LoMa količina koji izdojiš ne mora biti ona količina koju on sam posisa i najčešće je manja. Oni uspiju navući više od ijedne pumpice.
Drage moje. Koji su vasi prvi simptomi bili prije saznanja za trudnocu? Dal je moguce ko konzumira cigarete da ih ne osjeti, jednostavno bez okusa kafa i cigara? 🙄
Moguce je, zasto ne. Iako za sebe moran rec da mi cigare nikad nisu imale slađi okus i da je bia pravi teror ostavit ih se 😕
Meni je prvi simptom bia neprekidni umor, neovisno o tome koliko spavala. Spavala san priko 15 sati dnevno, a lezala bi jos nekoliko i tako cilo prvo tromjesecje. Osim umora san imala povremena probadanja u donjen dijelu trbuha, podsjecala je na pms, ali bi menstruacija inace dosla dan nakon nekih bolova, a u ovon slucaju je izostala 😃
Skakavac jako mi je zao prijateljice 😔
Zelim njo svu srecu .. da ipak uzspije..ako nije radila trombofiliju nek obavezno to uradi..
ja sam isto MPO pacientica,i svakakve pretrage sam radila kao i SmaliA ..nek se bori i vjeruje..❤️❤️❤️🌞🤗
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Skakavac jako mi je zao prijateljice 😔
Zelim njo svu srecu .. da ipak uzspije..ako nije radila trombofiliju nek obavezno to uradi..
ja sam isto MPO pacientica,i svakakve pretrage sam radila kao i SmaliA ..nek se bori i vjeruje..❤️❤️❤️🌞🤗
Hvala ti draga ❣️ radili su test na trombofiliju i sve je uredu. Podilila san s njon sve sta su cure pisale pa se nadan se da nesto od toga pomoc u borbi za dalje.
🙏
Jedva čekam da se slatke_brige javi da je rodila... bez obzira što se i bez čepa moze izdrzati...
.
Ja sam relativno dobro dana, malac je malo mirniji nego inače, mozda jer sam i ja cijeli dan u krevetu...
Napokon i moj je danas mirniji tokom dana sam ga tu i tamo osijetila sad navecer je odlupao malo ali ne kao inace... ko zna do ceg je vrijeme ili nesto sve ima svoje
Napokon i moj je danas mirniji tokom dana sam ga tu i tamo osijetila sad navecer je odlupao malo ali ne kao inace… ko zna do ceg je vrijeme ili nesto sve ima svoje
Moze biti i do vremena, ili osjeti da sam ja uzasno nervozna i nestrpljiva
Sortiraj odgovore
Najstariji