Imam frendicu koja je isto u Njemackoj i imala je sada nesto kao "ragledavanje i upoznavanje" bolnice gdje ce roditi. Upoznala je sestre, sve odjele, cijelu proceduru kak ide od pocetka poroda pa do izlaska, mogucnosti sve koje joj se nude, pa soba za obitelj il partnera...onak nevjerojatno koliko smo mi zaostali po tom pitanju i kolkoo nam je zdravstvo u banani..zgrozena sam da ako hoces da te tretiraju ko ljudsko bice doslovno moras platiti 20.000kn 😑😑
Pratnje na porodu...hm pa necu uzeti za pratnju nekog s ceste nego muza s kojim provodim vecinu svog vremena i s kojim spavam u istom krevetu..pa jbmu ak je on zarazen onda sam i ja... uff..a nazalost pretpostavljam da ako je pratnja s nama da se i doktori i sestre drugacije odnose prema nama 😑
Kettypa s obzirom da smiješ penicilin sve bi trebalo biti u savršenom redu. Jesi sad dobila antibiotike? Vaginalete?
Vaginalete i kremu koristim cijelu trudnoću preventivno zbog toga jer iza sebe imam spontani i dva prijevremena. Nadam se da će sve završiti dobro. Kod svih nas ovdje.
Dinosauruskako ste vi? Kako je sin prihvatio sestricu? :)
Citam sve ali budem u zaostatku pa dok procitam uleti nesto da ne stignem nista napisat i tkao u krug 😅
Mi smo super! Cura jede, spava i kaka 😄
Sin je odlicno prihvatio. Kupili smo mu poklon neki koji smo znali da ce volit i rekli da mu je to seka donila. Bio je odusevljen. Stalno ju zeli mazit po glavi i ljubit a kad dojim onda legne kraj nas ❤️
Btw ako nekog zanima recenzija - super zadovoljna Cozee kreveticem! Odlican! I evo na kraju smo kupili i sterilizator neki od Aventa jer moram jednu cicku izdajat stalno. Na njoj mi je uvucena bradavica pa ju bebolina nikako ne zeli prihvatit. Probala sa sesiricem isto nista pa ju izdajam dok cura malo ne ojaca i naraste 😁
Demetria kutak je savrsen 🥰🥰🥰🥰🥰
Dinosaurus drago mi je da uzivate i da se snalazite samo tamo nastavite, pusa velika 😘
Mc_mouse bas preslatka slikica 🥰🥰 mi smo danas odradili kao zadnje slikanje hahah mozda jos koju fotku sutra nabacimo da nam ostanu uspomene (ak ostanem u komadu 😁)
Demetria jako ste lijepo sredili 🥰
Halila hvala sto si podjelila svoje iskustvo, nadam se da se nece ponoviti ovakvo iskustvo i da ce ti ovaj puta proci sve po skolski 🥰
Curke koje ste vec rodile il ste u/pred terminima - znaci bol u trtici i guzi i donjem dijelu leda i preponama..jel to moze biti neki znak? 😂 il samo previse obracam paznju sad na sve 😂
Mc_mouse bas preslatka slikica 🥰🥰 mi smo danas odradili kao zadnje slikanje hahah mozda jos koju fotku sutra nabacimo da nam ostanu uspomene (ak ostanem u komadu 😁)
Demetria jako ste lijepo sredili 🥰
Halila hvala sto si podjelila svoje iskustvo, nadam se da se nece ponoviti ovakvo iskustvo i da ce ti ovaj puta proci sve po skolski 🥰
Curke koje ste vec rodile il ste u/pred terminima - znaci bol u trtici i guzi i donjem dijelu leda i preponama..jel to moze biti neki znak? 😂 il samo previse obracam paznju sad na sve 😂
Nevjerojatno hahaha
Evo taman ima 5 minuti san pocela osjecat bol u trtici i guzi. U preponama osjecan povremeno vec par dana. I isto se pitan je li to nekakav znak ili san poludila 🤔
Kettypa s obzirom da smiješ penicilin sve bi trebalo biti u savršenom redu. Jesi sad dobila antibiotike? Vaginalete?
