Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matea02
    30. Kolovoz 2020. 20:18

Tejic

Cure drage da li se koja susretala sa ostrom probadajucom boli u bocnom trbusnom misicu? Znaci oni misici sastrane odmah iznad kukova. Danas prilikom okretanja s jednog na drugi bok me toliko probolo da se osjecam doslovno nepokretno..ko neki grc, neznam uopce opisati..tesko mi lezati na boku, tesko mi sjediti jer me beba pritiska u zdjelici, tesko mi hodati jer tek onda dolazi do napetosti u tom misicu…dal je to od tezine trhuha il nest? 🙄😔😕

I meni je baš danas tako sa desne strane ufff al mislim da je to normalno

Demetria
    30. Kolovoz 2020. 20:24

SmileA

Skakavac

Cure, upast cu mozda ko padobranac ali tribala bi savjet za prijateljicu. Naime, ima 26 godine i iza sebe 4 spontana (jednom radena kiretaza) ne znan vam tocno navest sta od pretraga je radila i di, ali cini joj se da su upali u neku rupu i ne vide izlaz.. Posljednji spontani je imala prije tjedan dana. Tada joj je ginek rekla da je rič o genetici i da nema druge nego da nastave pokusavat. Ja san u svemu laik, Bogu hvala nisan se susretala s tim problemima pa joj ne znan ni udijelit savjet. Uvatila se googla sinoc pa pročitala da jako mali broj zena na svitu ima tri i vise spontanih za redom i deprimirala se. Jel znate mozda za slicne slucajeve? Ne znan kako pomoc, pa ako ko od vas ima koji savjet, dobrodošao je. Hvala unaprid
    Skakavac jako mi je zao zbog prijateljice, suosjecam s njom, jer sam i sama imala 2 spontana s 2 kiretaze, a jos uz sve to smo u MPO vodama pa je uvijek i teze, jer znas da nemozes samo tako napraviti dijete, nego opet cijeli proces priprema pretraga i svega, a uz to posao po cijele dane.
    Evo neke od pretraga koje sam ja radila, pa cisto da se povede time ako nesto nije radila:
    https://ibb.co/HP2kh1M
    I jos bi dodala sta nije na ovom popisu a mi smo napravili je kariogram oba partnera!
    Nazalost nitko od doktora ti nece pola tih pretraga sam predloziti, nego ti moras kopati, njuskati, sta, kako i traziti da ti daju uputnice.
    Zelim joj svu srecu!🍀🙏
    Nadam se da sam pomogla barem malo😘😘

Potpisujem sve navedeno 🙏🏼❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

klupko_srece
    30. Kolovoz 2020. 20:42

Ode čep 😳😳😳💙💙💙

Happymom
    30. Kolovoz 2020. 20:44

slatke_brige

Ode čep 😳😳😳💙💙💙

Opalaaa!!!
    Mozda se nešto i dogodi brzo 😃😃

Tejic
    30. Kolovoz 2020. 20:47

Uh znaci nisam jedina.. bas koma osjecaj..evo sad je okej al ne smijem se saginjati i previse naprezati misice 😬
    I jos jedno pitanje, kad planirate krstiti bebu? Ove godine jos, cekati proljece ili cekati bolju epidemiolosku sliku? 🤔

Tejic
    30. Kolovoz 2020. 20:48

slatke_brige

Ode čep 😳😳😳💙💙💙

Oooooo nesto je krenulo 🤩🤩🤩

Marta14
    30. Kolovoz 2020. 20:50

slatke_brige

Ode čep 😳😳😳💙💙💙

Drzim 🤞 da krene i bude sto lakse! 🍀🍀🍀
    Da se mazite uskoro, sretno 🍀🍀

Dinosaurus
    30. Kolovoz 2020. 20:51

Marta14

Dinosaurus super za mlijeko!
    Sta kazu kada cete biti skupa?

Ah ode u bolnici doc do informacija je znanstvena fantastika. Doktore vidis samo u viziti i ako naleti neki ka danas koji je doslovno samo promrmlja nesto i otisa ca onda cekas opet do sutra 😒
    Da i zaboravila sam napisat da su moju curu jutros izvadili iz inkubatora i od danas je u toplom krevetu 😍 btw moram prokomentirat da sam ja apsolutna plavusa znaci imam plavu kosu i skroz svijetle oci, rodila garavusu da ne moze bit garavija 🤣🤣 pojili su me muzevi geni, ni jedno dite nije na mene 😅🤪

Marta14
    30. Kolovoz 2020. 20:52

Ja cu na proljece krstiti, ako bude ok sa koronom da mozemo u Hr. Broj ljudi ce ionako biti minimalan..

Dinosaurus
    30. Kolovoz 2020. 20:53

slatke_brige

Ode čep 😳😳😳💙💙💙

Op op mozdabkrene nestooo 🤩🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.