Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    05. Rujan 2020. 20:00

enana

Bas si gledam sta jos moram kupit za u torbu, pa me zanima:
    - jel trebam i maske ponijeti il dobijem u bolnici? Jel se u sobama isto moraju imati maske npr.kad je vizita?
    - jeste nosile i vitamine u bolnicu? Mislim npr.na prenatal i zeljezo jer ih planiram nastavit piti i nakon poroda…

moje su iz kluba rekle da ponesem 5-6 maski jer će mi trebati, da im je na porodu maska bila cijela mokra...
    U sobi ne nosiš osim kada netko uđe od osoblja moraš odmah staviti masku.
    I da one su ponijele vitamine one što su dobili 4 uzorka besplatna elemama. Ali pitaj u prvoj viziti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

enana
    05. Rujan 2020. 20:04

Hvala Demetria 🤗

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• ela32
    05. Rujan 2020. 21:19

Evo da se i mi javimo! Danas nam je u 15 i 15 stigla nasa Nika!! 3370g i 49cm.. zdrava je sto je najbitnije! Porod prosao odlicno 😊😊
    Ujutro na pregledu otvorena 6 prstiju, odvode me u radjaonu, daju drip u 12sati,  nakon 2 sata bez ikakvih bolova otvorena 8 prstiju, u 2 sata buse vodenjak. Od pola 3 krecu jaki bolovi ali u 3 i 15 bebica je vec vani!!

05. Rujan 2020. 21:22

Ela Cestitam!! Brz oporavak i da sto prije idete kuci 🥰🥰🥰

Shine
    05. Rujan 2020. 21:23

ela32

Evo da se i mi javimo! Danas nam je u 15 i 15 stigla nasa Nika!! 3370g i 49cm.. zdrava je sto je najbitnije! Porod prosao odlicno 😊😊
    Ujutro na pregledu otvorena 6 prstiju, odvode me u radjaonu, daju drip u 12sati, nakon 2 sata bez ikakvih bolova otvorena 8 prstiju, u 2 sata buse vodenjak. Od pola 3 krecu jaki bolovi ali u 3 i 15 bebica je vec vani!!

jooooooj cestitam od ❤️ Porod za pozeljeti, ovog puta nadam se bar slicnom scenariju ❤️ uzivajte i brz oporavak 😊

Zojo
    05. Rujan 2020. 21:23

ela32

Ujutro na pregledu otvorena 6 prstiju, odvode me u radjaonu, daju drip u 12sati, nakon 2 sata bez ikakvih bolova otvorena 8 prstiju, u 2 sata buse vodenjak. Od pola 3 krecu jaki bolovi ali u 3 i 15 bebica je vec vani!!

Juhuhu!!!!! Čestitke na malom zlatu, čuvajte se, pazite i mazite i baš mi je drago da ste vas dvije to tako lijepo i brzo obavile... Puno pusa i pozdrava

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Marta14
    05. Rujan 2020. 21:27

Prekrasno, za pozeljeti.. ela, cestitam!! 🤗💕🤗
    Dobrodosla malena 💕

AngelEyes
    05. Rujan 2020. 21:32

Ela čestitam 💕💕💕💕 
    Celaena sretno!!! 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Happymom
    05. Rujan 2020. 21:43

Ela cestitan na malenoj bebici... Nek je samo sreca prati kroz zivot 🌹🌹🌹❤️

Talija
    05. Rujan 2020. 21:45

Ela čestitke 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.