Vaginalete i kremu koristim cijelu trudnoću preventivno zbog toga jer iza sebe imam spontani i dva prijevremena. Nadam se da će sve završiti dobro. Kod svih nas ovdje.
a antibiotik ti nije sad dao?
Ja sam vise luda s tim streptokokom. Imala
Ga i prvu trudnoću, nakon poroda odma prošlo. 20 tjedana u prvoj trudnoći pila antibiotike (ali imaj na umu da ja ne smijem peniciline i cefalosporine), dobila profilaksu na porodu intravenozno i mali je svejedno imao streptokok u SVIM brisevima.
-
Spontani sam imala u 10/2019. Ali ne zna se radi čega. Papa nalaz uredan kao i brisevi i urinokultura čak negativna na streptokok.
-
I sad mi je rađen bris prošli tjedan i pozitivan je. Ne mogu prestati misliti na moguće komplikacije, a samim tim sto ne smijem te prvoklasne antibiotike, znam da će mi dijete to dobiti.
Bas sam žalosna.
-
Još skupa dr i ja konstatiramo da nema smisla da me sad roka antibiotikom Sumamedom i vaginaletama, na kraju mi ih prepiše.
Mislim trujem si organizam za bezveze. 😭 a pomoći nema.
Dinosaurus bas mi je drago sto ju je super prihvatio. Mi smo se isto opskrbili “poklonom od brace”, uzeli smo deset autića hot wheelsa i lego duplo Set sa autobusom, jer inače nas vozi u autu dok se igra sa lego duplo, pa ja moram biti na krovu jer ih samo dvoje stane u auto ili me stavi kod vatrogasca u kamion 😂😂😂 pa čisto da nebi bilo ljutnje u autobus nas stane svih četvero 😂😂😂
Halila, hvala sto si podijela iskustvo.. i zelim ti svu srecu da ovaj put bude punooo bolje!!
Ja sam isto koma s ledjima,hodam ko po jajima,sve se bojim samo da me ne zakoci, grijem se i gmizem po tanu,a ne mogu lezat nikako, pa nesto napravim, pa legenm i tako, ko starica od 80godina.. uh.. al naprijed NISTA ne osjećam.. a mozda se i preforsiram, danas isto u setnji,kava, ma sve samo da krene 😬
Ovako to bude s ljetnim temp i salom :))) sal vuneni,la me spašava,a ne stisce. :-))
https://ibb.co/4Jfv1dq
Hvala ti! I ja se nadam da će ovaj put biti bolje 😂
Žalosno je da nas toliko ima s lošim iskustvima s poroda, kud je to bolno samo po sebi, još je malo kojem doktoru zaista stalo ženama olakšati. I ja mislim da bi bilo puuuno drugačije da muški rađaju. Pobrinuli bi se oni za sebe, odmah bi epiduralna bila obavezna. I još kojekakve droge 😂
Uglavnom, najvažnije da ste sve dobro i da su bebice žive i zdrave! Čuvajte se i mazite!
Banana drago mi je da tako pozitivno zvučiš i da ste se lijepo uhodali!
Mi sutra ulazimo u 32. tjedan. Skoro sve me dobro šišate u tjednima, malo koja je još tu, a da smo tu negdje po terminu. Ostat ću sama još malo. 😁
Nisi sama ima nas još ne brini.. Ali ni ja ne pišem stalno pogotovo sad jer imam razmak između dva pregleda 5 tjedana.. Pa ću drugi tjedan se javiti da novostima..
Nevjerojatno hahaha
Evo taman ima 5 minuti san pocela osjecat bol u trtici i guzi. U preponama osjecan povremeno vec par dana. I isto se pitan je li to nekakav znak ili san poludila 🤔
I ja imam uglavnom takve bolove. Rijetko kad zaboli negdje drugdje.. ovakvi prevladavaju. Jedva cekam pon, vidjet da li se jos kaj otvaram...
Sortiraj odgovore
Najstariji