Dobro jutro svima 👋🤰🤱
Sretan rođendan jučerašnjim slavljenicima 🥰🥳
Vidim sve je više "simptoma" kako vrijeme odmiče, možda nije ništa a opet, ko zna, bit će još bebica, možda nam netko i prestigne Mimi do ponedjeljka 🤭 nek lijepo napreduju bebice i sretno dođu na svijet. Baš se veselim! 🙂
Mene lovi gniježđenje, već imam ideja i planova za drugi tjedan, dok malo zahladi. Skužila sam da mi ipak još neke sitnice fale. Danas mi je od jutra teško, sparno, pa ću više odmarati. Ako malac dozvoli, već mi postaje prilično zahtjevno naći položaj koji nam oboma paše. Točno mu osjetim glavicu u zdjelici, sve manje mjesta ima bokček moj 🤭 al još bar dva tjedna bi da izdržimo.
Želim vam ugodan i miran vikend, bez briga i problema. Pazite na sebe i bebice, pozdrav 🍀💕👋
I dalje blagi menstrualni bolovi... ostalo je ok, tako mi se cini bar...
Tlak je 110/67
Malo niži s obzirom da je meni uvijek školski tlak 120/80, no nije velika razlika....
Ovdje je oko 15 stupnjeva i kisa pada pa cu dan iskoristiti u spavanju i izlezavanju...
Zelim svima ugodan dan sa što manje tegoba. Svima velika pusa pogotovo našim bebicama 😘😘😘😘😘😘😘😘
Choconillas vam ima popust 15% na sve u webshopu ili tamo na placanje gotovinom.. evo ja bas gledam da iskoristim to i narucim kolica 🤔
Koja kolica biste uzeli?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Bok cure!
Kod mene nista novo, bez dizanja za wc😁 u Zagrebu ce bit 34 stupnja, moram negdje pobjec ne mogu to vise izdrzat 😕
Vidim, kod vas se stalno nesto desava, ako krene, zelim vam srecu i sto bezbolniji put 😘
celaena ma da, na svu sricu ne traje dugo. Dosada najneugodnije pregled opcenito kod ginekologa. Kamo srice pa da se nesto samo od sebe pokrene ali Mislin da nece. Iman osjecaj da san zacementirana. Meni je u pon jer oni ne rade vikendom pa eto. Iman dan fore da nesto krene, vidit cemo. Hvala ti, drzi se i ti 😌
Shine kod privatnika 🙄🤧
Ja ni neznam kak trudovi izgledaju,obadvije sam prenjela,pa mi gelom inducirali porod..
Koji je to gel u pitanju? Jesu ti to sami nudili ili si ti nabavila?
I dalje blagi menstrualni bolovi… ostalo je ok, tako mi se cini bar…
Tlak je 110/67
Malo niži s obzirom da je meni uvijek školski tlak 120/80, no nije velika razlika….
Ovdje je oko 15 stupnjeva i kisa pada pa cu dan iskoristiti u spavanju i izlezavanju…
Zelim svima ugodan dan sa što manje tegoba. Svima velika pusa pogotovo našim bebicama 😘😘😘😘😘😘😘😘
Bojim se da ti ne bi prestigla Mimi 🙈🙈🙏🏼🙈🙏🏼
Ja sam se ubacila u more, jer mi rekla da još mogu premda mi svekrva sinoć držala predavanja kako mi to nije zdravo.
Ne pijem magnezij već par dana i noge mi više nisu oteknute ne znam je li to povezano 🙄🤔🙄
*
Kažu ove dvije iz kluba što su rodile da su im trudovi krenuli onda kad su sve sredile. Odlično ja nisam ništa još :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dinosaurus i Samomarina cestitam od srca, vama sto brzi oporavak a bebama da budu sretne i zdrave :)
Ninche sretan rockas sa zakasnjenjem.
Curama koje cekaju da krene drzim fige da sve bude skolski, brzo i sto manje bolno.
Drago mi je da se Unakit javila i da je sve vise manje pod kontrolom. Zna li itko sto je s Isabelom? Nista se ne javlja, bas se bojim za nju...
Sto se nas tice, s obzirom na sve, stanje je jako dobro. Erin je stabilno, nalazi su joj svi ok, papa 11 ml mlijeka po obroku, jucer i prekjucer smo bili klokani <3
Ja se vrijedno izdajam da joj osiguram klopicu i svaki dan sam fizicki sve bolje.
Jako smo optimisticni i veseli i idemo dan po dan. Prognoza nema, ali rekli su ako nastavi ovim tempom da ce bit odlicno.
Butterfly zvuci kao da super napredujete, izdrzite jos malo bolnicu ❤️
Demetria ja sam sve spremila prije 3 tj, pa zavrsila na hospitalizaciji 🤣 da se barem nesto pokrenulo. Sad nemam sta (a ni ne mogu) pa opet nista.
Skakavac ja se isto osjecam. Cisto sumnjam da bude nesto prije iduceg vikenda i indukcije. A nista, izdrzat cemo 💪
Dinosaurus i Samomarina cestitam od srca, vama sto brzi oporavak a bebama da budu sretne i zdrave :)
Ninche sretan rockas sa zakasnjenjem.
Curama koje cekaju da krene drzim fige da sve bude skolski, brzo i sto manje bolno.
Drago mi je da se Unakit javila i da je sve vise manje pod kontrolom. Zna li itko sto je s Isabelom? Nista se ne javlja, bas se bojim za nju…
Sto se nas tice, s obzirom na sve, stanje je jako dobro. Erin je stabilno, nalazi su joj svi ok, papa 11 ml mlijeka po obroku, jucer i prekjucer smo bili klokani <3
Ja se vrijedno izdajam da joj osiguram klopicu i svaki dan sam fizicki sve bolje.
Jako smo optimisticni i veseli i idemo dan po dan. Prognoza nema, ali rekli su ako nastavi ovim tempom da ce bit odlicno.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Demetria ajde ti pošalji sveki u 3 lijepe...
Što se spremanja tice, kod meine je spremno sve sto ja mogu odraditi, jedino muz oteže sa svojim dijelom ribanja
Sortiraj odgovore
Najstariji