Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    05. Rujan 2020. 12:34

Ma kako god da se okrene luda kuća... nema mi veće traume od mjerenja temperature na ulasku u bolnicu i kod ginica. Fuj, q redovito se skuham u autu i slično...

Talija
    05. Rujan 2020. 13:37

Tejic, happymom.. ja il ne znam prepoznat il nemam bh. Stvrdi se tu i tamo trbuh al vise mislim da je to pokret malisana nego kontrakcija. Svega par puta me kao nesto zabolilo.. 🤷🏼‍♀️ Osim kaj hodam malo ko pingvin, imam trbuh i bole tu i tamo prepone/leđa - nebi ni rekla da se osjecam kao da sam trudna, tj. pred termin 🤷🏼‍♀️ Sve se nekako nadam da ce doci ranije, al me muce te kontrakcije ☺️
    I da.. trbuh mi se dosta spustio. Izmedu sisa i trbuha ide citav dlan, a nije bilo tako prije par dana...

Marta14
    05. Rujan 2020. 13:38

Haha meni su jednom mjerili temperaturu a ja cekala u redu na suncu pa je bilo 38.5, osjecala sam se ko kreten. Svi su me gledali..

Mame jel pazite sta jedete sad dok dojite?
    Ja moram sadbmalo zapisat (muzu)sta se moze jest i tak, da ne moram googlat kad rodim...
    Inace sad jedem ko luda, zadnjih tjedan dva, budim se u 6 ne zbog pisanja nego da idem jest 🙈

Ninche9
    05. Rujan 2020. 15:00

Dinosaurus kakvu kremu od welede preporucas za malu guzu? 

mara1992
    05. Rujan 2020. 15:01

Danas opet bio pregled ctg dobar otvorena 1,5 do 2 cm do glave doktorica kaže da sam se počela pripremati za porod sad kad će ko zna :)

url=https://lilypie.com]

mc_mouse
    05. Rujan 2020. 15:19

Marta nisam pazila ni sa prvim, ako bi na nešto reagirao tek bi onda izbacila. 
    A nije bas sad da misliš pojest odjednom lonac sarme ili cijelu glavicu kupusa za salatu, 3 tanjura graha i sl. 
    Ako primjetiš da mu je nešto zasmetalo, izbaciš. Nema bas logike u posebnoj ishrani jer svaka beba je drugačija. 
    Razvoj crijeva i grčevi je prolazna faza i ima je 90% beba. 

Tejic
    05. Rujan 2020. 15:48

mara1992

Danas opet bio pregled ctg dobar otvorena 1,5 do 2 cm do glave doktorica kaže da sam se počela pripremati za porod sad kad će ko zna :)

Mara uh ti si bar imala pregled danas, ja tek u ponedjeljak 🙈 ja si sve mislim da bi uskocila u toplu kupku 😆 mozda kaj potaknem 😀 cak su mi i ananas kupilii🤣

Talija
    05. Rujan 2020. 15:56

Tejic, ja 4 dana pijem sok od ananasa i jednu konzervu kompota pojela 🙈 vidjet cemo u pon da li se jos nesto otvorilo 😁

• celaena
    05. Rujan 2020. 16:26

Dobar dan :)
    Evo ja sam obavila zadnju kontrolu na Merkuru, stanje isto kao prije 2 dana. Sutra moram doci na hospitalizaciju i krecemo s indukcijom. Nadam se da ce ici brze nego prosli put 😅 trenutno me jos ne hvata panika, samo adrenalin 😁 
    Dosla doma i htjela se okupat jos jednom ko covjek prije poroda, a ono nemamo tople vode danas i sutra u zgradi 🤣 

Napokon 2804
    05. Rujan 2020. 16:33

celaena

Dobar dan :)
    Evo ja sam obavila zadnju kontrolu na Merkuru, stanje isto kao prije 2 dana. Sutra moram doci na hospitalizaciju i krecemo s indukcijom. Nadam se da ce ici brze nego prosli put 😅 trenutno me jos ne hvata panika, samo adrenalin 😁
    Dosla doma i htjela se okupat jos jednom ko covjek prije poroda, a ono nemamo tople vode danas i sutra u zgradi 🤣

Znaci rado bih ti udjelila svoju kadu 😂
    Sretno sutra, da bude što brže i bezbolnije i da se uskoro ti i tvoje zlato mazite 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.