Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    28. Rujan 2020. 07:04

Tejic slazem se sa teica
    Vjerovatno nesto iz tvoje prehrane bebicu ne pase ,znam da sam sa svojim curkom bas pazila sta jedem i pila samo vodu i opet imala do 3mj grčeve ,posle kao rukom odnesene .to valjda tako kod nekoga .neznam

...
    Ja sutra idem na svoj prvi pregled i vrh u bolnicu ,kao malo djete sam uzbudjena

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Unakit
    28. Rujan 2020. 07:50

Tina Antares,
    Evo cisto da pogledas nepromocivu zastitu koju sam narucila s Amazona za Cozee, polyester I pamuk,  dvije dodju I mogu se skroz navuc.
    Narucila sam po citanju komentara pa cemo vidjet.

Na ovo sivo vrijeme svim curkama i njihovim dragim bebicama zelimo ugodan dan I busice sa manje tegoba 💗

Tina.Antares
    28. Rujan 2020. 08:36

Unakit

Tina Antares,
    Evo cisto da pogledas nepromocivu zastitu koju sam narucila s Amazona za Cozee, polyester I pamuk, dvije dodju I mogu se skroz navuc.
    Narucila sam po citanju komentara pa cemo vidjet.

Na ovo sivo vrijeme svim curkama i njihovim dragim bebicama zelimo ugodan dan I busice sa manje tegoba 💗

Sad sam htjela naručiti, ne dostavljaju u RH. A na ebayu je duplo skuplje. Idem vidjeti je l bi rodakinja iz Slo preuzela, pa nekako nam dostavila. Hvala ti na info, po komentarima mi se isto čini da bi bila super. :)

Tina.Antares
    28. Rujan 2020. 08:46

Tejic Mana i ostale mame koje muku mučite s grčevima, kćer je grčeve počela dobivati 19ti dan. Pazila na prehranu, ne pazila imala ih je. Probali sve živo i neživo, najviše su joj pomogle Colocynthis granule od Homeolaba plus jastuk od koštica, masiranje i nošenje u sling marami. S tim da je moja imala i kolike(pravilni vrem period najčešće 7-10 navečer, tri do četiri puta tjedno) plus grčiće. Nama je pedijatrica objasnila da nisu svi grčevi kolike, niti kolike grčevi. Od ishrane se sjecam da sam izbjegavala kupus, krastavce, grahorice i sve što napuhuje i nas odrasle. Pila sam čajeve za dojilje plus čajeve za nadutost i probavu pa je kroz mlijeko se i njoj distribuiralo. Iako sam napravila i test period kad sam jela sve i nije bilo razlike neke prevelike(kolike su bile konstanta). Možda bi se naprezala nakon podoja mrvicu više, ali ne ništa puno da je ta razlika nam ukazala da je od onog što ja jedem
    Nema univerzalnog lijeka, dan danas uz sve tehnologije i napredak u medicini, ne zna se točan uzrok kolika. 
    Taj period jednostavno treba izdržati, pomoći im toplim dlanom i koža na kožu, pa sve ostalo nabrojano i čekati da prođu. Kod neke djece prolaze do 2mj, kod neke čak i do 5mj starosti. 

Sretno! 

plavo_nebo
    28. Rujan 2020. 08:47

Ja idem doma 🥳🥳 infekcija se povukla i pustaju me doma.. valjda necemo tako brzo nazad 😂

Napokon 2804
    28. Rujan 2020. 08:53

plavo_nebo

Ja idem doma 🥳🥳 infekcija se povukla i pustaju me doma.. valjda necemo tako brzo nazad 😂

Odlicno,  bas sam sretna da je sve ok... sad kuci pripremiti se do kraja 🥰🥰🥰

plavo_nebo
    28. Rujan 2020. 09:03

Napokon 2804

plavo_nebo

Odlicno, bas sam sretna da je sve ok… sad kuci pripremiti se do kraja 🥰🥰🥰

Sad doma prat robicu 😂😂 

Vita26
    28. Rujan 2020. 10:06

Plavo nebo odlicnoo🥰🥰🥰🥰

Vita26
    28. Rujan 2020. 10:08

Plavi nebo da da trebas 😂😂😂 pripreme sad jo do kraja sta nisi stigla 🤗🤗
    Ja sam sve pripremila jos mi ostale torbe

28. Rujan 2020. 10:41

Hej hej svima. 
    Uzivajte i drzte se i mame i bebe i mame u iscekivanju :)

Tejic ne znam ko je reko al ak imas viska zamrzni (avent ima vrecice 60 kn mislim ili dmove 25 kn mislim - imam obe vrste i iste su!) - dobro dode kad ces htjet otic malo van sama pa da ga muz moze nahranit ili da imas za svaki slucaj :)
    Ja npr imam viska mlijeka i jednom dnevno moram izdojit jos dodatno da se ne upale gospode, pa to zamrzavam nek se nade zlu netrebalo :)
    :* svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.