Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    30. Kolovoz 2020. 20:57

Dinosaurus a skoro svugdje je tako, na zalost. 
    Ali posto je vec u toplom valjda cete uskoro biti skupa 🍀E da li su vam se bebe smirile pred porod ili su bile aktivne kao inace?
    Joj kosa 😍😍Ja samo mislim na to hoce li imati kosu ili ne haha, i zamisljam je sa tamnom kosom. Ali i sina sam tako pa je celav izasao i kasnije poplavio 😁

Halila
    30. Kolovoz 2020. 20:57

Mimi čestitam! Leu stetno djetinjstvo želim, a tebi brz oporavak!
    Ostale, sretno! 

keksic
    30. Kolovoz 2020. 21:21

Dinosaurus - super vijesti i za dojenje i za topli krevet 😊😊
    Slatke brige, nadam se da će ti se sad pokrenuti malo 🙂

Demetria
    30. Kolovoz 2020. 21:24

Tejic

Uh znaci nisam jedina.. bas koma osjecaj..evo sad je okej al ne smijem se saginjati i previse naprezati misice 😬
    I jos jedno pitanje, kad planirate krstiti bebu? Ove godine jos, cekati proljece ili cekati bolju epidemiolosku sliku? 🤔

Mislim da ćemo mi iza nove godine do Uskrsa tako nekako.
    Ostavljam novac sastane da majci platim avionsku povratnu kartu jer će doslovno moći ostati maksimalno par sati i to je to.
    Pa mi doslovno bitna samo ona, muž, svećenik, kum/kuma i svekrva. Drugi mi nisu toliko neophodni.
    Pošto ne znam kad će majka prije moći vidjeti bebicu osim preko video poziva 😔😔

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• LoMa
    30. Kolovoz 2020. 21:28

Dojenje-pijem puno tekućine,ugl vode,pijem i čaj za dojilje i imam juhe za ručak 🙂
    Sto se položaja tiče Dinosaurus dojim ga sjedeći, nisam još ništa drugo probala...ma nije mi nikako jasno kak sad najednom to,a dojila sam ga isto tak i bilo je sve oke. Mislim da nije da previše pojede jer po cici imam max 40ml. ( znam jer se izdajam već skoro 2mj),a on sad jede obroke po 70ml.... sve vise shvaćam zašto je to dojenje tak izazovno....taman krene dobro i onda opet nesto

30. Kolovoz 2020. 21:30

Slatkebrige supeer mozda je krenulo nesto , drzim figeee!! 

Napokon 2804
    30. Kolovoz 2020. 21:37

Slatke_brige toooooo sretnoo 😘😘😘

30. Kolovoz 2020. 21:55

Drage moje. Koji su vasi prvi simptomi bili prije saznanja za trudnocu? Dal je moguce ko konzumira cigarete da ih ne osjeti, jednostavno bez okusa kafa i cigara?  🙄

Tejic
    30. Kolovoz 2020. 22:07

Ima2

Drage moje. Koji su vasi prvi simptomi bili prije saznanja za trudnocu? Dal je moguce ko konzumira cigarete da ih ne osjeti, jednostavno bez okusa kafa i cigara? 🙄

Ja nisam skoro nista od simptoma imala, tj. klasicni simptomi ko pred menstruaciju. Nakon 3 dana kasnjenja M napravila test i bio je pozitivan. Posto mi je M dolazila uvijek tocno na dan, pretpostavljali smo da cemo ugledati + 😊
    Al puno frendica sam cula da im se zgadila cigareta i kava sto kod mene nazalost nije bio slucaj 🙄

plavo_nebo
    30. Kolovoz 2020. 22:12

Slatke brige sretno :)

Krštenje mi cemo na proljece da moze biti na otvorenom.. planiramo zvati malo više ljudi jer je svadba sad bila minimalni broj pa cemo zvati i ove sto nismo na svadbu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.