Mare tvoja curica vec 4 tjedna ima! 💝Leti vrijeme!
Napokon jesi u komadu? 😅
Mana_Mare
Kod kojeg dr plodnu vodu gleda ultrazvukom? pitam da odem tamo 😂🥰
Živa, zdrava i u komadu 🤣 bili na večeri kod prijatelja, sad dosli kući, fino sam se napapala, pekli su ribu na grilu mljac uz to je naravno bilo i cevapcica, zamislite moj tanjur, riba, cevapi i salata 🤭🤭🤭🤭
celaena meni ni traga nicemu slicnom. Pojačan iscjedak ali nikakvo smeđarenje ni sluzavost 🤧🙄 uh uh Drzin fige da nista ne boli sutra i da si jos bar prst vise otvorena. Isto me ceka u ponediljak.
Mana_Mare bogu hvala pa da je tako bilo.. Kod mene eto nekako ne bas najidealnije sta se tice amnioskopije.. Al sta je tu je. Lako cu za ovo, nek se ja otvorim bar blizu brzo ko ti 🤭💞
Napokon uh vec si nas zabrinula 😂 nek si secti fino napapala😁
Mi trebali ici na rodendan frendu, al je festa u mjestu koje je trenutno zariste korone tu kod nas u vz zupaniji i trebalo biti preko 30ljudi, pa su sestra i muz otisli odmah na pocetku dok se jos nisu svi okupili toliko malo radi reda i doma.
*
Kaze meni muz oko 23h da ide spavati sad ranije, da ga je strah zadnjih dana kak idemo kasnije spavati da ga necu slucajno u noci probuditi da moramo u bolnicu pa da se nece moci probuditi 😂😂 pocela je panika lagano i kod njega hahaha
Hahaha ajme tejic sad si me podsjetila na moj prvi porod.
Mm gledao ludog Pernara na sjednici sabora live. Do nekih 1-2h ujutro. A ja ga probudila u 4, on se dizao četveronoške 😂😂😂😂
Pametno zbori TM 😅😅😅😅
Drage moje samo da vam se kratko javim jer sam jos malo osamucena🙈
Danas, 29.8. u 21:18 stigao nam je Leo.💙 Moja najveća ljubav 🥰 pozurio se malo pa je pukao vodenjak i krenuli trudovi. Porodili su me hitnim carskim pod opcom anestezijom. Sad se oporavljam a sutra Ce mi ga donijeti 💙🙏🏼
Drage moje samo da vam se kratko javim jer sam jos malo osamucena🙈
Danas, 29.8. u 21:18 stigao nam je Leo.💙 Moja najveća ljubav 🥰 pozurio se malo pa je pukao vodenjak i krenuli trudovi. Porodili su me hitnim carskim pod opcom anestezijom. Sad se oporavljam a sutra Ce mi ga donijeti 💙🙏🏼
Neda Leo da ga netko preduhitri :) čestitam i neka je živ i zdrav :) 💙
Tebi želim brz oporavak ❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mana_MareKod kojeg dr plodnu vodu gleda ultrazvukom? pitam da odem tamo 😂🥰
Kolegica iz kluba je išla u rodilište na plodnu nakon što je prenijela. Gledali su ju prstima i potom su radili ctg i koji put i uzv.
Mislim da u privatnika mora biti siguran da je provjerio sve opcije da je beba dobro pa gleda i metalom kako bi se uvjerili za dobrobit djeteta.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji