Napokon a bas mi je zao sto se tako patis... nadam se da ce te proci
Više mi trbuh nije tvrd, samo menstrualni, tako da se nadam da ce se i to smiriti, jedino imam osjećaj da ce mi srce iskociti iz njedara….
❤️❤️❤️❤️ Drži se
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Napokon e tako su i meni bili laznjaci i kao uloziva za prst al mi je to on toliko gurao te prste na silu tako da sumnjam da je to samo od sebe nego da mi je on to nesto procacko jer su mi suze isle doslovno… ajde jabi sta ce biti
Više mi trbuh nije tvrd, samo menstrualni, tako da se nadam da ce se i to smiriti, jedino imam osjećaj da ce mi srce iskociti iz njedara….
Napokon kod mene sve isto bilo jucer navecer,samo sto je mene drzalo nekih skoro 2 sata,vec sam i mm htjela rec,al onda se smirilo,i proslo,al i prekjucer mi bilo slicno...al zato se malac probudi onda,pa ipak mislim da jos nista nije..al nisam bas ni spavala,budila se na wc,pa me neki znoj obljeva..
Ja ni neznam kak trudovi izgledaju,obadvije sam prenjela,pa mi gelom inducirali porod.. al ovo jucer je bilo uff,ko da sam menstruaciju dobila,trbuh tvrd,onda je islo prema donjem djelu ledja,i popustilo i tak ko u nekim valovima..
Napokon e tako su i meni bili laznjaci i kao uloziva za prst al mi je to on toliko gurao te prste na silu tako da sumnjam da je to samo od sebe nego da mi je on to nesto procacko jer su mi suze isle doslovno… ajde jabi sta ce biti
Više mi trbuh nije tvrd, samo menstrualni, tako da se nadam da ce se i to smiriti, jedino imam osjećaj da ce mi srce iskociti iz njedara….Napokon kod mene sve isto bilo jucer navecer,samo sto je mene drzalo nekih skoro 2 sata,vec sam i mm htjela rec,al onda se smirilo,i proslo,al i prekjucer mi bilo slicno…al zato se malac probudi onda,pa ipak mislim da jos nista nije..al nisam bas ni spavala,budila se na wc,pa me neki znoj obljeva..
Ja ni neznam kak trudovi izgledaju,obadvije sam prenjela,pa mi gelom inducirali porod.. al ovo jucer je bilo uff,ko da sam menstruaciju dobila,trbuh tvrd,onda je islo prema donjem djelu ledja,i popustilo i tak ko u nekim valovima..
E tako i kod mene. Uspjela sam zaspato negdje oko 3 i evo do sad, i sad minimalna bol, skoro kao da nista nije bilo
Napokon, jesi kontrolirala kaj tlak? Znam da moze trudnicama podivljat u tim zadnjim tjednima.
*
Mene jucer prvi put probadalo dosta dugo i dosta dugo... al sam se spakirala u krevet, zaspala.. vidjet cemo kak ce bit danas 🙂
Više mi trbuh nije tvrd, samo menstrualni, tako da se nadam da ce se i to smiriti, jedino imam osjećaj da ce mi srce iskociti iz njedara….Napokon kod mene sve isto bilo jucer navecer,samo sto je mene drzalo nekih skoro 2 sata,vec sam i mm htjela rec,al onda se smirilo,i proslo,al i prekjucer mi bilo slicno…al zato se malac probudi onda,pa ipak mislim da jos nista nije..al nisam bas ni spavala,budila se na wc,pa me neki znoj obljeva..
E tako i kod mene. Uspjela sam zaspato negdje oko 3 i evo do sad, i sad minimalna bol, skoro kao da nista nije bilo
Meni isto sad bolje,jedino sto sam bila vec 3 put na wc-u i napuhnuta sam koma,hodam po kuci i podrigujem,sramota me vec 🤣🤣
Danas san bila na amnioskopiji po prvi put i malo me potreslo tj iznenadilo koliko je bilo neugodno.. Ukratko nije prstom uspila proc cerviks pa je koristila onaj metal za papa test i unutra usla s dugom metalnom šipkom. Mogu rec da me i bolilo, mada je miks nelagode i boli, nez ni sama. Sva srica da ne traje dugo. Rekla je ka sad si otvorena prst ali na silu. Nisan bas najbolje svatila zasto i kako Al ajde.. Ako se nista ne promini, opet u ponediljak 🙄 nadan se da ce beba prije ali Mislin da nece. E da, nema nikakvog krvarenja, za koje kaze da je normalno.
Kod privatnika ili u rodiliste? 😱😱
Choconillas vam ima popust 15% na sve u webshopu ili tamo na placanje gotovinom.. evo ja bas gledam da iskoristim to i narucim kolica 🤔
Dobro jutro cure😘☕️☕️
Napokon kako se ti osjecas!???
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Dobro jutro svima. Kako ste ? Ima li kakvih novosti s nasim trudnicama koje cekamo da se porodeee 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji