Mimi, čestitam na bebici!!
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Hahha takav je moj. On se dogovorio s malim da ne smije doć prije 23.8.jer nije htio da bude lav. Termin mi je 10.9. I postoje minimalne šanse da bude vaga, a mm to nikako ne zeli. Btw, ja sam vaga 😑
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Čestitam na rođenju malog Lea i želim brz oporavak!
I moj najmlađi kreće u prvi razred i svaki dan broji koliko još ima do škole. Nadam se da će tako i ostati. I ja se malo bojim da ne bi završila u bolnici i da propustim prve dane u školi. Isto je veeeelika maza i stalno mi je mali al promijenit će se to pomalo kako bude bebica rasla... Makar često bi voljela danikad ne odrastu.
Ja danas pečem ajvar od preko 100 kg povrća i još mi je stiglo 70 kg šljiva za pekmez 🤭.
Muž će s mlađim klincima ispeći roštilj i to hrpu da imamo i za sutra dok se bavimo s zimnicom.
Moj doktor sve gleda preko UZV al ovaj put sam bila i na pregledu jer sam se žalila na bilove pa je uzimao briseve i provjeravao jesam još zatvorena.
Veliki pozdrav svim našim bebicama i puno sreće mamama u iščekivanju! 🥰
Meni je stigao jedan kompletic sa aliexpressa
https://ibb.co/pvpYWw3
Pisalo je 0-3 mj a to je ogromno 😂😂na njemu je broj 70..
Kolica narucena jucer, sad je narucen i krevetic sa komodom i sad cekamo da dode 😍
Meni ti pokloni sad praktički nemaju smisla jer ono što ti je ostalo za kupiti je većinom nešto skuplje što ti u teoriji ne treba.
Bake su dale novac za krevetić ima mjesec dana, pa ćemo idući tjedan kupiti, kolegica je isto pitala davno što bi pa sam joj poslala ruksak za kolica solidne cijene i tako.
Jedino eto kad se bebica rodi ako hoće mogu kupiti haljinicu za curicu ili nešto za dečka što bude, ili pelene premda je i to upitno za veličinu i potrošnjj
Zato se meni sviđa američki đir što se prije daruju tamo oko polovice trudnoće tako nekako.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mimi čestitam i brz oporavak želim 🥰
Dojenje pokušala sam to na pila stati da podrugne pa nastaviti, opet je sve bljucnuo 👀
Nije mi jasno,dosad je normalno pojeo na prsima bez bljucanja, ovo je unazad par dana....evo čak sam mu i dozu podigla na 70ml i sve pojede na bocu i ne bljucne 👀
Mimi čestitam i brz oporavak 🎊🎊🎊
Tejić sad ćemo vidjeti koja će prva 🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji