Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2020. 19:15

Čestitam Lepepa 🥳💕 uživajte u maženju i što prije zdravi i čili doma 🥰

Bosco
    03. Listopad 2020. 19:27

Lepepa cestitam ! Želim vam svu srecu i zdravlja :) 

Strije  ja malo skrecem s teme, ali sam prije par mjeseci rekla da nemam ni jednu novu striju od srednje skole, sad sam se isla tusirat i vidjela se u ogledalo. Ciiiijela guza mi je ' popucala', cijela je punaa strija i to onih jako crvenih / ljubicastih, cak strasno izgleda :O i imam jednu  na trbuhu sa strane. Ne muči me to, više celulit, samo sam htjela javit da ak je netko jos dobio strije da se ne osjeca usamljeno, ja sam ih puna. Nisam ni znala haha

Dinosaurus
    03. Listopad 2020. 19:36

Lepepa cestitkee!! 🎉🎉💕
    Mana mare uh.. Nikako nisu sve iste. Postoje nosiljke koje ne podrzavaju ispravan oblik tijela bebe pri nosenju, kao sto je ova od koje si stavila link. Nosenjem u takvoj nosiljci mozes samo stetu za bebina ledja napravit a i tebi ne bi bilo najudobnije. 
    Leda bebe moraju biti u C a nogice na M. Za pocetak je najudobnija marama (imas u mulleru elasticnu za neke sitne pare), a poslije mozes uzet oblikovanu nosiljku (ergo, tula, freda.. Ima ih stvarno dosta koje podrzavaju ispravan oblik tijela). Ako zelis bas istrazit o tome uclani se u grupu na fb babywearing i tamo imas o svakoj nosiljci sve, ispravne i neispravne. Mozes i pitanje postavit ako ti triba pomoc pri izboru. Naravno mozes i ode pa cemo ti pomoc 😊

samanta_98
    03. Listopad 2020. 19:57

Cure, čestitam svima koje ste rodile u međuvremenu! 😁🥳 Želim vama i vašim bebicama puno sreće, zdravlja, maženja i sve šta si poželite. ☺️ Čitala sam sve, ali sam zaboravila imena. 🤷🏽‍♀️🥴
    🔵
    Da se pohvalim, mi smo jučer došli kući, i uživamo. Mali se uvalio odmah nama u krevet i tako je spavao. Nisam mogla odoljeti! 😅☺️
    Puno papa, ali to je dobro jer je bio pao na težini pa nas je pedijatrica upozorila da pazimo 🙄, tako da sad papamo svaka 3 do 4 sata. 
    I moram pohvaliti Lucasa, baš je dobra beba (da se ne ureknem 🤞). Uopće ne plače, osim standardno ako je pelena puna ili ako hoće sisu. Mogu odraditi sve uz njega, i čak odspavam fino. 🙈🥰
    🔵
    Sretno svim curama koje su u terminu i čekaju da nešto krene. I sretno svim curama koje su rodile i sad kreću u svakodnevnicu sa svojim štrucama. ☺️😍

Marija1207
    03. Listopad 2020. 20:00

Ne razumin se baš u nosiljke,al sam rekla da to želim i da ću je sigurno nositi pa sam dobila za 600kn Ergobaby Embrance,do 11kg je..
    Procitala sam sve najbolje o njoj,pa je jedva cekam isprobat prvo da malena dode 🙄🤪

• LoMa
    03. Listopad 2020. 20:05

Strije ja nisam dobila nijednu u trudnoći, svaki večer se mazala i gledala je li koja došla...no dobila sam ih sa strane na trbuhu poslije poroda 👀 isto su plavkaste,izgleda ko da me netko izmlatio 🙈 a u bolnicu i ih nisam vidjela jer su sva ogledala sam za glavu...ili ih nije ni bilo? Pojma nemam 🤦🏼‍♀️

Dinosaurus
    03. Listopad 2020. 20:15

Ja imam elasticnu iz mullera. Kad bi mogla nosila bi bebu do kraja u njoj ali nije vise udibna kad beba dosegne nekih 7kg. Mozda djeluje na pocetku tlaka to vezat i sl ali stvarno je jednostavno a ful je udobno. Nosiljku imam Fredu. Bila sam zadovoljna ali mislim da cu uzet sad Tulu.
    Moja preporuka ti je da se uclanis u grupu na fb u kojoj se prodaju koristene nosiljke. Stvarno su sve u super stanju (admini jako paze na to). Bude ih po ok cijenama ako ne zelis platiti ful cijenu za novu. Oni svi savjetuju da se prvo kod nekog od savjetnika isprobaju nosiljke jer se moze dogoditi da je meni udobna a tebi ne (zbog grade tijela, visine itd.) ali evo meni je to bilo tlaka pa sam fredu kupila napamet i nisam se razocarala. Novu sam platila nekih 700 kn. 

keksic
    03. Listopad 2020. 20:22

Lepepa, čestitam! 🎉🎉🎉

Nosiljke - nama su prijatelji (grupa njih) uzela Ergobaby 360 (brijem da se tak zove) i jedva čekam da isprobamo. Osjećala sam se tad prenesposobno za marame, ali sad bi i to voljela probat, malo sam se okuražila 😂

Marta14
    03. Listopad 2020. 20:33

Ja imam ergobaby embrace i tulu, pa cu probati.. 

plavo_nebo
    03. Listopad 2020. 22:33

Mi se planiramo nosit jer ne znam kako bi sišli sa treceg kata bez lifta.. i jos kad cemo psa vodit u setnju....
    Nosiljka mi se cini najprakticnija za izlazak bez tate..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.