Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Happymom
    05. Rujan 2020. 11:09

Cure, znate li kako se sada izlazi iz rodilista? Ima li nekakvih ogranicenja kod broja ljudi koji dolaze? Moze li se ono standardno doc koliko god zelis ljudi, da se slikaju svi, itd? 

Dinosaurus
    05. Rujan 2020. 11:27

mc_mouse

Dinosaurusbas mi je drago sto ju je super prihvatio. Mi smo se isto opskrbili “poklonom od brace”, uzeli smo deset autića hot wheelsa i lego duplo Set sa autobusom, jer inače nas vozi u autu dok se igra sa lego duplo, pa ja moram biti na krovu jer ih samo dvoje stane u auto ili me stavi kod vatrogasca u kamion 😂😂😂 pa čisto da nebi bilo ljutnje u autobus nas stane svih četvero 😂😂😂

Hahhaha 😁
    Bit ce isto odusevljen 😍
    Kod nas su trenutno hit motori i garaze, a za rodendan je dobio pravi bicikl ali mu je jos uvik malo velik pa ga moramo skrivat jer kad ga nade ne zeli sic s njega 🙈😁
    Ja sam u prvoj trudnoci skoro cilo vrime imala bolove u trtici jer je mali bio skroz nisko. Sad u ovoj malo manje ali pred kraj isto sam osijecala nelagodu nakon duzeg sjedenja i kod dizanja. Doduse imala sam ozljedu trtice kad sam pala sa snowboarda pa je mozda i zbog toga bilo osjetljivije.
    Evo potvrdujem jos jednom da su mi dr. Brown bocice odlicne. Weleda krema za guzu isto super! Koristim ju prvi put ali evo nakon jednog dana mazanja vise joj guza nije crvena a kaki non stop tako da 👍🏻
    Mi imamo 47cm i Next bodijici "first size" su nam bas onako taman. Mozda su se nakon pranja malo skupili i njoj je malo veca pelena ali sve skupa su joj bas onako lipo taman pa da se znate orijentirat 😊
    Ja pisem utiske ovako random pa ako kome pomogne super 😁😘😘

Demetria
    05. Rujan 2020. 11:28

Happymom

Cure, znate li kako se sada izlazi iz rodilista? Ima li nekakvih ogranicenja kod broja ljudi koji dolaze? Moze li se ono standardno doc koliko god zelis ljudi, da se slikaju svi, itd?

Znam da u Splitu te dočeka muž ili partner sa stvarima i idete doma, da trenutno ne dopuštaju zadržavanje u krugu bolnice.
    S obzirom na situaciju bolje što manje ljudi

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    05. Rujan 2020. 11:49

Dinosaurus

mc_mouse

Dinosaurusbas mi je drago sto ju je super prihvatio. Mi smo se isto opskrbili “poklonom od brace”, uzeli smo deset autića hot wheelsa i lego duplo Set sa autobusom, jer inače nas vozi u autu dok se igra sa lego duplo, pa ja moram biti na krovu jer ih samo dvoje stane u auto ili me stavi kod vatrogasca u kamion 😂😂😂 pa čisto da nebi bilo ljutnje u autobus nas stane svih četvero 😂😂😂

Hahhaha 😁
    Bit ce isto odusevljen 😍
    Kod nas su trenutno hit motori i garaze, a za rodendan je dobio pravi bicikl ali mu je jos uvik malo velik pa ga moramo skrivat jer kad ga nade ne zeli sic s njega 🙈😁
    Ja sam u prvoj trudnoci skoro cilo vrime imala boloveu trtici jer je mali bio skroz nisko. Sad u ovoj malo manje ali pred kraj isto sam osijecala nelagodu nakon duzeg sjedenja i kod dizanja. Doduse imala sam ozljedu trtice kad sam pala sa snowboarda pa je mozda i zbog toga bilo osjetljivije.
    Evo potvrdujem jos jednom da su mi dr. Brown bocice odlicne. Weleda krema za guzu isto super! Koristim ju prvi put ali evo nakon jednog dana mazanja vise joj guza nije crvena a kaki non stop tako da 👍🏻
    Mi imamo 47cm i Next bodijici "first size" su nam bas onako taman. Mozda su se nakon pranja malo skupili i njoj je malo veca pelena ali sve skupa su joj bas onako lipo taman pa da se znate orijentirat 😊
    Ja pisem utiske ovako random pa ako kome pomogne super 😁😘😘

Mozda bih trebala jos u shopping uzeti robice vel 50 😂😂😂
    Samo ti nama pisi, sve nam je bitno... a pogotovo to da cujemo da je curka dobro, da raste i da se ona i braco maze i paze... ❤❤❤❤

Princess Mimi
    05. Rujan 2020. 11:50

Happymom

Kad sam izasla uglavnom su samo tate cekale pred bolnicom.  Ali mislim da nema nekih ograničenja, samo ne smije nitko ulaziti. Sestra sve donese dolje i ti izlazis s njom i bebom.

Marta14
    05. Rujan 2020. 11:56

A kako ste sa bebom do dolje? Jastuk, AS ili nista? 

Bosco
    05. Rujan 2020. 12:07

Jutro 🤭
    Banana. Uvijek mi je drago kad se javis, bas super da je dobra bebica i bas mi je lijepo procitat da si si priustila kavu na miru. Mislim da hormoni soraju vise poslje poroda i da mami treba mira. Vjerujem da je istina ona : sretna mama, sretna beba 😁
    Dinosaurus. Samo ti pisi s cim si zadovoljna, s cim ne. Dobro ce nam svima doci savjet :) 

Napokon 2804
    05. Rujan 2020. 12:18

Marta14

U bolnici di cu ja roditi ne pustaju te sa odjela bez jajeta

Dinosaurus
    05. Rujan 2020. 12:19

Marta14

Za izlazak donese muz robicu i to da sestri. Jaje ostaje vani. Dok se ti obuces i sredis muz te ide odjavit s papirima koje mu je dala sestra. Meni je sestra prvo odnila torbe i to vani muzu pa se vratila i nosila bebu a ja sam bila slobodnih ruku da mogu sina zagrlit i uzet kad izidemo 😊 sestra stavi bebu u AS ispred rodilista i to je to ☺️ barem je tako u zadru 

Marta14
    05. Rujan 2020. 12:30

Ok tako ce nekako biti vjerojatno, vidjet cu kak je.. Napokon ne pustaju ni ovdje inace ali ne pustaju sad ni tatu sa jajetom i stvarima gore nego sestra dode po robu samo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.