Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    30. Kolovoz 2020. 22:24

LoMa količina koji izdojiš ne mora biti ona količina koju on sam posisa i najčešće je manja. Oni uspiju navući više od ijedne pumpice. 

Happymom
    30. Kolovoz 2020. 22:43

Ima2

Drage moje. Koji su vasi prvi simptomi bili prije saznanja za trudnocu? Dal je moguce ko konzumira cigarete da ih ne osjeti, jednostavno bez okusa kafa i cigara? 🙄

Moguce je, zasto ne. Iako za sebe moran rec da mi cigare nikad nisu imale slađi okus i da je bia pravi teror ostavit ih se 😕
    Meni je prvi simptom bia neprekidni umor, neovisno o tome koliko spavala. Spavala san priko 15 sati dnevno, a lezala bi jos nekoliko i tako cilo prvo tromjesecje. Osim umora san imala povremena probadanja u donjen dijelu trbuha, podsjecala je na pms, ali bi menstruacija inace dosla dan nakon nekih bolova, a u ovon slucaju je izostala 😃

Vita26
    30. Kolovoz 2020. 22:59

Skakavac jako mi je zao prijateljice 😔
    Zelim njo svu srecu .. da ipak uzspije..ako nije radila trombofiliju nek obavezno to uradi.. 
    ja sam isto MPO pacientica,i svakakve pretrage sam radila kao i SmaliA ..nek se bori i vjeruje..❤️❤️❤️🌞🤗

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    30. Kolovoz 2020. 22:59

Slatke brige 🙏🙏🙏🙏🙏

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Skakavac
    30. Kolovoz 2020. 23:11

Vita26

Skakavac jako mi je zao prijateljice 😔
    Zelim njo svu srecu .. da ipak uzspije..ako nije radila trombofiliju nek obavezno to uradi..
    ja sam isto MPO pacientica,i svakakve pretrage sam radila kao i SmaliA ..nek se bori i vjeruje..❤️❤️❤️🌞🤗

Hvala ti draga ❣️ radili su test na trombofiliju i sve je uredu. Podilila san s njon sve sta su cure pisale pa se nadan se da nesto od toga pomoc u borbi za dalje.
    🙏

30. Kolovoz 2020. 23:49

Imam osijecaj da nam je slatkebrige mozda u bolnici 🤔🥰

• celaena
    31. Kolovoz 2020. 00:04

slatke_brige

Ode čep 😳😳😳💙💙💙

Juhuuu 😁 bit ce nesto!

Napokon 2804
    31. Kolovoz 2020. 00:10

Jedva čekam da se slatke_brige javi da je rodila... bez obzira što se i bez čepa moze izdrzati...
    .
    Ja sam relativno dobro dana, malac je malo mirniji nego inače,  mozda jer sam i ja cijeli dan u krevetu...

31. Kolovoz 2020. 00:12

Napokon i moj je danas mirniji tokom dana sam ga tu i tamo osijetila sad navecer je odlupao malo ali ne kao inace... ko zna do ceg je vrijeme ili nesto sve ima svoje

Napokon 2804
    31. Kolovoz 2020. 00:24

Onka

Napokon i moj je danas mirniji tokom dana sam ga tu i tamo osijetila sad navecer je odlupao malo ali ne kao inace… ko zna do ceg je vrijeme ili nesto sve ima svoje

Moze biti i do vremena, ili osjeti da sam ja uzasno nervozna i nestrpljiva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.