Mimi cestitke na malom Leeeeuuuu bas mi je drago da nam je stigla nos jedna bebica ❤️❤️Zelim ti brz oporavakk
Mimi cestitam ti i zelim ti brz oporavak. Leo dobrodosao nam 😁😁
Kad se odmorite javi nam se s malo vise detalja, nadam se da ti nije bilo jako tesko. ❤
Mimi čestitam!! Eto kako je bio nestrpljiv dečko, nije mogao dočekati ponedjeljak da upozna svijet 💙💙 želim mu svu sreću svijeta, a mamici što brži oporavak 🤗🤗
Mimi čestitam 🥰🥰🥰🥰💙💙💙💙 želim ti brz oporavak, a Leu prekrasno djetinjstvo!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Princes Mimi aaaaa cestitam!!! :) zelim tebi i Leu sto brzi oporavak, puno mazenja j da sto prije idete domeka :) i tvoj je odlucio iznenadit prije carskog, nije mu se cekalo vise 🥰🥰🥰
.
Zaboravila sam sve kaj sam htjela napisat...
Izdajanje meni je u bolnici s nadolazenjem mlijeka pomogla el. Izdajalica od aventa, morala sam malo pozurit proces jer je bebi bio manji, i poceo gubit na kilazi... I to mi je bilo super (nije pio ad nego moje na spricu, a ad je pljuvo xD) ... I sad mi je super jer izdojim brzo i zamrzavam
Alergija na antibiotik neka (mc Mouse mislim) je pisala da je alergicna, stvarno se nadam da ce neki ljecnik bit pametan i uzet tr na carski, a ne forskirat vag i bebinu zarazu... Ili da ces nac najbolje rijesenje za sebe, bebu i starijr dijete :*
Butterfly ❤️😘😍
Loma predivno da ste dobro i da sve napreduje!!! ❤️😘🥰Mozda ovo kaj cure kazu da cica neko vrijeme pa da ga podrignes pa jos malo na cicu... Moj prvih par min jako hlapljivo vuce pa se i zagrcne i bljucne i stuca, pa mu dam to prvo da povuce ko mali priljepak, pa ga odvojim, dignem da podrigne/bljucne, pa dalje... (mozda pricam gluposti i nije dobro to kaj radim, al nama pali xD)
Curke u terminu i blizu termina zelim vam sto brzi porod, onog casa kad vi i bebe budete spremne!!! I da vam porodi budu sto laksi i bezbrizniji!!! :)
Ostale curke i curke na mirovanju u bolnici drzte se, sa sto manje briga i tegoba!!! :) :*
.
Mi smo dobro, bebac dostigo porodajnu, papa, kaka, uziva :)
Ja pomalo dolazim k sebi, psujem jos uvijek sve misice i to sto sam jako oslabila zbog mirovanja pa me leda ubijaju... Al ok, doc cemo k sebi pa cemo on i ja setat, vjezbat i vratit mamu u pocetno stanje :P
.
😘 Svima
Mimi, čestitam! Nije se Leu više dalo čekati 😁. Brz oporavak ti želim!
Banana, super je čuti da vam dobro ide 🙂
Svima želim dobro jutro i da preživimo ovaj pakleni dan pred nama 😊
Mimi cestitam a nestrpljivom Leu zelim puno zdravlja i bezbrizno djetinjstvo!! Nadam se da ces se sto brze oporaviti i uzivati s njim😙😙
Ostalim curama zelim ugodan dan i da nam i danas dodje jos jedna jedna bebica!!
Drage moje samo da vam se kratko javim jer sam jos malo osamucena🙈
Danas, 29.8. u 21:18 stigao nam je Leo.💙 Moja najveća ljubav 🥰 pozurio se malo pa je pukao vodenjak i krenuli trudovi. Porodili su me hitnim carskim pod opcom anestezijom. Sad se oporavljam a sutra Ce mi ga donijeti 💙🙏🏼
😍😍 čestitam, Mimi! Nek je Leo zdrav i sretan, a ti se brzo oporavi pa uživajte zajedno 🥰🍀💕🥳
Mimi čestitam ti. Želim ti što brži oporavak a mali neka bude sretan i zdrav. Dobrodošao Leo 💙
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji