Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    29. Kolovoz 2020. 15:51

Ja sam bris u 32 radila bi to je to 🙈

• LoMa
    29. Kolovoz 2020. 15:56

Mcmouse u Petrovoj na neonatologiji možeš vidjeti bebu 2x dnevni ako si u bolnici ostala zbog njega ili 1x dnevno ako izađeš van bolnici i dolaziš Od doma. To vrijedi dok je na intenzivnoj. Kad ne na postintenzivnom dijelu neonatologije ne možeš ga ni svaki dan viđati, dosta ovisi intime kolika im je gužva i koliko ti daju da dođeš, nekakvo pravilo je 2x tjedno mislim....ali kažem, ovisi, neke mame dolaze i svaki dan ako se tako dogovore.
    Sto se tiče mlijeka, nam koje su otišle doma su se normalno doma izdajale, dio mlijeka su donosile u bolnicu u onim mini frižiderima...tak da ne mras ništa bacati, noćne podoje možeš smrzavati, a dnevne nositi u bolnicu...
    Moj savjet ti je da ostaneš s bebom u bolnici, ja sam isto imala opciju da odem doma pa dolazim...ne znam, sigurnije sam se osjećala tamo s njim u bolnici,bilo bi mi čudno da iz rodilišta idem doma bez bebe 👀 ali kažem, svatko ima svoje...netko si malo drugačije posloži sve...tipa, bilo je mama kaj su otišle 2-3 dana prije otpusta bebe doma da si pripreme sve za dolazak bebe, pogotovo mame koje su ko ja završile nenadano u bolnici i rodile...

AngelEyes
    29. Kolovoz 2020. 16:06

I ja sam isto alergična na penicilin. Napravila sam bris neki dan, čekam nalaze. Nadam se da neće biti pozitivan. Mc_mouse žao mi je, da bar ima neko rješenje da ne budete toliko odvojeni.
    Cure u terminu nadam se da će se pokrenuti što prije!!! 🎉🎉🎉🎉
    Novopečene mame lijepo je čuti da bebice napreduju 🥰🥰🥰🥰
    Mi u radovima, ode stara kuhinja, u ponedjeljak stiže nova. Još imam svu robicu oprat i ispeglati. Nadam se da će mali zrvk odlučiti doći taman kad to sve riješimo 😊

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• mini_mouse26
    29. Kolovoz 2020. 16:23

Ivana_Du

I ja sam isto alergična na penicilin. Napravila sam bris neki dan, čekam nalaze. Nadam se da neće biti pozitivan. Mc_mouse žao mi je, da bar ima neko rješenje da ne budete toliko odvojeni.
    Cure u terminu nadam se da će se pokrenuti što prije!!! 🎉🎉🎉🎉
    Novopečene mame lijepo je čuti da bebice napreduju 🥰🥰🥰🥰
    Mi u radovima, ode stara kuhinja, u ponedjeljak stiže nova. Još imam svu robicu oprat i ispeglati. Nadam se da će mali zrvk odlučiti doći taman kad to sve riješimo 😊

Znam kako ti je. Mi krenili s renovacijom kupaone. Nadam se samo da cu uspjet sve pocistit prije nego krene sve. A termini su nam tu 😳😳😳

jasamja
    29. Kolovoz 2020. 16:45

plavo_nebo

jasamja

plavo_nebo

Choconillas vam ima popust 15% na sve u webshopu ili tamo na placanje gotovinom.. evo ja bas gledam da iskoristim to i narucim kolica 🤔

Koja kolica biste uzeli?

Nuna demi grow :)

Odličan izbor 😁 i akcija je dobra tako da vam se to sad isplati 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    29. Kolovoz 2020. 16:51

Butterfly baš mi je drago da sve lijepo napreduje. Nadam se da ćete se uskoro mazit u svoja 4 zida 😊🤞
    Mcmouse žao mi je da je takav rezultat na kraju 😔 ali se nadam da ćete na kraju uspjet dogovorit ono što je najbolje i za tebe i za bebu 🤞😘
    Slatke brige wuhuuu ide to polako ali sigurno prema kraju. 
    Terminuše 2.9. je pun mjesec pa se nadam da će vam svima to pomoć(ako je vjerovat babskim pričama) 😉😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

AngelEyes
    29. Kolovoz 2020. 17:02

Mini mouse bolje sad nego kad rodimo, držim fige da taman sve stignemo 😊
    Jasamja nisam čula za te babske za puni mjesec 😂😂

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• mini_mouse26
    29. Kolovoz 2020. 17:26

Ivana_Du

Mini mouse bolje sad nego kad rodimo, držim fige da taman sve stignemo 😊
    Jasamja nisam čula za te babske za puni mjesec 😂😂

To si definitivno upravu hahaha

mc_mouse
    29. Kolovoz 2020. 17:50

Mjesečina nemam ja ništa protiv carskoga samo ga je tu teško dobiti. 
    LoMa vidiš ovdje čak nemaš pravo ni donositi izdojeno mlijeko. Imaš pravo na neonatologiji ići 5x u dnevnim terminima. (Pola9, pola12, pola3, pola6 i pol9). Poslije podoja u pola9 se izdojis na licu mjesta i to je jedino sto žele uzeti od izdojenoga mlijeka. Vidjet ću kakva će biti situacija kada rodim, ipak imam i dijete koje me čeka doma. Sve ovisi koliko budem “ranjena” nakon poroda  I u kojem smjeru krenu nove korona mjere. 

Tejic
    29. Kolovoz 2020. 18:45

Pozdrav curkee! 
    Evo da se i ja kratko javim, vidim da nas ima podosta sa slicnim tegobama. 
    Ja danas isla na hitni pregled, jer mi od cetvrtka stalno nesto curka a ne izgleda ko klasicni iscjedak vec ko da sam se po malo upiskila. Iako u ponedjeljak imam opet pregled danas sam  nazvala u trudnicku ambulantu da opisem stanje i pitam za savjet, da bi mi rekli nek odmah dodem na pregled. Moram priznati da mi je srce malo zatitralo, da nesto ne krene a ja jos nisam svu generalku po stanu napravila😂
    Uglavnom ctg je oke, pregled dal curi plodna voda je uzasno neugodan, bar meni..doktorica je bila njezna al ta ogromna zlica koju mi je ugurala bas i nije 🙈🙈 
    Test na plodnu vodu je negativan, vec je jako obilan vodenasti iscjedak i dobila sam Canesten vaginalete 3kom. 
    Otvorena sam za prst. Kaze ovako: Cerviks 1 clanak, za prst do ovoja i gl. -> kaj znaci za prst do ovoja??
    AFI je 18 sto je jaako puno plodne vode.
    UZV - kaze bebica je jako jako nisko glavicom i da bi tu cak nesto moglo ubrzo i krenuti 🤔 a mene danas bas cijeli dan ostro probada nisko dolje i sad znam i zasto.. 
    Ima 3400 -3500g 😊 u ponedjeljak idemo opet na pregled.
    Danas ulazimo u finalni 40.tt😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.