Bas si gledam sta jos moram kupit za u torbu, pa me zanima:
- jel trebam i maske ponijeti il dobijem u bolnici? Jel se u sobama isto moraju imati maske npr.kad je vizita?
- jeste nosile i vitamine u bolnicu? Mislim npr.na prenatal i zeljezo jer ih planiram nastavit piti i nakon poroda…
moje su iz kluba rekle da ponesem 5-6 maski jer će mi trebati, da im je na porodu maska bila cijela mokra...
U sobi ne nosiš osim kada netko uđe od osoblja moraš odmah staviti masku.
I da one su ponijele vitamine one što su dobili 4 uzorka besplatna elemama. Ali pitaj u prvoj viziti
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo da se i mi javimo! Danas nam je u 15 i 15 stigla nasa Nika!! 3370g i 49cm.. zdrava je sto je najbitnije! Porod prosao odlicno 😊😊
Ujutro na pregledu otvorena 6 prstiju, odvode me u radjaonu, daju drip u 12sati, nakon 2 sata bez ikakvih bolova otvorena 8 prstiju, u 2 sata buse vodenjak. Od pola 3 krecu jaki bolovi ali u 3 i 15 bebica je vec vani!!
Evo da se i mi javimo! Danas nam je u 15 i 15 stigla nasa Nika!! 3370g i 49cm.. zdrava je sto je najbitnije! Porod prosao odlicno 😊😊
Ujutro na pregledu otvorena 6 prstiju, odvode me u radjaonu, daju drip u 12sati, nakon 2 sata bez ikakvih bolova otvorena 8 prstiju, u 2 sata buse vodenjak. Od pola 3 krecu jaki bolovi ali u 3 i 15 bebica je vec vani!!
jooooooj cestitam od ❤️ Porod za pozeljeti, ovog puta nadam se bar slicnom scenariju ❤️ uzivajte i brz oporavak 😊
Juhuhu!!!!! Čestitke na malom zlatu, čuvajte se, pazite i mazite i baš mi je drago da ste vas dvije to tako lijepo i brzo obavile... Puno pusa i pozdrava
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Ela čestitam 💕💕💕💕
Celaena sretno!!!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Ela cestitan na malenoj bebici... Nek je samo sreca prati kroz zivot 🌹🌹🌹❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji