Ma kako god da se okrene luda kuća... nema mi veće traume od mjerenja temperature na ulasku u bolnicu i kod ginica. Fuj, q redovito se skuham u autu i slično...
Tejic, happymom.. ja il ne znam prepoznat il nemam bh. Stvrdi se tu i tamo trbuh al vise mislim da je to pokret malisana nego kontrakcija. Svega par puta me kao nesto zabolilo.. 🤷🏼♀️ Osim kaj hodam malo ko pingvin, imam trbuh i bole tu i tamo prepone/leđa - nebi ni rekla da se osjecam kao da sam trudna, tj. pred termin 🤷🏼♀️ Sve se nekako nadam da ce doci ranije, al me muce te kontrakcije ☺️
I da.. trbuh mi se dosta spustio. Izmedu sisa i trbuha ide citav dlan, a nije bilo tako prije par dana...
Haha meni su jednom mjerili temperaturu a ja cekala u redu na suncu pa je bilo 38.5, osjecala sam se ko kreten. Svi su me gledali..
.
Mame jel pazite sta jedete sad dok dojite?
Ja moram sadbmalo zapisat (muzu)sta se moze jest i tak, da ne moram googlat kad rodim...
Inace sad jedem ko luda, zadnjih tjedan dva, budim se u 6 ne zbog pisanja nego da idem jest 🙈
Danas opet bio pregled ctg dobar otvorena 1,5 do 2 cm do glave doktorica kaže da sam se počela pripremati za porod sad kad će ko zna :)
url=https://lilypie.com]
Marta nisam pazila ni sa prvim, ako bi na nešto reagirao tek bi onda izbacila.
A nije bas sad da misliš pojest odjednom lonac sarme ili cijelu glavicu kupusa za salatu, 3 tanjura graha i sl.
Ako primjetiš da mu je nešto zasmetalo, izbaciš. Nema bas logike u posebnoj ishrani jer svaka beba je drugačija.
Razvoj crijeva i grčevi je prolazna faza i ima je 90% beba.
Danas opet bio pregled ctg dobar otvorena 1,5 do 2 cm do glave doktorica kaže da sam se počela pripremati za porod sad kad će ko zna :)
Mara uh ti si bar imala pregled danas, ja tek u ponedjeljak 🙈 ja si sve mislim da bi uskocila u toplu kupku 😆 mozda kaj potaknem 😀 cak su mi i ananas kupilii🤣
Tejic, ja 4 dana pijem sok od ananasa i jednu konzervu kompota pojela 🙈 vidjet cemo u pon da li se jos nesto otvorilo 😁
Dobar dan :)
Evo ja sam obavila zadnju kontrolu na Merkuru, stanje isto kao prije 2 dana. Sutra moram doci na hospitalizaciju i krecemo s indukcijom. Nadam se da ce ici brze nego prosli put 😅 trenutno me jos ne hvata panika, samo adrenalin 😁
Dosla doma i htjela se okupat jos jednom ko covjek prije poroda, a ono nemamo tople vode danas i sutra u zgradi 🤣
Dobar dan :)
Evo ja sam obavila zadnju kontrolu na Merkuru, stanje isto kao prije 2 dana. Sutra moram doci na hospitalizaciju i krecemo s indukcijom. Nadam se da ce ici brze nego prosli put 😅 trenutno me jos ne hvata panika, samo adrenalin 😁
Dosla doma i htjela se okupat jos jednom ko covjek prije poroda, a ono nemamo tople vode danas i sutra u zgradi 🤣
Znaci rado bih ti udjelila svoju kadu 😂
Sretno sutra, da bude što brže i bezbolnije i da se uskoro ti i tvoje zlato mazite 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji