Dobar osjećaj💪💪💪💪 nešto me oblijalo mislila sam da je vodenjak. Otišli u bolnicu. Ostala. Vodenjak nije, trudovi su tu. U bolnici sam. Ovo boli žene jebeno, a kaže sestra da treba biti 3 puta jače
Slatke brige jejjj bas sam sretna mislim nisam sretna da te boli ali neka je krenulo vise jos malo stisni zube i bebica ce biti tuu. Sretno!!!❤️🥰
S menom curka 24 sata je tu 😳😳😳 držite fige💙💙💙💪😊😊
Samo se ti nama javljaj kad mozes... Nadan se da ce trajat puno manje od ta 24 sata 🤞 🤞 😘
Pa nemogu spavati uzas neke vrucina tu pred kisu koma , nit se mogu namjestit a bebi se razlupao pa mislim da od mog spavanja nebu nista 😂
S menom curka 24 sata je tu 😳😳😳 držite fige💙💙💙💪😊😊
Sretno :) to je Leo preduhitrio jučer da ne dijeli rođendan :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Slatke brige sretno ti.. 🙏
Znam da boli i da može biti stvarno gadno pogotovo kad traje satima..
Ali vjerujem. Da ti je već i bilo teško van termina i da jedva čekaš upoznati svoje sunce.. Stvarno se zaborave ti bolovi čim dođe na svijet 💙
Javljaj se.. Sretno.. Nadam se da si blizu cilja 💙🙏
Slatke brige sretnooo i hrabrooo!! 😍
Demetria kad budes azurirala listu mozes za nas upisati ime Lea 💞
Kod nas jos nis nova, cekamo vizitu.
Ugodan dan vam zelimo! 😘
Dobar osjećaj💪💪💪💪 nešto me oblijalo mislila sam da je vodenjak. Otišli u bolnicu. Ostala. Vodenjak nije, trudovi su tu. U bolnici sam. Ovo boli žene jebeno, a kaže sestra da treba biti 3 puta jače
Juhuuj 😊🤞 sretno!!
Još jedan tjedan iščekivanja je pred nama, bit će veselo 😁
Nek vam je sretan i uspješan tjedan svima, bez briga i strahova. Sretno na pregledima ko ima ovaj tjedan, cure na mirovanju i čuvanju vama poseban pozdrav šaljem 😽
Mamice i male bebice, kak ste vi? Kak je ispalo s robicom, s brojevima, 50 ili 56?
🍀🤰🤱💕
Sortiraj odgovore
Najstariji