MissKriss čestitke! 🥳 Želim što više lijepih trenutaka i brz oporavak! 🥰🙂
MissKriss cestitam, brz oporavak malenom sretnoo i bezbrižno djetinjstvo puno srece zdravlja ljubavi 😘😘😘
.
Robica i velicine... moj je roden sa 3340 i 52 cm i sestra ga je obukla u bolnici u benkicu 44 veličinu kako ne znam, uglavnom kad sam ga skinula iz nje i isla obuci kad smo isli kuci sokirala sam se kad sam vidjela 44 vel...
Sad nosi 50, 56 veličinu, i u vel 50 ima jos malo lufta... tako da priredite si razne velicine robice, i svakako si ponosite sa sobom carapice i cak bi savjetovala one rukavice da se ne moze grebati. Moj je i sebe i mene izgrebao koliko su nu ostri noktici bili...
.
Cure zelim vam mirnu noc, odmorite se 🥰
.
MissKriss, bravo, zelimo ti brz oporavak a malcu zdravlje I srecu 🥰
Plavo nebo, drzi se I sretno 🤞
Uglavnom cure, bit cu kratka! Rodila sam! Moj deckom ulaskom u 38 tjedan odlucio je van! Pukao mi je vodenjak onako fest u noci u pola 3…lagano se spremila i otisla u bolnicu. Trudovi su poceli dosta brzo, bili neredoviti ali brzo dosli na pet min. u podne me vec dosta boljelo. U 15.00h sam bila otvorena 6 prstiju, a rodila sam u 17.05! Bez dripa jer mi nije trebao(imala sam svoj prirodni teski drip), bez epiduralne, malo sam zarezana i jos dolazim k sebi od adrenalina. Eto. Prvi porod, brz, tezak i ovjencan najljepsom nagradom na svijetu. ( vjerujte u to!) Sretno svima i javljam se cim stignem! Maleni je 2840 i bas je kifla! 😂😂
Čestitam! 🥰 svako dobro vam želim 🍀🤱💕
.
Baš gledam listu, jako puno cura koje su rodile se više ne javljaju. Nadam se da su dobro. Baš me zanima i kako su enana i njezine štrucice 🙂
.
Sretno svima 🍀🤰🤱💕
MissKris cestitam!🤗🌹Bebacu puno zdravlja, sretnog i bezbriznog djetinjstva, a tebi sto brzi i laksi oporavak! 💙🥰 Za prvi porod zvuci super brzo!😃👍
🌈💙👣🙏
Jucer navecer je na svijet dosla princeza Nicole, najljpsa djevojcica koju sam vidjela 🥰👼🍼🎀 49 cm i 3090 g.
Nemogu vam opisati osjecaj, ali cure koje ste rodile mislim da me razumijete 🥰🥰🥰
Kad se malo oporavim javim se s detaljima. 😘😘
MissKriss od srca ti cestitam 🍀🥰😘
Sortiraj odgovore
Najstariji