Jutroo 😊
Ja cisto super spavala s obzirom kolliko sam se morala dizati na wc i ulozak mijenjati radi vaginaleta koje moram koristiti radi onog iscjetka 😑😑
Slatke_brige ohoo sretnoo i mozes ti too🤩🥳💪💪
Slatke brige sretno!!! ❤️
Dinosaurus i moj cvrcak je bio malo manje od 24 h na toplom kreveticu (kao promatranje) i prvo mi nisu nis govorili, onda sam pristojno, ali ustrajno inzistirala (ispitivala sestre i lijep zamolila da ih nazovu u krajnjoj liniji) i dosla mi je pedijatrica s neonatologije u 10 navecer reci da je sve ok, i slj dan nakon vizite na neonat mi je dosao lijecnik i isto objasnio sve i reko da ce mi ga dovest kroz par sati, i tak je i bilo... Tvoje dijete je, moraju te informirat. Drz se, nadam se da cete skoro bit skupa :)
Skakavac mislim da si ti pitala (vjerojatno je prijateljica to radila, al opet) - muz moze imat bakteriju u spermi mislim koja onda pojede plod nakon par tjedana od zaceca (tak sam ja to shvatila, mozda nije doslovno tak) - pa ak nije da on napravi bris...to se rijesava antibiotikom (to mi pada napamet osim stvari koje su cure nabrojale)
Sanja mi smo rodeni s 48 cm, i br 50 nam je mrvu veliki, al ok (s tim da ovisi i od kojeg proizvodaca br 50 - hm nam je veci, od nexta mislim - imam par bodica....) - al i 56 mu obucem i podfrknem rukave, pliva malo u tome, al ne smeta mu previse kad nikam ne mrda xD
.
Curke u terminu sretno 😘
Cure na mirovanju sretno i sto manje tegoba zelim 😘
Mame i bebe saljemo cmok
Sanja mi smo rodeni s 48 cm, i br 50 nam je mrvu veliki, al ok (s tim da ovisi i od kojeg proizvodaca br 50 - hm nam je veci, od nexta mislim - imam par bodica….) - al i 56 mu obucem i podfrknem rukave, pliva malo u tome, al ne smeta mu previse kad nikam ne mrda xD
Ajoooj sve si zamišljam male ručice u maloj robici, to je tak slatko 😍🤩😍🥰😊
Slatke brige sretnooo i hrabrooo!!😍Demetria kad budes azurirala listu mozes za nas upisati ime Lea 💞
Kod nas jos nis nova, cekamo vizitu.
Ugodan dan vam zelimo! 😘
Prekrasno ime :)
Staviti ću listu večeras ako netko rodi još danas :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Slatke brige sretno i neka prođe što brže i što bezbolnije 😊🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
S menom curka 24 sata je tu 😳😳😳 držite fige💙💙💙💪😊😊
Sretno draga!!! držim fige da traje čim kraće i da sve bude OK.
Nisi rekla jel ti pukao vodenjak? Kad on ode onda tek kreće prava ludnica od trudova... traži drogu, u drogi je spas... hehehhe
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
S menom curka 24 sata je tu 😳😳😳 držite fige💙💙💙💪😊😊
Sretno draga!!! držim fige da traje čim kraće i da sve bude OK.
Nisi rekla jel ti pukao vodenjak? Kad on ode onda tek kreće prava ludnica od trudova… traži drogu, u drogi je spas… hehehhe
Princess Mimi i Dinosaurus čestitam od srca 💜
Hvala i na cestitkama povodom rodendana, dvije proslave sam izgurala i sad samo cekam da kren a tko zna kad ce 😅
Hip Hopsica mi se razumijemo po pitanju drogice, ja sam u stanju sve uzeti samo da ne boli
Jucer sam se malo prehladila
Slatke brige sretno!! Ja si ne mogu zamisliti koliko to može boljeti, ali uvijek se tješim za smo mi žene stvorene za to i da ćemo sve napravit za svoja mala sunca 😉❤
Krštenje - iskreno nemam pojma. Zasad ništa ne planiramo, vidit ćemo ovisno o epidemiološkoj situaciji. Možda čak prije Božića u najužem krugu obitelji pa onda napraviti neku proslavu na proljeće. Nemam pojma iskreno 🤔
Ja sutra imam pregled. Baš me zanima što će mi reći u bolnici. Prije 10 dana mi je privatnica na uzv rekla da imam kao nekakve rupice na posteljici što znači da dozrijeva i da će beba vjerojatno prije stići, ako ne carskim onda indukcijom 🙄 baš mi je grozno ovak kad ne znam što me čeka. Za vikend sam oprala robicu i sad mi je ostalo peglanje i slaganje pa budem slikala kroz par dana kad sve to posložim 😊
Mene isto bole leđa i to s lijeve strane. Teže se dižem, i baš kao što je jedna od vas rekla točno osjećam težinu kad se okrećem s jednog na drugi bok. Ali još malo 💪💪
Slatke brige sretno ti,da sto prije sve prodje ❤️🙏
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji