Leia ne uznemiravaj se previše. Meni je sa 30 tjedana bilo da je posteljica malo kalcificirana, a to se inace pocinje dogadat sa 34 tjedna najranije,ali već na narednon pregledu nije bilo napretka u ton sazrijevanju i sve je ok. Isto mi je receno da bi se moga rodit prije ako se to nastavi i strasno san se pripala.
Slatke brige nadan se da imas vec svoje malo zlato u rukama ❤️❤️
Pozdrav cure. Evo i nas s pregleda. Imamo 1800 g, curka se okrenula glavicom dole i zato imam te preobadajuce boli u zdjelici. Dr kaze da je sve ok, odgovara tjednima. Jedino sam vidila da je bedrena kost za dva tjedna manja po uzv al kad on kaze da je ok onda neka bude tako. Plodne vode ima dovoljno i kontrola nam je za tri tjedna.
Jutros smo vadili i ogtt, cekam jos zadnje vadjenje.
Mimi cestitke od srca, Slatke brige sretno i da prodje cim brze i bezbolnije.
Ostalim curkama zagrljaj i pazite se😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Leia ne uznemiravaj se previše. Meni je sa 30 tjedana bilo da je posteljica malo kalcificirana, a to se inace pocinje dogadat sa 34 tjedna najranije,ali već na narednon pregledu nije bilo napretka u ton sazrijevanju i sve je ok. Isto mi je receno da bi se moga rodit prije ako se to nastavi i strasno san se pripala.
Slatkebrige nadan se da imas vec svoje malo zlato u rukama ❤️❤️
Hvala ti. Ma mene brine to što u Petrovoj ne rade uzv na svakom pregledu. Eto sad će biti 2 mjeseca da mi ga nisu radili a vode me pod visokorizičnu trudnoću. I onda ako se nešto dogodi oni nemaju pojma. A ja ne znam dal se pogoršanje posteljice može nekako osjetiti ili postoje neki simptomi. Ne znam na što treba reagirat a na što ne. Zato me zanima što će sutra reći na sve. Vjerujem da će biti sve oke ali mirnije bih spavala da znam što očekivati
Slatke brige. Sretno! Nadam se da je proslo i da imas bebicu u rukama 💕
Dinosaurus. Bas lijepo ime :)
Princess Mimi čestitam!! 🤩🎉💕💕💕
Slatke brige sretno!! Brz i lagan porod želim 🍀🍀
Hvala ti. Ma mene brine to što u Petrovoj ne rade uzv na svakom pregledu. Eto sad će biti 2 mjeseca da mi ga nisu radili a vode me pod visokorizičnu trudnoću. I onda ako se nešto dogodi oni nemaju pojma. A ja ne znam dal se pogoršanje posteljice može nekako osjetiti ili postoje neki simptomi. Ne znam na što treba reagirat a na što ne. Zato me zanima što će sutra reći na sve. Vjerujem da će biti sve oke ali mirnije bih spavala da znam što očekivati
Jesu li ti mozda spomenili stupanj do kojeg je sazrila? Odgovor moje gin na pregledu sa 34 tjedna na pitanje triban li se brinit zbog posteljice je bia da je ona tek na prvon od tri i da se to ne moze dogodit bas priko noci da dođe do alarmantne razine.
Jedino sta mozes napravit je pratit pokrete i jest kvalitetno, ako pusis prestani ili smanji na minimum. Ali ne moras onako strogo brojat 10 pokreta, vise obrati paznju ima li nagle znacajne razlike u pokretima i to je to. Ako se slucajno dogodi da ima onda se smiri koliko mozes i broji pokrete do 10 tek tad. Svakako se oni sad pomalo smiruju u ovin visin tjednima tako da ne tribas odma dignit paniku.
Jesu li ti mozda spomenili stupanj do kojeg je sazrila? Odgovor moje gin na pregledu sa 34 tjedna na pitanje triban li se brinit zbog posteljice je bia da je ona tek na prvon od tri i da se to ne moze dogodit bas priko noci da dođe do alarmantne razine.
Jedino sta mozes napravit je pratit pokrete i jest kvalitetno, ako pusis prestani ili smanji na minimum. Ali ne moras onako strogo brojat 10 pokreta, vise obrati paznju ima li nagle znacajne razlike u pokretima i to je to. Ako se slucajno dogodi da ima onda se smiri koliko mozes i broji pokrete do 10 tek tad. Svakako se oni sad pomalo smiruju u ovin visin tjednima tako da ne tribas odma dignit paniku.
Nije mi rekla koji je stupanj. Rekla je samo da će me vjerojatno ostavit tamo negdje do 37. ili 38. tjedna pa onda poroditi.
Malenoga osjetim svaki dan, bude čak i neugodno dok se namješta. Ima periode kad je ful aktivan i onda dio dana ništa. Ali to mi je sve normalno. Ne paničarim još 😂 prošla sam baš svašta eto u ovoj prvoj trudnoći i maleni je borac pa me to brine. Više me brinu ti doktori koji po meni ne naprave posao kak treba. Ja bih bila puno mirnija da znam što me čeka. Samo se nadam da me ne budu ostavili u bolnici pred porod. To bi mi bila tlaka.
Hvala ti na savjetima 😘
Gonal čestitam na uspješnom pregledu 🥰😘
.
Slatke_brige nadam se da se vec mazite, iscekujemo javljanje 🥰
Slatke_brige jedva cekam vijesti 😍😍
Gonal cestitke na urednom pregledu 😊
Leia sretno sutra na pregledu, vjerujem da bude sve okej 😊
Napokon (mislim da si ti pisala) kak se ti drzis jel jos imas bolove i kontrakcije?
Ja dosla s redovnog pregleda..nismo nist detaljno radili posto sam u subotu izvanredno bila zbog sumnje na plodnu vodu. Sve je u redu, ctg ocitao jedan lazni trud al to je nista. U subotu mi je termin al ak se nista ne desava onda doci opet u ponedjeljak, a dalje cemo vidjeti.
Sortiraj odgovore
Najstariji