Ninche9 uzasno kako su tako odvratnim odjelu.
Nada i dalje probada i boli, jutros je tako jako me presjeklo kroz preponu ka trbuhu da sam samo stala i cekala hoce voda pljusnut, hocu ja upasti od boli… I evo sad klasična bol…
Očito zezaju ti bolovi, a bebica neće još van iako si već u terminu. Iznenadit će te ubrzo, to je sigurno. 🤗 ajme, ta neizvjesnost kad ne znaš kad će…
Meni je najgore što ja neću znati prepoznati prave bolove jer me stalno boli to u preponama i okolo, a još uvijek zatvorena. 🤷♀️
Jedva cekam, dosta mi je više, ne mogu ga dočekati... ja ni ne znam kakva je situacija dolje. Ako ne rodim do 5.10. Onda cu tek saznati. Uzas
Leia cestitam 🤗🍀
Ja sam odusevljena svime, svi su tu kad treba, ljubazni, pomazu, od sestre do nekog glavnog.. Jedina osoba koja mi se ne svida je nasa neka cistacica, ni ne pozdravi me..vidi se odakle je.
Ninche svaka cast sto gledas to vec sad
Mi sutra kuci, fali mi sin 😐
Nada i dalje probada i boli, jutros je tako jako me presjeklo kroz preponu ka trbuhu da sam samo stala i cekala hoce voda pljusnut, hocu ja upasti od boli… I evo sad klasična bol…
Očito zezaju ti bolovi, a bebica neće još van iako si već u terminu. Iznenadit će te ubrzo, to je sigurno. 🤗 ajme, ta neizvjesnost kad ne znaš kad će…
Meni je najgore što ja neću znati prepoznati prave bolove jer me stalno boli to u preponama i okolo, a još uvijek zatvorena. 🤷♀️
Jedva cekam, dosta mi je više, ne mogu ga dočekati… ja ni ne znam kakva je situacija dolje. Ako ne rodim do 5.10. Onda cu tek saznati. Uzas
Drži se! Kako god, bit će sve dobro na kraju. 🍀 Vjerujem da jedva čekaš. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jedva cekam, dosta mi je više, ne mogu ga dočekati… ja ni ne znam kakva je situacija dolje. Ako ne rodim do 5.10. Onda cu tek saznati. Uzas
Drži se! Kako god, bit će sve dobro na kraju. 🍀 Vjerujem da jedva čekaš.
Meni su danas na repertoar muz I mama stavili setanje, cak sam dobila i kabanicu u slucaju kiše 😂 tako da se sad pripremam za šetnju 😂
Demetria mene to što se piše za splitsko rodilište nije bilo uplašilo, išla sam nadajući se da nije baš tako, ali uvjerila sam se na svojoj koži da to nisu puke izmišljotine. U 20h su me spojili na drip, a ujutro u 8 sam rodila. Kako sam prvorotkinja nisam im bila idealna, vikala sam, zvala ih, molila da dođu..uglavnom me nisu doživljavali, nisu nikako dolazili u boks kraj mene, vidila sam ih di side, vidim da me čuju i da su tu, ali ne žele doć. Kako mi nisu dali klistir, stavljali su mi posudu par puta (ili je bilo da mogu po lancunu), kad bi molila da je dođu prominit jer je puna, nisu htjeli. Bila je neka sestra mlada koja se samo derala na mene. U 7h je došla druga smjena. Nemam riči kojima bih ih nahvalila, doktor Vulić, babica Gorana i ostali s njima...hrabrili me, objašnjavali kako tiskati, prolazili sve sa mnom, nisu se mrdnuli od mene. Stvarno su bili odlični. A noćnu smjenu želim čim prije zaboravit.
Na odjelu kako koja sestra, neke dobre, neke ajme. Neću baš u detalje. Ima toga što me smeta, ali ima i dobrih stvari.
Mamice koje ste bile odvojene od svojih beba, kad vam je mlijeko nadošlo? Meni još ništa nema, sestre mi nisu od pomoći, ne znam što napravit... Bilo je par kapljica kolostruma i s tim nisam ništa mogla, a kamoli da se bebi nosi.
Drži se! Kako god, bit će sve dobro na kraju. 🍀 Vjerujem da jedva čekaš.
Meni su danas na repertoar muz I mama stavili setanje, cak sam dobila i kabanicu u slucaju kiše 😂 tako da se sad pripremam za šetnju 😂
Super, možda šetnjica ubrza proces 😂🤞
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bosco sretno sutra na pregledu 🤞
I ako još tko ima sutra pregled nisam zapamtila 😬
Loknica strasno mi je zao sto to prozivljavas. Ne mogu si to ni zamisliti, nadam se da tako nesto necu dozivjeti jer me strah vlastite reakcije... saznaj njihova imena i prezimena, samo da ju pitas za prezime ce se usrat... vjeruj mi. Nemoj se bojat boriti za sebe imas pravo na pomoc. A sto se rice dojenja obrati se udruzi roda, i takoder im opisi svoje iskustvo poroda i to odmah sad (zeljezo se kuje dok je vruce) jer ce i oni mozda pomoc tebi i toj smjeni da se unormaliziraju. Ti si prosla lose, ali ako imas volje i zelje mozda mozes pomoci drugim majkama da ne dozive isto... eto ja mislim i trudim se vjerovati u to da nekad nesto mozemo promjeniti. To je moj stav... i ne zelim zmiriti na nepravdu.🤷♀️
Demetria mene to što se piše za splitsko rodilište nije bilo uplašilo, išla sam nadajući se da nije baš tako, ali uvjerila sam se na svojoj koži da to nisu puke izmišljotine. U 20h su me spojili na drip, a ujutro u 8 sam rodila. Kako sam prvorotkinja nisam im bila idealna, vikala sam, zvala ih, molila da dođu..uglavnom me nisu doživljavali, nisu nikako dolazili u boks kraj mene, vidila sam ih di side, vidim da me čuju i da su tu, ali ne žele doć. Kako mi nisu dali klistir, stavljali su mi posudu par puta (ili je bilo da mogu po lancunu), kad bi molila da je dođu prominit jer je puna, nisu htjeli. Bila je neka sestra mlada koja se samo derala na mene. U 7h je došla druga smjena. Nemam riči kojima bih ih nahvalila, doktor Vulić, babica Gorana i ostali s njima…hrabrili me, objašnjavali kako tiskati, prolazili sve sa mnom, nisu se mrdnuli od mene. Stvarno su bili odlični. A noćnu smjenu želim čim prije zaboravit.
Na odjelu kako koja sestra, neke dobre, neke ajme. Neću baš u detalje. Ima toga što me smeta, ali ima i dobrih stvari.
Mamice koje ste bile odvojene od svojih beba, kad vam je mlijeko nadošlo? Meni još ništa nema, sestre mi nisu od pomoći, ne znam što napravit… Bilo je par kapljica kolostruma i s tim nisam ništa mogla, a kamoli da se
Nisam bila odvojena ali tako je i meni kolostrum bio prva dva dana 3 je baš počelo nadolaziti samo ga stavljaj na sisu da si navuče bebi je to malo kolostruma zasad dovoljno. Pij dosta tekućine i pazi na hvat beba mora obuhvatiti što veći dio aerole da ti ne napraci ragade.
SANJA Ja isto nisam mogla nikad izdojiti ništa a uspješno dojila 10 mjeseci od toga 6 isključivo. Sam je odustao sa 10.
I ja sam imala strahove ali nisam odustajala i on je super napredovao.
url=https://lilypie.com]
Marta morala sam, nije mi dalo nesto mira ipak je i ona prosla svasta
Muz kaze nema veze pa ionako nece na izlozbu
Sortiraj odgovore
Najstariji