Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    31. Kolovoz 2020. 02:59

Dobar osjećaj💪💪💪💪 nešto me oblijalo mislila sam da je vodenjak. Otišli u bolnicu. Ostala. Vodenjak nije, trudovi su tu. U bolnici sam. Ovo boli žene jebeno, a kaže sestra da treba biti 3 puta jače

31. Kolovoz 2020. 03:01

Slatke brige  jejjj bas sam sretna mislim nisam sretna da te boli ali neka je krenulo vise jos malo stisni zube i bebica ce biti tuu. Sretno!!!❤️🥰

klupko_srece
    31. Kolovoz 2020. 03:06

S menom curka 24 sata je tu 😳😳😳 držite fige💙💙💙💪😊😊

Happymom
    31. Kolovoz 2020. 03:31

slatke_brige

Samo se ti nama javljaj kad mozes... Nadan se da ce trajat puno manje od ta 24 sata 🤞 🤞 😘

31. Kolovoz 2020. 03:48

Pa nemogu spavati uzas neke vrucina tu pred kisu koma , nit se mogu namjestit a bebi se razlupao pa mislim da od mog spavanja nebu nista 😂

Demetria
    31. Kolovoz 2020. 06:18

slatke_brige

Sretno :) to je Leo preduhitrio jučer da ne dijeli rođendan :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    31. Kolovoz 2020. 06:33

Slatke brige sretno ti.. 🙏
    Znam da boli i da može biti stvarno gadno pogotovo kad traje satima.. 
    Ali vjerujem. Da ti je već i bilo teško van termina i da jedva čekaš upoznati svoje sunce.. Stvarno se zaborave ti bolovi čim dođe na svijet 💙
    Javljaj se.. Sretno.. Nadam se da si blizu cilja 💙🙏

Dinosaurus
    31. Kolovoz 2020. 06:57

Slatke brige sretnooo i hrabrooo!! 😍
    Demetria kad budes azurirala listu mozes za nas upisati ime Lea 💞
    Kod nas jos nis nova, cekamo vizitu. 
    Ugodan dan vam zelimo! 😘

31. Kolovoz 2020. 07:43

slatke_brige

Dobar osjećaj💪💪💪💪 nešto me oblijalo mislila sam da je vodenjak. Otišli u bolnicu. Ostala. Vodenjak nije, trudovi su tu. U bolnici sam. Ovo boli žene jebeno, a kaže sestra da treba biti 3 puta jače

Juhuuj 😊🤞 sretno!!
    Još jedan tjedan iščekivanja je pred nama, bit će veselo 😁
    Nek vam je sretan i uspješan tjedan svima, bez briga i strahova. Sretno na pregledima ko ima ovaj tjedan, cure na mirovanju i čuvanju vama poseban pozdrav šaljem 😽
    Mamice i male bebice, kak ste vi? Kak je ispalo s robicom, s brojevima, 50 ili 56?
    🍀🤰🤱💕

Marta14
    31. Kolovoz 2020. 07:44

Slatke brige sretno 🍀🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.