Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    31. Kolovoz 2020. 07:47

Jutroo 😊
    Ja cisto super spavala s obzirom kolliko sam se morala dizati na wc i ulozak mijenjati radi vaginaleta koje moram koristiti radi onog iscjetka 😑😑
    Slatke_brige ohoo sretnoo i mozes ti too🤩🥳💪💪

31. Kolovoz 2020. 08:18

Slatke brige sretno!!! ❤️
    Dinosaurus i moj cvrcak je bio malo manje od 24 h na toplom kreveticu (kao promatranje) i prvo mi nisu nis govorili, onda sam pristojno, ali ustrajno inzistirala (ispitivala sestre i lijep zamolila da ih nazovu u krajnjoj liniji) i dosla mi je pedijatrica s neonatologije u 10 navecer reci da je sve ok, i slj dan nakon vizite na neonat mi je dosao lijecnik i isto objasnio sve i reko da ce mi ga dovest kroz par sati, i tak je i bilo... Tvoje dijete je, moraju te informirat. Drz se, nadam se da cete skoro bit skupa :)
    Skakavac mislim da si ti pitala (vjerojatno je prijateljica to radila, al opet) - muz moze imat bakteriju u spermi mislim koja onda pojede plod nakon par tjedana od zaceca (tak sam ja to shvatila, mozda nije doslovno tak) - pa ak nije da on napravi bris...to se rijesava antibiotikom (to mi pada napamet osim stvari koje su cure nabrojale)
    Sanja mi smo rodeni s 48 cm, i br 50 nam je mrvu veliki, al ok (s tim da ovisi i od kojeg proizvodaca br 50 - hm nam je veci, od nexta mislim - imam par bodica....) - al i 56 mu obucem i podfrknem rukave, pliva malo u tome, al ne smeta mu previse kad nikam ne mrda xD

Curke u terminu sretno 😘
    Cure na mirovanju sretno i sto manje tegoba zelim  😘
    Mame i bebe saljemo cmok

31. Kolovoz 2020. 08:43

Bananaupidami

Sanja mi smo rodeni s 48 cm, i br 50 nam je mrvu veliki, al ok (s tim da ovisi i od kojeg proizvodaca br 50 - hm nam je veci, od nexta mislim - imam par bodica….) - al i 56 mu obucem i podfrknem rukave, pliva malo u tome, al ne smeta mu previse kad nikam ne mrda xD

Ajoooj sve si zamišljam male ručice u maloj robici, to je tak slatko 😍🤩😍🥰😊

Demetria
    31. Kolovoz 2020. 08:53

Dinosaurus

Slatke brige sretnooo i hrabrooo!!😍Demetria kad budes azurirala listu mozes za nas upisati ime Lea 💞
    Kod nas jos nis nova, cekamo vizitu.
    Ugodan dan vam zelimo! 😘

Prekrasno ime :) 
    Staviti ću listu večeras ako netko rodi još danas :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

jasamja
    31. Kolovoz 2020. 08:53

Slatke brige sretno i neka prođe što brže i što bezbolnije 😊🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Hip_Hopsica
    31. Kolovoz 2020. 09:00

slatke_brige

S menom curka 24 sata je tu 😳😳😳 držite fige💙💙💙💪😊😊

Sretno draga!!! držim fige da traje čim kraće i da sve bude OK.
    Nisi rekla jel ti pukao vodenjak? Kad on ode onda tek kreće prava ludnica od trudova... traži drogu, u drogi je spas... hehehhe 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Ninche9
    31. Kolovoz 2020. 09:23

Hip_Hopsica

slatke_brige

S menom curka 24 sata je tu 😳😳😳 držite fige💙💙💙💪😊😊

Sretno draga!!! držim fige da traje čim kraće i da sve bude OK.
    Nisi rekla jel ti pukao vodenjak? Kad on ode onda tek kreće prava ludnica od trudova… traži drogu, u drogi je spas… hehehhe

Princess Mimi i Dinosaurus čestitam od srca 💜
    Hvala i na cestitkama povodom rodendana, dvije proslave sam izgurala i sad samo cekam da kren a tko zna kad ce 😅
    Hip Hopsica mi se razumijemo po pitanju drogice, ja sam u stanju sve uzeti samo da ne boli
    Jucer sam se malo prehladila

Marta14
    31. Kolovoz 2020. 09:24

Ima li neka iskustva sa rajskim plinom? 

Leia91
    31. Kolovoz 2020. 09:51

Slatke brige sretno!! Ja si ne mogu zamisliti koliko to može boljeti, ali uvijek se tješim za smo mi žene stvorene za to i da ćemo sve napravit za svoja mala sunca 😉❤
    Krštenje - iskreno nemam pojma. Zasad ništa ne planiramo, vidit ćemo ovisno o epidemiološkoj situaciji. Možda čak prije Božića u najužem krugu obitelji pa onda napraviti neku proslavu na proljeće. Nemam pojma iskreno 🤔
    Ja sutra imam pregled. Baš me zanima što će mi reći u bolnici. Prije 10 dana mi je privatnica na uzv rekla da imam kao nekakve rupice na posteljici što znači da dozrijeva i da će beba vjerojatno prije stići, ako ne carskim onda indukcijom 🙄 baš mi je grozno ovak kad ne znam što me čeka. Za vikend sam oprala robicu i sad mi je ostalo peglanje i slaganje pa budem slikala kroz par dana kad sve to posložim 😊
    Mene isto bole leđa i to s lijeve strane. Teže se dižem, i baš kao što je jedna od vas rekla točno osjećam težinu kad se okrećem s jednog na drugi bok. Ali još malo 💪💪

Vita26
    31. Kolovoz 2020. 10:00

Slatke brige sretno ti,da sto prije sve prodje ❤️🙏

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.