Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    05. Rujan 2020. 07:38

mc_mouse

Dinosaurusbas mi je drago sto ju je super prihvatio. Mi smo se isto opskrbili “poklonom od brace”, uzeli smo deset autića hot wheelsa i lego duplo Set sa autobusom, jer inače nas vozi u autu dok se igra sa lego duplo, pa ja moram biti na krovu jer ih samo dvoje stane u auto ili me stavi kod vatrogasca u kamion 😂😂😂 pa čisto da nebi bilo ljutnje u autobus nas stane svih četvero 😂😂😂

Hahaha tebe stavi na krov 😂😂😂😂
    Pametno za bus ;)
    *
    Jučer mi ova iz kluba dala dobru ideju što jos ponijeti u rodilište. Rekla mi je:Ja sam ponila deset frutek kasica i satrala sve u dva dana a kao nakon carskog moraš bit na caju i kompota , i lipo su me potirale na wc😂

Tako da idem u shopping

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    05. Rujan 2020. 08:21

Dobro jutro... 
    Noc uzasna, zaspala oko 1 i do sad sam isla jedno 6 puta na wc... nonstop osjećaj da cu se upiskiti.... menstrualni bolovi sinoc i jutros jaci nego sto su do sad bili, trbuh mekan na dodir... kako je vasa noc prosla?

• Crwena
    05. Rujan 2020. 08:39

Niti ja ne spavam najbolje ovih dana.. Svako malo idem na wc i onda se oko 5 razbudim skroz.. 
    Bila sam na zadnjem pregledu kod ginekologa u srijedu, dečko ima već 3 kile 🙈 do zadnjeg puta mi je pisalo zatvorena, a sad piše uloživa.. Nije mi ništa govorio pa nisam niti skužila dok nisam pročitala nalaz doma.. Da li se otvaram? Uzeo je i bris na streptokok pa čekam nalaze još tjedan dana.. 
    Rekli su mi da bolnice ne naručuju prije 38tt pa sad se ne žurim s naručivanjem.. Kad ste se vi naručile prvi put u bolnicu? 

Ninche9
    05. Rujan 2020. 08:47

Mcmouse mi smo nasem isto uzeli autice i doktorski set i onaj veliki katalog lego jer on to obozava citati i listati sto sve tu ima lijepog. To su mu knjige "za skolu" tako se igra 
    Napokon ako problemi s pisanjem potraju mozda da odes doktotici cisto da ti provjere urin da nebi bila jos i neka upala. Ili mislis da se samo fini smjestio na mjehur?
    Mene nesto od nocas boli zub a bila sam na kontroli kod zubara prekjucer da ne povjerujes

Ninche9
    05. Rujan 2020. 08:52

Tina Antares ti ces roditi kod kuce pa sam se sjetila, na fejsu ima stranica Nicole Monet - Birthing Stories, zena se bavi fotkanjem poroda kod kuce..
    Znaci predivno nesto.. Mozda slike nisu za svakog jer nema cenzure,sve bude bas onako kako jest, 
    al kad vidim koliko je to drukcije od bolnice i onako iskonski skoro da i ja pozelim..

Napokon 2804
    05. Rujan 2020. 09:22

Ninche9

Mcmouse mi smo nasem isto uzeli autice i doktorski set i onaj veliki katalog lego jer on to obozava citati i listati sto sve tu ima lijepog. To su mu knjige "za skolu" tako se igraNapokon ako problemi s pisanjem potraju mozda da odes doktotici cisto da ti provjere urin da nebi bila jos i neka upala. Ili mislis da se samo fini smjestio na mjehur?
    Mene nesto od nocas boli zub a bila sam na kontroli kod zubara prekjucer da ne povjerujes

Onu vecer kad sam otisla na hitnu radi bolova su mi uzeli urin, sve uredno... tako da je vjerojatno od malenog...

Tejic
    05. Rujan 2020. 09:32

Jutroo svima 🙂
    Talija i Happymom a bh kontrakcije imate u paketu s time? 
     Ja sam ih cijelu noc skoro imala al samo bi se trbuh stvrdnuo nisu bile bolne, sve do sad evo zadnje ujutro koja me zafrknula ko da zescu mengu imam🤔
    Ninche i ja bas pogledala sad stranicu koju si predlozila, volim kad je sve tak izravno i bez cenzure prikazano. Bar znam kak ce izgledati 😁😊
    Crwena bas lijepoo samo nek decko raste 😊 moguce da si se pocela lagano otvarati al nije nista strasno ak pise samo uloziva. Ja sam prvi puta bila u bolnici na pregledu sa 37+2 🙂

Tina.Antares
    05. Rujan 2020. 09:47

Ninche9

Tina Antares ti ces roditi kod kuce pa sam se sjetila, na fejsu ima stranica Nicole Monet - Birthing Stories, zena se bavi fotkanjem poroda kod kuce..
    Znaci predivno nesto.. Mozda slike nisu za svakog jer nema cenzure,sve bude bas onako kako jest,
    al kad vidim koliko je to drukcije od bolnice i onako iskonski skoro da i ja pozelim..

ima predivnih stranica i na fb i na ig. naša doula će slikati sve. jedan od poticaja za porodom doma je upravo bilo citati te price, vidjeti slike. imam i nekoliko snimki kućnog poroda. da su naše bolnice barem upola kao u njemačkoj ili uk pa da uz svu bol koja je prisutna ti barem osoblje ne radi presing ne bi bilo ovoliko horor priča iz hrvatskih rodilišta. a uostalom tamo gdje se ne osjećaš ugodno, normalno da ćeš samu sebe zastopati pa se žene umjesto oksitocinom koji potiče porod napune adrenalinom i sve stane. 
    zaista je drugačije i jako se veselim! :) 

Happymom
    05. Rujan 2020. 09:52

Tejic

Jutroo svima 🙂
    Talija i Happymom a bh kontrakcije imate u paketu s time?
    Ja sam ih cijelu noc skoro imala al samo bi se trbuh stvrdnuo nisu bile bolne, sve do sad evo zadnje ujutro koja me zafrknula ko da zescu mengu imam🤔
    Ninche i ja bas pogledala sad stranicu koju si predlozila, volim kad je sve tak izravno i bez cenzure prikazano. Bar znam kak ce izgledati 😁😊
    Crwena bas lijepoo samo nek decko raste 😊 moguce da si se pocela lagano otvarati al nije nista strasno ak pise samo uloziva. Ja sam prvi puta bila u bolnici na pregledu sa 37+2 🙂

Jucer mi nije bilo sa bh. Inace, dosta cesto ih iman, jednon cak i pravilne pa san pomislila da nisu mozda i prave kontrakcije hah. I da, svaki dan iman menstrualne bolove koji su nekad u kombinaciji sa bh

05. Rujan 2020. 09:58

Dobro jutro 👋🤰🤱
    Evo prenosim https://ibb.co/XCyk5hX

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.