Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    29. Kolovoz 2020. 18:51

Tejic za prst do ovoja i glavice znaci da je otvoreno i unutarnje i vanjsko usce. Kad kazu uloziva to znaci da se samo vanjsko usce otvorilo, a ovo kod tebe znaci da doktor vec moze prstom napipat glavicu bebe.
    Kod mene je vec 3 tjedna otvoreno 3-4 prsta do ovoja i glavice i jos se nista ne pokrece.. isto imam stalno pojacani iscjedak kao da sam se upiskila, svaku vecer krenu kontrakcije vec dosta bolne ali se smire

Tejic
    29. Kolovoz 2020. 18:52

Dinosaurus i butterfly jako mi je drago procitati kak bebice lijepo napreduju 😍
    Mc_mouse zao mi je zbog nalaza al bit ce to sve oke.
    Curke u terminima ajde malo nek se i muzevi potrude, malo akcije 😁 (iako ja nesto kazem a moj se mene boji dotaknuti 😂😂) 
    Mamice uzivajte sa svojim malim srecicama, mazite se i pazite  😘

Tejic
    29. Kolovoz 2020. 18:58

ela32

Tejic za prst do ovoja i glavice znaci da je otvoreno i unutarnje i vanjsko usce. Kad kazu uloziva to znaci da se samo vanjsko usce otvorilo, a ovo kod tebe znaci da doktor vec moze prstom napipat glavicu bebe.
    Kod mene je vec 3 tjedna otvoreno 3-4 prsta do ovoja i glavice i jos se nista ne pokrece.. isto imam stalno pojacani iscjedak kao da sam se upiskila, svaku vecer krenu kontrakcije vec dosta bolne ali se smire

Moze napipati glavicu prstom 😱😱 
    pa koliko mi je gurnula prste dobro da ga nije i podragala po glavici 🙈🙈🙈 
    znaci evo nas dvije imamo identicnu situaciju sa iscjetkom i kontrakcijama, osim kaj si ti vise otvorena. A mozda je taj iscjedak jer smo otvorene? 🤔🤔 jer nije mi rekla dr od cega bi mogao biti toliki iscjedak. Pitala me samo dal me svrbi i pecka kod mokrenja, i dal sam u skorije vrijeme koristila kakve vaginalete.. al nisam i nemam nist od toga.

29. Kolovoz 2020. 19:13

Tejic znaci od rijeci do rijeci kao da si opisala moj pregled s hitne neku vecer. Dosla takoder zbog sumnje na plodovnu vodu radili mi test bolio uzas da bi nakon toga me toliko procacko onim prstima da su mi suze isle od boli i rekao da sam otvorena za prst ... samo sta ja ne osijecam kontrakcije a zabiljezeno je bilo na ctgu... i isto tako iscjedak a nista ne boli ne svrbi ne pece samo ga ima . A afi mi je na 12 

Demetria
    29. Kolovoz 2020. 19:27

Žao mi je vas koje imate pozitivan mi bris na streptokok, a alergične ste na lijekove. ❤️
    Drago mi je čuti da naši palčići napreduju ❤️💙
    Nadam se da bi u ponedjeljak mogli opet ažurirati listu sa više bebica :)
    Mi smo krenuli bojati sobu, nažalost morati ćemo pauzirati do ponedjeljka neke stvari smo morali prvo prepravljati pa se to treba sušiti, a nedjeljom ne radimo to.
    Pomalo kako bi Dalmatinci rekli 😂
    Meni će raditi bris za dva tjedna na 36+ valjda je to u redu...tj po zadnjoj menstruaciji bi to bio 38tjedan.
    I ja i dalje vućem za sobom taj glupi bijeli iscjedak, a mokre gacice mijenjam vise puta dnevno 🤔🤔🤔🙄🙄🙄
    *
    Šaljem veliku pusu svim bebicama i mamicama. ❤️❤️❤️
    I veliku podršku svima na mirovanju i na očuvanju.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    29. Kolovoz 2020. 19:33

Mi smo dvije veceri za redom imali keks i danas me pocelo peckati dolje i iscjedak je jako sumnjiv, proslo je po plimicolu tako da mislim da imam gljivice.. Mazem se i sad je dobro. 
    Izgleda smo bas osjetljive u ovim kasnim tjedima.
    Imam pregled u ponedjeljak
    Mcmouse ja ne mogu vjerovati da mama ne smije djetetu donjeti svjeze izdojeno mlijeko i da nocno moras bacati, fuj gadi mi se nas sistem i sve skupa.. 

Tejic
    29. Kolovoz 2020. 19:47

Onka

Tejic znaci od rijeci do rijeci kao da si opisala moj pregled s hitne neku vecer. Dosla takoder zbog sumnje na plodovnu vodu radili mi test bolio uzas da bi nakon toga me toliko procacko onim prstima da su mi suze isle od boli i rekao da sam otvorena za prst … samo sta ja ne osijecam kontrakcije a zabiljezeno je bilo na ctgu… i isto tako iscjedak a nista ne boli ne svrbi ne pece samo ga ima . A afi mi je na 12

Onka tebe sam se bas i sjetila kak si pisala da si isla na pregled, a posto je meni bila identicna situacija i vidjela sam da se taj iscjedak ne smiruje odlucila sam zvati u TA i da se posavjetujem. Jos me bilo strah da me mozda ne budu htjeli ostaviti u bolnici kak su i tebe htjeli, al nisu 🙈

Skakavac
    29. Kolovoz 2020. 20:06

Shine a eto tako je ispalo. Doduse kad razmislim, ako nisi otvorena ne mogu Vidit plodnu vodu kakva je. A ako ne vide, kako znat jel sve ok.. Ne znan, iza mene je, nadan se da ce u ponediljak bit barem malo lakse. 

• celaena
    29. Kolovoz 2020. 22:23

Skakavac

Shine a eto tako je ispalo. Doduse kad razmislim, ako nisi otvorena ne mogu Vidit plodnu vodu kakva je. A ako ne vide, kako znat jel sve ok.. Ne znan, iza mene je, nadan se da ce u ponediljak bit barem malo lakse.

Meni danas prilikom brisanja opet neki smedjkasti sluzavi tragovi, kao jucer prije amnio, pa sad ne znam jel to sluzni cep klizi tako sporo ili je od amnio 😅 a sutra opet amnio. Jos mi dolje izbio veliki potkozni prist, boli bas na dodir, a ne mogu nista, pa poludit cu 😅 

• celaena
    29. Kolovoz 2020. 22:26

Mana_Mare

Gel za otvaranje i trudove, ja ga dobila u 7 dr reko pocet ce djelovat za dva sata, ja sam nakon nesto vise od pola sata pocela lagano osjecat bolove.
    Do 13:00 bila sam skroz otvorena.
    .

Primila si samo gel, bez dripa? 

Fascinira me sto mi na proslom porodu u Petrovoj nitko nije ni spomenuo gel, odmah su me na drip spicili. 
    Jesi bila sta otvorena prije toga?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.