Hvala cure.
keksic oo da mentalno i fizičko izdržavanje, razumijem u potpunosti. Noćas sam od muke jer ne znam šta mu je krenula plakati. Pa nosaj ga, pa daj sisu pa pogledaj stanje u peleni pa kad konačno zaspe probam i ja zaspat, taman me uhvati san i ajmooo nova runda 🥺🥺
slatke_brigešto se tiče spavanja dojeći pa recimo da mi se dogodilo nekoliko puta 🤷🏽♀️… A vezano za pažnju, ima je non stop, od mene, dečka, bake, ujka.. Mislim da mu ne fali, ali opet tko će znati😒
Svaka je beba za sebe, ali meni se on tak ponaša kad je skok. Da se razumijemo, on mi po noći (od 2 do 4) općenito slabije spava i želi jest više puta, ali prije i nakon tog perioda lijepo zaspe. Ja ne razmišljam previše šta mu je kad zaplače - dam mu sisu 😂. Provjerimo pelenu više puta, ali generalno želi sisu ako kmeči. Ako te nastavi to mučiti, posavjetuj se s patronažnom, neće odmoć 😁
Hvala cure.
keksic oo da mentalno i fizičko izdržavanje, razumijem u potpunosti. Noćas sam od muke jer ne znam šta mu je krenula plakati. Pa nosaj ga, pa daj sisu pa pogledaj stanje u peleni pa kad konačno zaspe probam i ja zaspat, taman me uhvati san i ajmooo nova runda 🥺🥺
slatke_brigešto se tiče spavanja dojeći pa recimo da mi se dogodilo nekoliko puta 🤷🏽♀️… A vezano za pažnju, ima je non stop, od mene, dečka, bake, ujka.. Mislim da mu ne fali, ali opet tko će znati😒
Meni je patronažna rekla nikad dosta pažnje. Da je to faza koja bude prošla. I makar znam da je papal dati mu kad traži.zna povračati koliko je pun i dalje traži možda ne hranu nego cicu koja mu je kap utjeha za sve. Preko flaše znam da je primio dozu koja mu je dosta kao da još nema usis koji bi mu trebao pa da zato dojenje toliko traje. Lisci mali
Pozdrav svima 👋
Gledam jutros kroz prozor, fino sunčeko, mislim si mogli bi do dm-a mali i ja skoknuti na brzinu autom. Ali puše vjetar, baš dosta puše, i pisalo je 13 stupnjeva i tak sam na kraju odustala. Iako nema puno od parkinga do dm-a al ko zna kolko bi ja dugo prtljala s prebacivanjem jajeta na kolica i sl. A kak vi mame, idete van s bebama dok je vjetrovito?
.
Hvala za info za kapi, juril je deda u ljekarnu i počeo je opet malac prduckati 👍
.
Baš gledam, naše administratorice lista su izgleda i jedna i druga uzele pauzu od interneta 😉 zadnja lista beba se nalazi na strani 901 a trudnica u iščekivanju na str. 884. U tjednu koji slijedi bilo bi nam 7 trudnica na redu, a neke su već rodile 🙂
Trudnice u iščekivanju, kako su vaši trbuščići? Baš ne volite stavljat više slikice?
https://ibb.co/zR4F7X7 Moj je skoro pa u prvobitnom stanju. Danas bi nam bilo 42 tjedna. Prije dva tjedna, taman na punih 40, krenula je sukrvica i u noći trudovi...
A evo i moje profilne u nešto drugačijem izdanju 🤭
Budi se malac, pozdravljam vas sad.
Tina držim fige da poprave krov, nimalo ti sad ne treba još i selidba 🙄🤞🍀
Lijepi dan vam želim svima i ako se koja trudi, sretno! 🤞🍀🥰
Da se i mi javimo.. jučer u 18:29 stigao nam je Maks 🙂 mali slatki zamotuljak sreće od 3350 grama i 51 cm 😊 ♥️
Sve pohvale babicama u radaoni u ob zabok!
Da se i mi javimo.. jučer u 18:29 stigao nam je Maks 🙂 mali slatki zamotuljak sreće od 3350 grama i 51 cm 😊 ♥️
Čestitke ❤️❤️❤️❤️
Drago mi je da čujem još jedno lijepo iskustvo iz Zaboka 🙏
Dobro došao Maks 🥰 čestitam mami i tati, uživajte u Maksu 🥳🍀
Baš gledam, naše administratorice lista su izgleda i jedna i druga uzele pauzu od interneta 😉 zadnjalista bebase nalazi na strani 901 atrudnica u iščekivanjuna str. 884. U tjednu koji slijedi bilo bi nam 7 trudnica na redu, a neke su već rodile 🙂
Kratko ću se javiti a možda i ažuriram listu.
Imala sam u ponedjeljak smrtni slučaj u najužoj obitelji i jako me to potreslo, još se pokušavam nositi s time.
*
A osim toga u petak navečer moja draga prijateljica koja je preuzela listu, a i ja brzo za njom smo obje završile na hitnoj zbog visokog tlaka.
Sad tu čamimo i čekamo hoće li nas pustiti doma.
Meni je termin za dva dana i imam osjećaj da se bebica malo umirila otkako smo ovdje, fali bebici naša kuća, naši razgovori (Pupo i ja) fali tatin glas i sviranje gitare pupi.
*
Kome nisam čestitala želim sve najbolje čestitam hrabrim mamicama i bebicama ❤️💙
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Baš gledam, naše administratorice lista su izgleda i jedna i druga uzele pauzu od interneta 😉 zadnjalista bebase nalazi na strani 901 atrudnica u iščekivanjuna str. 884. U tjednu koji slijedi bilo bi nam 7 trudnica na redu, a neke su već rodile 🙂
Kratko ću se javiti a možda i ažuriram listu.
Imala sam u ponedjeljak smrtni slučaj u najužoj obitelji i jako me to potreslo, još se pokušavam nositi s time.
*
A osim toga u petak navečer moja draga prijateljica koja je preuzela listu, a i ja brzo za njom smo obje završile na hitnoj zbog visokog tlaka.
Sad tu čamimo i čekamo hoće li nas pustiti doma.
Meni je termin za dva dana i imam osjećaj da se bebica malo umirila otkako smo ovdje, fali bebici naša kuća, naši razgovori (Pupo i ja) fali tatin glas i sviranje gitare pupi.
*
Kome nisam čestitala želim sve najbolje čestitam hrabrim mamicama i bebicama ❤️💙
Ojoj a ja sam se baš nadala da ćeš se javiti s lijepim vijestima 😔 iskreno mi je žao 💕.
Izdrži(te) još malo, sretno! 🤞🍀💕💕
Ivy88-čestitam tiiii😘
Happymom- ima li kakvih znakova da bi moglo brzo?
Mene ne boli nista,apsolutno nista,preblazeno stanje dole 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji