    15. Listopad 2020. 08:59

happy_m

cestitam od ❤, zelim vam svu srecu🥰

• mamino zlateko
    15. Listopad 2020. 09:01

Dan cure..evo i nas malo da se javimo 
    Prvo cestitke svima koje ste rodile, plavo nebo drzimo fige da sto prije i bezbolnije prodje,a vama ostalima koje ste na cekanju,da se sto prije rijesite..

Mi smo super,jucer bili na savjetovalistu,imamo 3300 i 50 dugi,dr zadovoljna jako..jos uvijek se izdajam i dojim..muce nas grcevi,nije tak strasno,kod nas su i crijeva sporija,posto je prije rodjen..dajem mu espumisan i bio gaiu..seke obozavaju bracu,paze ga i maze...a on uziva u kupanju 😊😊😊..

Ja se oporavila super,bila na pregledu kod ginica,dao zeleno svijetlo i polako za vjezbanje,vec jedva cekam.. 
    Budite nam dobro,uzivajte i :-* svima 🙂🙃😉😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.