Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • celaena
    04. Rujan 2020. 14:53

Skakavac joj, nadam se da ti nece sad rastegnut jos dugo, a opet ako je sve ok, mozda i bolje da ti daju jos malo vremena. Sretno svakako u bolnici!
    Ja se jedva drzim, satrao me ovaj tjedan sto s pregledima sto s adaptacijom maloga na novi vrtic.
    Trenutno me najvise muce hemoroidi :( mazem Hemopropinom svaki dan, a oni su sve gori i gori.. evo danas krvare cak i dok nisam na wcu :/ ne znam u kojem stanju cu bit za vikend, vec sad mi je izazov sjediti ili stajati/hodati. Pitat cu i sutra na pregledu jel imaju kakav savjet, pa makar zadnji tren. Boli me i dok lezim. 

mc_mouse
    04. Rujan 2020. 15:33

Dinosaurus kako ste vi? Kako je sin prihvatio sestricu? :)

Bosco
    04. Rujan 2020. 15:42

Vidim da imate problema s spavanjem, ja isto.. Jucer legla oko 12, do 3 ujutro zujala okolo, zaspala, probudila se u 9:45, reko idem probat jos malo, probudim se u 12 🤭
    Iscjedak mi je isto nekako pojacan danas, boli me trtica. 🙄

Skakavac
    04. Rujan 2020. 15:56

celaena hvala ti lipa ❣️🤗 ma kako bilo, proc ce. Samo to sebi mantran 😅🤷‍♀️ ufff zaj mi je sta te tako smetaju hemeroidi.. Ne znan za nista osim za hemopropin i domacu mast. Bas krajem pet mj, u devetom mj trudnoće, kumu su satrali isto hemeroidi. Nista sa sobom nije mogla, a uz nju malena od dvi godine. Kaze ni lezat ni sidit, nista. Pa je otisla kirurgu, zariza ih joj je pa je ka malo popustilo. Na njenu sricu, po drugi put je na cara rodila za nakon desetak dana, pa joj se hemeroidi nisu dodatno aktivirali na porodu.. Sad kaze da su joj manji ali i dalje strepi. Jako ruzno bas. Drzin fige da popusti prije poroda. 

• kokica37
    04. Rujan 2020. 16:24

Evo i mene sa izgleda zadnjeg pregleda...
    Malo mi nesto ne stimaju nalazi i umjesto 26.09., zele bebu van iduceg petka, 11.09. 
    Pa sam odlucila da idem na carski, indukciju necu. Pogotovo nakon ovih par losih iskustava zadnjih dana...
    Moram priznati da sam malo potresena, ali je plan da se saberem uskoro i napravim listu sto jos trebamo napraviti, i onda to napravimo i amen. 
    Mislim, sutra sam 37+0, nemam spakiranu torbu😁

Unakit
    04. Rujan 2020. 16:47

isabelagregorijan

Napokon 2804

isabelagregorijan

Bok curke! Javljam za pregled danas! Kaj mi mozete malo pomoći pliz! Danas ravno 31 tt, beba 1700 grama…
    Uvijek je bila naprednija za tjedan i pol, a sad je skroz usporila, u dva i pol tjedna je dobila samo 200 grama…
    Drugo, mjerila je protoke i rekla da su uredni, medutim kad je došla do mozga htjela je ulovit, al aparat nije ništa ulovio, kaze ona vidim da pulsira, al aparat ne očitava…kaj na mozgu treba vidjeti doplerom? Bas sam se zabrinula 🙈
    A kaj se mene tiče, cerviks 33 mm, zatvorena, t oblik, kontrakcije ne utječu na nista hvala bogu!
    A za ove mjere na uzv i to, utjesite me ♥️

Pojma nemam iskreno, meni je dr gledala da li imaju te komore nekakve i neke mjere uzimala i to je to… koliko se ja sjecam…
    Moj je u 33 tjednu bio 2170 grama…
    Kad ti je sljedeci pregled?

Mozak i svi organi i sve je super razvijeno…al me to neko oulsiranje u mozgu nečega zbunilo…
    Idući je za 3 tjedna, 24.9.

Isabela, te mjere su sasvim ok za 31.tjedan, cak i iznad sredisnje vrijednosti. Doppler srednje mozdane arterije moze bit neuspjesan ukoliko se beba mrdala a dr je nije imala zivaca loviti. 

Unakit
    04. Rujan 2020. 17:12

Napokon 2804

Čestitam svima na uspjesnim pregledima… 😘😘😘😘
    .
    Ja sam si danas osrednje, noc katastrofa, menstrualni bolovi, leđa, a trbuh mekan, nije uopće tvrd… jos muz biser najavio goste, a uopće mi se ne gleda ljude…

Napokon, isto s menom, curica se zarotirala 180', sve me boli koliko me tukla. Grijala sam sinoc ledja onim jastucicima sto idu u mikrovalnu. Ni jest, ni pit, diga mi se zeludac u nos. CTG bio ok (posto lezim meni ga rade svako jutro), po neka BH, a ja u out-u, ali sve velim s dobrim razlogom. Moze bit i vrijeme, ovdje je neka oblacina.

Unakit
    04. Rujan 2020. 17:17

Slatke brige I Lux, nek su vam bebice zive i zdrave a vi da se brzo oporavite 🥰💗😊

Napokon 2804
    04. Rujan 2020. 17:39

Unakit

Napokon 2804

Čestitam svima na uspjesnim pregledima… 😘😘😘😘
    .
    Ja sam si danas osrednje, noc katastrofa, menstrualni bolovi, leđa, a trbuh mekan, nije uopće tvrd… jos muz biser najavio goste, a uopće mi se ne gleda ljude…
    Napokon, isto s menom, curica se zarotirala 180', sve me boli koliko me tukla. Grijala sam sinoc ledja onim jastucicima sto idu u mikrovalnu. Ni jest, ni pit, diga mi se zeludac u nos. CTG bio ok (posto lezim meni ga rade svako jutro), po neka BH, a ja u out-u, ali sve velim s dobrim razlogom. Moze bit i vrijeme, ovdje je neka oblacina.

Kod mene kisa danima padala i sad upeklo sunce fuj... moj je glavicom skroz dole nabijen, i nema sanse po doktorici da ju izvuce, ali zato osjetim redovito kako prebacuje guzu i nogice... nek je on meni veseo, samo nek ne dira rebra i pluća...
    A zgaravica mi je danas na najjače... 

Joj a kad vidim kakve vi muke mučite bude me sramota ista reci... cure moje, izdržite!  ❤❤❤❤💙💙💙💙

nada23
    04. Rujan 2020. 18:11

Lux čestitaaam! 🎊🤗🥰 Žao mi je da si i ti imala negativno iskustvo na porodu, ali nadam se da ćeš to zaboraviti uz svoje malo zlato. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.