Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    29. Kolovoz 2020. 12:42

Mi otvoreni danas 3 cm.... Plodna voda ok, skroz dole je mali... Ako se za vikend nešto ne pokrene u pon kontrola, i dogovor za dalje. 💙

Napokon 2804
    29. Kolovoz 2020. 13:02

slatke_brige

Mi otvoreni danas 3 cm…. Plodna voda ok, skroz dole je mali… Ako se za vikend nešto ne pokrene u pon kontrola, i dogovor za dalje. 💙

Jeeeeeeej ajmo čučnjevi, ajmo stepenice, ajmo seks, ajmo prozori 🤭🤭🤭🤭🤭 hocemo bebicuuuu

• mamino zlateko
    29. Kolovoz 2020. 13:06

Sanja*

mamino zlateko

Ja ni neznam kak trudovi izgledaju,obadvije sam prenjela,pa mi gelom inducirali porod..

Koji je to gel u pitanju? Jesu ti to sami nudili ili si ti nabavila?

Prenjela sam obadvije 2 tjedna,pa sam isla na inducirani porod,oni mi dali gel za otvaranje i poticanje trudova,jer sam bila zacementirana i nikakve naznake da bi rodila.. to ti apliciraju u rodnicu i onda cekas..🤣🤣 s prvom je krenulo kasno i duuugo trajalo,nakon 6h dobila i drugu dozu,a s drugom dobila trudove nakon 20min..

Sad se nadam da ce samo krenuti..nebi bas to opet prolazila..vidjet cemo

plavo_nebo
    29. Kolovoz 2020. 13:10

jasamja

plavo_nebo

Choconillas vam ima popust 15% na sve u webshopu ili tamo na placanje gotovinom.. evo ja bas gledam da iskoristim to i narucim kolica 🤔

Koja kolica biste uzeli?

Nuna demi grow :)

• LoMa
    29. Kolovoz 2020. 13:18

Dinosaurus tak sam i ja morala u njihove bočice i bilo je točno određeno vrijeme kad se donosilo. Onda sam si kombinirala sa masiram prije tog vremena pa da sam spremna za njihove bočice. Jasnije, kad je toga bilo vise nosila sam u bočici u koju sam se izdajala izdajalicom pa su oni to tamo sterilizirali i vratili sve skupa. Ali da, robija je to izdajanje, meni de uskoro 2mj izdajanja 7x dnevno....
    Napokon dobro smo, dečko raste, prešao 3kg pa je sad spreman zezat mamu...grcici jenjavaju zadnjih par dana, jede dobro...jedino zadnjih dana bljucne sve kaj pojede na prsima,a kaj pojede iz bočice jedva da oce podrugnutj 👀 ima koja iskustva s bljucanjem poslije dojenja? Mislim,znam sa bljucajj kad im je previše...ali ja njega prvo na prsa stavim i onda nadoknadim na bočicu kaj mu fali do punog obroka..ali čim se makne s prsa bljucne...bočicu nakon toga pojede najnormalnije...

Napokon 2804
    29. Kolovoz 2020. 13:24

LoMa

Dinosaurustak sam i ja morala u njihove bočice i bilo je točno određeno vrijeme kad se donosilo. Onda sam si kombinirala sa masiram prije tog vremena pa da sam spremna za njihove bočice. Jasnije, kad je toga bilo vise nosila sam u bočici u koju sam se izdajala izdajalicom pa su oni to tamo sterilizirali i vratili sve skupa. Ali da, robija je to izdajanje, meni de uskoro 2mj izdajanja 7x dnevno….
    Napokon dobro smo, dečko raste, prešao 3kg pa je sad spreman zezat mamu…grcici jenjavaju zadnjih par dana, jede dobro…jedino zadnjih dana bljucne sve kaj pojede na prsima,a kaj pojede iz bočice jedva da oce podrugnutj 👀 ima koja iskustva s bljucanjem poslije dojenja? Mislim,znam sa bljucajj kad im je previše…ali ja njega prvo na prsa stavim i onda nadoknadim na bočicu kaj mu fali do punog obroka..ali čim se makne s prsa bljucne…bočicu nakon toga pojede najnormalnije…

Veliki nas decko 🥰🥰🥰🥰🥰 pokusaj ga skidat sa sise da podrigne i onda opet vratit, pa opet da podrigne, vjerojatno od te pozude za hranom se naguta zraka, pa zbog toga bljucne ( i ja sam identična, ako brzo papam ili moram podrignuti ili cu bljucnut, sve zbog zraka) , a ako tako nastavi moguce da je nekakav blaži oblik refluksa?  Bitno da on nama raste, napreduje, i zajebava mamicu😘😘😘😘

Skakavac
    29. Kolovoz 2020. 13:30

celaena moramo, nema nam druge 🤗😅
    Slatke_brige ohoo tri prsta, super je to. Drzin i tebi fige da krene prije indukcije. Kako god bilo, stizu nam bebe uskoro 🤗💓💓

mc_mouse
    29. Kolovoz 2020. 13:40

Pozitivan mi bris na streptokok :(

Dinosaurus
    29. Kolovoz 2020. 13:53

LoMa

Dinosaurustak sam i ja morala u njihove bočice i bilo je točno određeno vrijeme kad se donosilo. Onda sam si kombinirala sa masiram prije tog vremena pa da sam spremna za njihove bočice. Jasnije, kad je toga bilo vise nosila sam u bočici u koju sam se izdajala izdajalicom pa su oni to tamo sterilizirali i vratili sve skupa. Ali da, robija je to izdajanje, meni de uskoro 2mj izdajanja 7x dnevno….
    Napokon dobro smo, dečko raste, prešao 3kg pa je sad spreman zezat mamu…grcici jenjavaju zadnjih par dana, jede dobro…jedino zadnjih dana bljucne sve kaj pojede na prsima,a kaj pojede iz bočice jedva da oce podrugnutj 👀 ima koja iskustva s bljucanjem poslije dojenja? Mislim,znam sa bljucajj kad im je previše…ali ja njega prvo na prsa stavim i onda nadoknadim na bočicu kaj mu fali do punog obroka..ali čim se makne s prsa bljucne…bočicu nakon toga pojede najnormalnije…

Probat cu i ja sad s masiranjem taman pred bocicu. Doktorica je danas rekla da je sve super i da ce ju izvadit sutra iz inkubatora 🎉 jedva cekam da mi dode 😍
    Loma mozda ti je otpust mlijeka dosta jak pa se beban najede i zraka i sl.? Jel ga dojis uvik u istom polozaju? Probaj razlicite polozaje pa vidi oce li bit ista bolje i obavezno da mu glavica bude na visoj razini od tijela, to ce mu pomoc. Ako ne onda ka sta je Napokon rekla, probaj prekidat malo obrok da podrigne pa nastavit.
    Butterfly bas mi je drago da tako lipo napredujete! 💕
    Ajmo cureee u terminima! Ja sam u trudovima po hodniku bolnice radila cucnjeve i istezanja (bilo je orazno sva srica haha) da se brze otvorim, mislim da je djelovalo 😁

mara1992
    29. Kolovoz 2020. 13:53

mc_mouse

Pozitivan mi bris na streptokok :(

I meni je isto ali nije otporan na antibiotik. Zašto te ne porode na carski da se beba na zarazi?

Super za napredak naših palčića 🎊🎊🎊🎊
    Što se tiče lažnih kontrakcija imam ih već 4 dana sve mislim u bolnicu ću ali uvijek prestanu, i to samo se dešava po noći. Tako mi je bilo i s prvim do puknuća vodenjaka.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.