vidim da nas dosta ima iste procedure s ctgom...
Sanja je sad napisala da se njezina bebica umirila prije poroda pa eto... mozda i nasi dodu ranije🙂
Hvala curke na info🙂
Robica za izlazak mi smo pripremili ovaj body, hlacice, kapicu i medo odijelce https://ibb.co/HxddcYx
Jel nam to dovoljno ili trebamo jos i carapice? Dekicu?
Robica za izlazak mi smo pripremili ovaj body, hlacice, kapicu i medo odijelcehttps://ibb.co/HxddcYx
Ja sam stavila isto tako plus štramplice, čarape i dekicu pa nek sestra obuče šta misli da treba, ovisi kakav će biti dan.
Robica za izlazak mi smo pripremili ovaj body, hlacice, kapicu i medo odijelcehttps://ibb.co/HxddcYx
Carapice isto stavi ponesi dekicu... bolje da imas vise stvari pa da se ne obuce bebi nego da se smrzne...
.
Demetria moj ctg kad sam bila u radaoni je bio baziran samo na bebine otkucaje, a sondu za trudove su stavili ali ona nije nista pokazivala... i pitala sam ih kaze bitni su nam otkucaji...
.
Umire se skroz kad bi trebali biti aktivni, moja cura na ctg-u prošli put dobra ko bubica, jedva dobili pokret dva, ali zato kad sam izašla u cekaonu ona luda 😅.
Ja za izalazak imam spremljene hlacice i jaknicu plišanu, bodi dugih rukava, i stavila sam i strample i carapice, kapicu i medo jaknicu. Do auta deka preko AS, a u autu skidamo jaknu i ostaje samo deka.
Iako cu vidjeti za jaknicu hoćemo oblačiti ili ne, ovisno o vremenu taj dan...
Demetria hvala na infu za obleku za nas, nisam uopće o tome razmišljala, a pripremila haljinu do grla 😅😂... Promjena outfita 😁.
Cure moje kao da je jučer bilo kad smo si sve međusobno pisale o mogućim krvarenjima, bolovima, i strahovima u prvom tromjesečju... A gle nas sada ... Vise manje sve smo oko termina ili rodile ... Bože sto vrijeme leti...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
I koj ctg sa 36 tt nije bio ok.. Ponavljala ga za 2 dana.. Beba bila premirna a sa previsokim otkucajima. Rekli mi da ću morati u bolnicu ako idući nebude ok.
No na sreću evo dobri bili sad zadnja dva.
Odjeća za izlazak ja još u 8 mjesecu naručila divan komplet u vel 50.koji vjerojatno nikad neće obuci.
Na kraju pripremila jučer 56/62 jer su najavili veliku bebu. Ostavit ću oboje spremno kad se rodi pa reci mužu koje da ponese..
Imam sad već par dana kontrakcije.. Neke lagane menstrualne ali nis posebno.
Znam kak pravi izgledaju.
Tako da nestrpljiva sam polako.. Samo čekam kad će.
Vidim da se dosta vas zahuktalo pa će doći nekoliko bebica dan za danom.
Samo nek sve prođe dobro..
Curke, evo nas doma, prvo sto sam uradila uzela se posteno najest posto sam smjela uzet samo jednu snitu kruha sa sirom za mazanje I vocni jogurt cijeli dan. Mi na stand-by, pa kad bebica odluci idemo u bolnicu. Jako je boljelo skinut serklaz na zivo ali bi kratko. Dr nije htjela pikat grlic danas, rekla mi je da je sto je najprije mogla prekinula sav I izvadila I vidjela mukus. Tako da moze bit ako mi se obnovio mukozni cep poslije serklaza da ispadne ovih dana.
Ctg je ocitavao ujutro kontrakcije, navecer ne. Bebica je oko 2600g, ja sam I dalje sva uplasena, valjda budemo mirne 2u1 pa da se priberem.
Matea, meni je jednom dr objasnila nesto sto se zove brain sparing, da bukvalno beba preusmjerava krv iz pupcanika na mozak da bi dobio vise nutrijenata. U svakom slucaju, oni to prate kroz protoke I bebin rast, ne brini puno.
Curke na cekanju, svako dobro vama I vasim bebicama zelim I drzim vas u molitvama da sve prodje dobro 🙏
Mamice sa bebicama, vi ste sjajne kako se snalazite 💗
Nikpik i Napokon hvala 😀 onda cemo javiti tati da ubaci jos carapice i dekicu za svaki slucaj.
Samo da se javim iz sobe 😬. Kolko sam skuzila u ponoc daju prvi gel i onda u 6 drugi i u pol 7 me vode u radaonu.
Hvala svima na podrsci 🤗🤗🤗🤗
Sretno!!!
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Samo da se javim iz sobe 😬. Kolko sam skuzila u ponoc daju prvi gel i onda u 6 drugi i u pol 7 me vode u radaonu.
Hvala svima na podrsci 🤗🤗🤗🤗
Sretno!!!
Hvala 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji