Mcmouse u Petrovoj na neonatologiji možeš vidjeti bebu 2x dnevni ako si u bolnici ostala zbog njega ili 1x dnevno ako izađeš van bolnici i dolaziš Od doma. To vrijedi dok je na intenzivnoj. Kad ne na postintenzivnom dijelu neonatologije ne možeš ga ni svaki dan viđati, dosta ovisi intime kolika im je gužva i koliko ti daju da dođeš, nekakvo pravilo je 2x tjedno mislim....ali kažem, ovisi, neke mame dolaze i svaki dan ako se tako dogovore.
Sto se tiče mlijeka, nam koje su otišle doma su se normalno doma izdajale, dio mlijeka su donosile u bolnicu u onim mini frižiderima...tak da ne mras ništa bacati, noćne podoje možeš smrzavati, a dnevne nositi u bolnicu...
Moj savjet ti je da ostaneš s bebom u bolnici, ja sam isto imala opciju da odem doma pa dolazim...ne znam, sigurnije sam se osjećala tamo s njim u bolnici,bilo bi mi čudno da iz rodilišta idem doma bez bebe 👀 ali kažem, svatko ima svoje...netko si malo drugačije posloži sve...tipa, bilo je mama kaj su otišle 2-3 dana prije otpusta bebe doma da si pripreme sve za dolazak bebe, pogotovo mame koje su ko ja završile nenadano u bolnici i rodile...
I ja sam isto alergična na penicilin. Napravila sam bris neki dan, čekam nalaze. Nadam se da neće biti pozitivan. Mc_mouse žao mi je, da bar ima neko rješenje da ne budete toliko odvojeni.
Cure u terminu nadam se da će se pokrenuti što prije!!! 🎉🎉🎉🎉
Novopečene mame lijepo je čuti da bebice napreduju 🥰🥰🥰🥰
Mi u radovima, ode stara kuhinja, u ponedjeljak stiže nova. Još imam svu robicu oprat i ispeglati. Nadam se da će mali zrvk odlučiti doći taman kad to sve riješimo 😊
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
I ja sam isto alergična na penicilin. Napravila sam bris neki dan, čekam nalaze. Nadam se da neće biti pozitivan. Mc_mouse žao mi je, da bar ima neko rješenje da ne budete toliko odvojeni.
Cure u terminu nadam se da će se pokrenuti što prije!!! 🎉🎉🎉🎉
Novopečene mame lijepo je čuti da bebice napreduju 🥰🥰🥰🥰
Mi u radovima, ode stara kuhinja, u ponedjeljak stiže nova. Još imam svu robicu oprat i ispeglati. Nadam se da će mali zrvk odlučiti doći taman kad to sve riješimo 😊
Znam kako ti je. Mi krenili s renovacijom kupaone. Nadam se samo da cu uspjet sve pocistit prije nego krene sve. A termini su nam tu 😳😳😳
Choconillas vam ima popust 15% na sve u webshopu ili tamo na placanje gotovinom.. evo ja bas gledam da iskoristim to i narucim kolica 🤔
Koja kolica biste uzeli?
Nuna demi grow :)
Odličan izbor 😁 i akcija je dobra tako da vam se to sad isplati 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Butterfly baš mi je drago da sve lijepo napreduje. Nadam se da ćete se uskoro mazit u svoja 4 zida 😊🤞
Mcmouse žao mi je da je takav rezultat na kraju 😔 ali se nadam da ćete na kraju uspjet dogovorit ono što je najbolje i za tebe i za bebu 🤞😘
Slatke brige wuhuuu ide to polako ali sigurno prema kraju.
Terminuše 2.9. je pun mjesec pa se nadam da će vam svima to pomoć(ako je vjerovat babskim pričama) 😉😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mini mouse bolje sad nego kad rodimo, držim fige da taman sve stignemo 😊
Jasamja nisam čula za te babske za puni mjesec 😂😂
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Mini mouse bolje sad nego kad rodimo, držim fige da taman sve stignemo 😊
Jasamja nisam čula za te babske za puni mjesec 😂😂
To si definitivno upravu hahaha
Mjesečina nemam ja ništa protiv carskoga samo ga je tu teško dobiti.
LoMa vidiš ovdje čak nemaš pravo ni donositi izdojeno mlijeko. Imaš pravo na neonatologiji ići 5x u dnevnim terminima. (Pola9, pola12, pola3, pola6 i pol9). Poslije podoja u pola9 se izdojis na licu mjesta i to je jedino sto žele uzeti od izdojenoga mlijeka. Vidjet ću kakva će biti situacija kada rodim, ipak imam i dijete koje me čeka doma. Sve ovisi koliko budem “ranjena” nakon poroda I u kojem smjeru krenu nove korona mjere.
Pozdrav curkee!
Evo da se i ja kratko javim, vidim da nas ima podosta sa slicnim tegobama.
Ja danas isla na hitni pregled, jer mi od cetvrtka stalno nesto curka a ne izgleda ko klasicni iscjedak vec ko da sam se po malo upiskila. Iako u ponedjeljak imam opet pregled danas sam nazvala u trudnicku ambulantu da opisem stanje i pitam za savjet, da bi mi rekli nek odmah dodem na pregled. Moram priznati da mi je srce malo zatitralo, da nesto ne krene a ja jos nisam svu generalku po stanu napravila😂
Uglavnom ctg je oke, pregled dal curi plodna voda je uzasno neugodan, bar meni..doktorica je bila njezna al ta ogromna zlica koju mi je ugurala bas i nije 🙈🙈
Test na plodnu vodu je negativan, vec je jako obilan vodenasti iscjedak i dobila sam Canesten vaginalete 3kom.
Otvorena sam za prst. Kaze ovako: Cerviks 1 clanak, za prst do ovoja i gl. -> kaj znaci za prst do ovoja??
AFI je 18 sto je jaako puno plodne vode.
UZV - kaze bebica je jako jako nisko glavicom i da bi tu cak nesto moglo ubrzo i krenuti 🤔 a mene danas bas cijeli dan ostro probada nisko dolje i sad znam i zasto..
Ima 3400 -3500g 😊 u ponedjeljak idemo opet na pregled.
Danas ulazimo u finalni 40.tt😍
Sortiraj odgovore
Najstariji