Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    28. Rujan 2020. 17:43

Skakavac

I ja bi napisala koju ric o grcevima. Prve je dobija na osmi dan zivota, osmi 🤯 nije ih tesko pripoznat, bas ko sta sve pisete. Place tj neutješno vristi, grci se, zacrveni u licu ko paprika i tako Mozd minutu. Onda ga pusti na kratko pa opet i tako u krug. Dosada nije trajalo duze od 15ak min, pola ure. Nama je pedijatrica rekla da nastavimo s k1d3 jer ga iskljucivo dojim, nastavit sa sab simplexom ali imat doma i neki od probiotika npr bio gaia koju san uzela i prije Pregleda. Ko sta i vidimo sve, od bebe do bebe. Nema formule za uspjeh, grceve triba progurat i nadat se da nece dugo trajat.
    Zelin vam svima sta vise uspjeha i jakih zivaca. Kad su ga uvatili prvi put, plakala san od muke jer mu nisan mogla pomoc. Ocajan osjecaj. I da, također i mi smo uzeli u Mullera vrićicu s nekakvim košticama ali jedanput smo koristili. 🙋‍♀️❣️

"vricicu s nekakvim kosticama" pa ja cu umrit 🤣
    Znaci dok san citala ovu tvoju recenicu zamislila san plasticnu vricicu za zamrzavanje mesa punu kostica od pojedenih trisanja. To je to. 🤣🤣

Bosco
    28. Rujan 2020. 18:22

kikic

Bosconadam se da sam stavila ispravan novi termin.

Hvala ti :) 
    ZuMama.  Ma svi mi i to kazu, nije bitno kad je termin, bitno kad se bebi da izac 🤭
    Mame u borbi s grcicima, sretno! 🤗

mc_mouse
    28. Rujan 2020. 18:44

Dinosaurus tek smo četvrti dan doma i hvata me ta krivnja, samo mi se place. Jadan ne želi zaspati bez mene, a Frane bas u to vrijeme ima svoje mušice koje traju od 22 do 3 ujutro! I onda jadan dođe u dnevnu sav tužan i zaspe mi na nogama ☹️☹️ Ugl da. Jako mi je teško sto mi fali vrijeme s njim, nadam se da će biti bolje kad se oporavim malo. 

Ketty1309
    28. Rujan 2020. 18:59

Evo i nas s pregleda, cura ima 2900 g, CTG uredan, pripremni trudovi se očitavaju, za tjedan dana kontrola u bolnici. Ako krenu trudovi na 10 minuta odmah u rodilište zbog antibiotika. Zrelost odgovara tjednima, tj. mjere glavice i trbuha a bedrena kost zaostaje 2 tjedna al kaže doktor da oko toga ne treba nikakva drama jer to samo znači da će biti niža. Kao što je rekao, nemoguće je dobiti da se sve mjere podudaraju jer ako izađete na ulicu i pogledate ljude, vidite da neki imaju veću glavu, neki manju, neki su viši, neki niži... 

• kikic
    28. Rujan 2020. 19:17

Napokon 2804

https://ibb.co/W5Z1q5S 🤫🤫🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰

Preslatko 😍
    Ketty super za pregled 🙂
    Svim mamama i bebama sretno s grcicima.
     Ja sam dobila savjet da pomaze sirup torminalis protiv kolika, to je na prirodnoj bazi, za bebice starije od 4 tjedna. Iako tu nema nekog pravila, svakome pomaze nesto drugo, valja probat pa vidit 

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Unakit
    28. Rujan 2020. 20:04

Kikic hvala za vodjenje liste. Demetria, odmori, mislimo na tebe 🤗
    Ketty super za pregled, prava curka

plavo_nebo
    28. Rujan 2020. 20:38

Sta se ovo desilo sa demetriom sad je kikic? 😅

keksic
    28. Rujan 2020. 21:00

Cure, čitam vas danas, ali nikako da se javim. Krenuo nam je jučer skok u razvoju, jeo je 100 puta dnevno i nikako se nismo naspavali. Nadamo se danas boljoj noći 😊. Cure koje krećete s dojenjem, a ne znate ništa o skokovima u razvoju (kao ja 😂), googlajte. Meni je ok objašnjeno na instagram profilu una.bridged (doula).
    *
    Vidim da pišete o grčevima, nadam se da se neću uskoro pridružiti toj raspravi (kao što se svi nadaju). Krenuli smo njemu davati Biogaiu po preporuci patronažne.
    *
    Demetria, odmori nam se 😁
    *
    Cure koje ste u isčekivanju, sretno. Neka vam ovi dani što lakše prolaze 😊😊

Tina.Antares
    28. Rujan 2020. 21:12

Napokon 2804

https://ibb.co/W5Z1q5S 🤫🤫🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰

prdslatko, meni su savršeni ti sa lijama 

Skakavac
    28. Rujan 2020. 22:01

Dinosaurus

Skakavac

I ja bi napisala koju ric o grcevima. Prve je dobija na osmi dan zivota, osmi 🤯 nije ih tesko pripoznat, bas ko sta sve pisete. Place tj neutješno vristi, grci se, zacrveni u licu ko paprika i tako Mozd minutu. Onda ga pusti na kratko pa opet i tako u krug. Dosada nije trajalo duze od 15ak min, pola ure. Nama je pedijatrica rekla da nastavimo s k1d3 jer ga iskljucivo dojim, nastavit sa sab simplexom ali imat doma i neki od probiotika npr bio gaia koju san uzela i prije Pregleda. Ko sta i vidimo sve, od bebe do bebe. Nema formule za uspjeh, grceve triba progurat i nadat se da nece dugo trajat.
    Zelin vam svima sta vise uspjeha i jakih zivaca. Kad su ga uvatili prvi put, plakala san od muke jer mu nisan mogla pomoc. Ocajan osjecaj. I da, također i mi smo uzeli u Mullera vrićicu s nekakvim košticama ali jedanput smo koristili. 🙋‍♀️❣️

"vricicu s nekakvim kosticama" pa ja cu umrit 🤣
    Znaci dok san citala ovu tvoju recenicu zamislila san plasticnu vricicu za zamrzavanje mesa punu kostica od pojedenih trisanja. To je to. 🤣🤣

Ne rugaj mi se 🤭 moje nisu od trisanja, nego ne kakvih sjemenki biljke, nez tocno. A koliko san trisanja pojila u sezoni, mogla san cili forum špicama opskrbit😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.